QUOTE(mommy @ 2011 01 19, 21:24)
Mes adenoidus salinome pas Minkeviciene. Tikrai rekomeduoju, busite deramai apziureti, bus issamiai paaiskinta, kas ir kaip. ir operacija, bent jau mums pavyko kuo puikiasiai, laikydamiesi gydytojos nurodymu be jokiu komplikaciju isgijome.
beveik prieš 3 metus išsioperavome adenoidus pas šią gydytoją- viskas pavyko puikiai, gydytoja puiki. Turim ir problematiškas tonziles, lankomės dažnai, stebi mus, skambinu ir telefonu konsultuotis (mes gyvename kitame mieste)- nuostabi gydytoja, o kas geriausia, kad ne tik puikiai atlieka operacijas, procedūras, skiria reikiamus tyrimus, bet ir vaikams patinka, ir mamoms viską paaiškina. Sutikit, nedažnas medikas šnekasi ir aiškina, kas ir kaip
Beje, mums šią gydytoją rekomendavo draugė, kuri pati dirba KMUK. Sake, kad ir kiti daktarai pas ją savo vaikus veda
p.s perskaičiau dar keletą žinučių, tai noriu pasakyti, kad mus konsultuoja ir operavo pati Minkevičienė
Papildyta:
QUOTE(vichy_ @ 2010 08 27, 09:28)
su kosmaru prisimenu vaiko adenoidu operacija...pagulde priesais ka tik isoperuota mergaite,kuri veme klyke ir visaip kitaip siurpino mus....kad dar kada eiciau i kmuk... dar gerai,kad buvo 6dienis ir nebuvo studentu,nes gi jiems praktikos tai reikia!
koks, sorry, kvailas atsiliepimas juk tai ligoninė, visokių pacientų yra, ką daryti tai mergaitei, jeigu gijimas jos tokio pobūdžio, o jūsų jautri nervų sistema jeigu šiurpino, tai ko gulatės į ligoninę, ieškokitės kokių prabangių palatų ir studentai kuo užkliuvo?
aš pati esu med. studentė ir pati leidžiu studentams dalyvauti apžiūrint mano vaikus- nieko blogo nematau, o net privalumus, nes daugiau galvų, daugiau nuomonių, daugiau šansų, kad bus nustatyta tiksliai
iš tokių postų matau, kad esate viena iš tų pacientų, kuriems visada viskas blogai
aš su dukryte gulėjau KMUK, dviese įdubusioje lovoje, su nutrupėjusiu tinku lubos buvo, na ir kas, ryte atėjo 4 studentai, tai kas......- SVARBIAUSIA- atlikta operacija buvo gerai, tiksli ir personalas šaunus...ko daugiau reikia? palocių išdabitų auksais? vatalinu išmustų sienų? juokas tik ima iš tokių kaprizingų žmonių