sveikos
Gal galetu kuri parasyti,kaip vyksta pats patikrinimas adenoidu ir kaip nustato,kurio jie laipsnio?
Musu maziui daktaras nustatineja,kaip kad alergija ir gaunam purskaliuku i nosi,kurie gan padeda(nes nosis uzsikemsa,ypac sunku nakti)..Tikrinti adenoidus,sako nera reikalo kol kas,nes padeda tie purskaliukai,kuri kazdien po karta i diena naudojam. Busim neuzilgo LT..noreciau,kad patikrintu.Matau,mamytes labiau 3ligonine rekomenduoja..Na mes nesioperuosim vistiek,o grize pas savus daktarus pasiprasytume tuomet
Nera sioje salyje,kur gyvenu beveik 10-meti- "kysiu" ar kazkokiu atsidekojimu.Zmones dirba savo darba ir gauna algas.Kas privatu,tai privatu,bet kas NHS,tai valdiska..Na,sena Tarybine sistema Lietuvoj..laaabai nemalonu..tas kisimas i kisene ir dar ne bet kas is gatves ta gali padaryti,tik kazkas is "pazistamu",zinomu,rekomenduojamu
Oi, sorry..kad taip uzsivedziau,bet pikta ant tos niekaip nedingstancios korupcines sistemos ..
Kas operavot vaikučiams adenoidus, gal galėtumėt parašyti kiek ir kokių tyrimų reikia pasidaryti prieš operaciją. Įdomu, kiek maždaug laiko ta tyrimų procedūra užtrunka...
QUOTE(lydekaite @ 2011 05 11, 15:03)
Kas operavot vaikučiams adenoidus, gal galėtumėt parašyti kiek ir kokių tyrimų reikia pasidaryti prieš operaciją. Įdomu, kiek maždaug laiko ta tyrimų procedūra užtrunka...
Čia priklauso kokioj poliklinikoj daraisi...bet šiaip pasidarai kraują vienos dienos ryte,paskui jau sekančią dieną būna dažniausiai,dar reikia EKG,tai čia jau greitai...
QUOTE(zydruteM @ 2011 03 07, 21:01)
Sveika, telefono jau nebeturiu Saulio. bet mes operavom pries pora metu pas ji. nUvaziavau tiesiai i trecia ligonine, palaukiau jo ir pasakiau, kad as noriu operuoti vaika pas ji, ir tik pas ji. jis taip paziurejo i mane itartinai, bet poto sutiko. tai atsiveziau kita karta vaika, jis pasake kokius reik padaryt tyrimus ir kai gavau tyrimus iskart darem operacija, nei eiliu laukt nereikejo, nieko.
O per pacia operacija daviau 200 lt gydytojui, ir jei neklystu 100 anesteziologei. jei tikrai nepagailekit to 100lt, nes maciau kaip skyresi vaikai po narkozes, kai as buvau davus, ir kai kitos mergaites mama nedave... tai ir veme ji po operacijos, ir siaip vaikas baisiai atrode, mes jau vaziavom namo, o ji dar veme...
O per pacia operacija daviau 200 lt gydytojui, ir jei neklystu 100 anesteziologei. jei tikrai nepagailekit to 100lt, nes maciau kaip skyresi vaikai po narkozes, kai as buvau davus, ir kai kitos mergaites mama nedave... tai ir veme ji po operacijos, ir siaip vaikas baisiai atrode, mes jau vaziavom namo, o ji dar veme...
kalbant apie narkozes, ne viskas nuo narkozės priklauso.Kai man darė operaciją( ne tonzilių ar adenoidų ), po jos buvau žalia ir vėmiau toliau negu mačiau.O anesteziologei buvau davusi.Šalia gulėjo moteris niekam nieko nedavusi ir jautėsi kuo puikiausiai.Taip, kad dažniau lemia organizmas , o ne pati narkozė
QUOTE(Indula @ 2011 05 24, 13:51)
kalbant apie narkozes, ne viskas nuo narkozės priklauso.Kai man darė operaciją( ne tonzilių ar adenoidų ), po jos buvau žalia ir vėmiau toliau negu mačiau.O anesteziologei buvau davusi.Šalia gulėjo moteris niekam nieko nedavusi ir jautėsi kuo puikiausiai.Taip, kad dažniau lemia organizmas , o ne pati narkozė
Na visko gali buti.. bet tuo atveju pati mergytes mama sake, kad per didele buvo narkozes doze. Na bet as manau, kad ir viena ir kita turi itakos
Laba. Gal kas galit padeti. reikia gero LOR, del adeniodu. Jau antra savaite, niekaip negaliu uzsiregistruoti pas Minkeviciene. Nei internetu, nei skambindama i poliklinika. Vis nera vietu. Kazin o su ja galima tartis asmeniskai? Gal kas telefoniuka turetume. Labai lauksiu.
Aciu
Aciu
Labas vakaras
Mes jungiames i Jusu bureli, nes uz dvieju savaiciu ir mano sunaus laukia adenoidu operacija, kuria darysimes pas gyd. Sauly.
Kaip ir visos mamytes , taip ir mes labai jaudinames prie ta operacija, nor ji ir greita, bet vistiek vaikuciui tik 4 metukai, o tai kelia nerima O kiek prisiskaiciau, kad po operacijos vaikuciai kol atsigauna,vemia, verkia, tai turbut sunkaiusia matyti , kaip vaikutis verkia ir kencia skausmus
As tai is vis baile tokiems dalykams, nes kai vaikuciui kas negerai ir negaluoja, tai va tada man jau viskas
Na tikiuosi , kad viskas praeis sklandziai, be jokiu komplikaciju ir baimiu
Mes jungiames i Jusu bureli, nes uz dvieju savaiciu ir mano sunaus laukia adenoidu operacija, kuria darysimes pas gyd. Sauly.
Kaip ir visos mamytes , taip ir mes labai jaudinames prie ta operacija, nor ji ir greita, bet vistiek vaikuciui tik 4 metukai, o tai kelia nerima O kiek prisiskaiciau, kad po operacijos vaikuciai kol atsigauna,vemia, verkia, tai turbut sunkaiusia matyti , kaip vaikutis verkia ir kencia skausmus
As tai is vis baile tokiems dalykams, nes kai vaikuciui kas negerai ir negaluoja, tai va tada man jau viskas
Na tikiuosi , kad viskas praeis sklandziai, be jokiu komplikaciju ir baimiu
Sveikos,
kitą savaitę mums operacija pas KMUK gydytoją Gylį. gal kam jau operavo šis gydytojas? MUms tai bus antroji adenoidų operacija. Pirmą kartą buvome pas gyd Gradauskienę, bet pati ji neoperavo. Išoperavo kažkokia jauna gydytoja, kuri paskui ėjo dar 5 kartus atsiimti "prizo". Kadangi praėjusį kartą nedaviau, tai dabar norėčiau apsidrausti ir sužinoti kokią pinigų sumą įteikti Gyliui bei anestiozologui? Dėkočiau už atsakymus. jei ne čia, tai bent į mano až
kitą savaitę mums operacija pas KMUK gydytoją Gylį. gal kam jau operavo šis gydytojas? MUms tai bus antroji adenoidų operacija. Pirmą kartą buvome pas gyd Gradauskienę, bet pati ji neoperavo. Išoperavo kažkokia jauna gydytoja, kuri paskui ėjo dar 5 kartus atsiimti "prizo". Kadangi praėjusį kartą nedaviau, tai dabar norėčiau apsidrausti ir sužinoti kokią pinigų sumą įteikti Gyliui bei anestiozologui? Dėkočiau už atsakymus. jei ne čia, tai bent į mano až
Vakar kaip tik sūnų vedėm pas gydytoją Gutmaną, Kaune, BMP. Žinojau, kad tikrins adenoidus. Sunku nusakyti, kaip bijojau to tyrimo - dukrai poliklinikoj kai darė,gydytoja sukišo pirštus per gerklę link nosies. Brrr, kažkas baisaus. Paskui vaikas dar ilgai gydytojų bijojo. Tai va, o šį kartą viskas buvo iš esmės kitaip. tikrino su tokiu plonučiu vamzdeliu - papurškė į nosįšaldančių vaistukų ir įvedė tą vamzdelį per šnervę. O jau ekrane visi adenoidai puikiausiai matėsi. Viską gydytojas ir paaiškino, ent vaikui buvo įdomu pasižiūrėti ekrane savo nosies vidų Ir gydytojas fainas, ir procedūra - visiškai nieko baisaus. O poliklinikose, deja, vis dar aną brutalų metodą naudoja Taigi jei kieno vaikui tikrins - labai rekomenduoju BMP. Vizitas - 90 Lt (mes neprisiregistravę), bet užtai įspūdžiai ku omaloniausi. ir gydytojas labai moka bendrauti su vaikais, viską suprantamai išaiškina
QUOTE(Kabliuote @ 2011 02 21, 19:34)
aš su dukryte gulėjau KMUK, dviese įdubusioje lovoje, su nutrupėjusiu tinku lubos buvo, na ir kas, ryte atėjo 4 studentai, tai kas......- SVARBIAUSIA- atlikta operacija buvo gerai, tiksli ir personalas šaunus...ko daugiau reikia? palocių išdabitų auksais? vatalinu išmustų sienų? juokas tik ima iš tokių kaprizingų žmonių
O man labai įdomu ką jūs kalbėtumėte jei jūsų vaiką būtų operavę studentai ir neduok Dieve jei kažkas negerai būtų buvę...ką tada? aš visai nenoriu kad mano vaiką apžiūrėtų praktikantai ir tup labiau operuotų turiu karčios patirties apie KMUK užteko.
Laukia operacija pas Šaulį o bijau labai labai.Gaila vaiko kaip jam po to skaudės
QUOTE(Arnytė @ 2011 08 03, 21:17)
O man labai įdomu ką jūs kalbėtumėte jei jūsų vaiką būtų operavę studentai ir neduok Dieve jei kažkas negerai būtų buvę...ką tada? aš visai nenoriu kad mano vaiką apžiūrėtų praktikantai ir tup labiau operuotų turiu karčios patirties apie KMUK užteko.
Laukia operacija pas Šaulį o bijau labai labai.Gaila vaiko kaip jam po to skaudės
is kur istrauket kad studentai operuoja
Žinau ir tiek,yra kas dirba tokioje įstaigoje ir pasakė.Adenoidų operacija nėra labai sunki operacija,tai būna atvejų kai duoda rezidentams.Įra niuansų su tom operacijom,mes nematom kas vaikutį operuoja,išsiveda ir tiek.Sakyti galima daug ką