Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 12, 18:22)
Na manau iki ryt jos ten jau nebus  schmoll.gif  nes augalas tikrai grazus ir vertas tos kainos tad galite vaziuoti drasiai  biggrin.gif

angel_sadangel.gif gal ir herai, kad nebebus.... pas mane namie liks vietos bent pakvepuot frusty.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 12, 18:17)
ir svarbiausia neuzknisa kiekviena diena ta pati per ta pati aptarineti  thumbup.gif

nebutume moteriskes, o vdruk kazkas pasikeis ir nezinosime lotuliukas.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
o kur tu bituciu gaut zidkociams prisegt?ar jau praziopsojau atsakyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 12, 18:25)
o kur tu bituciu gaut zidkociams prisegt?ar jau praziopsojau atsakyma blush2.gif

http://www.orchidejo...php?id=36&cid=3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 12, 18:24)
angel_sadangel.gif gal ir herai, kad nebebus.... pas mane namie liks vietos bent pakvepuot  frusty.gif  cray.gif

mikuotuke tu tai ziuriu nenuleidi ranku lotuliukas.gif tavo liga progresuoja, as tai kartais pamastau kur tu tiek tu geliu "sukisi" gal nuosava pili turi? blush2.gif cool.gif

QUOTE(egleja @ 2009 03 12, 18:25)

pas SKM arba orchidejos.lt
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 12, 17:24)
angel_sadangel.gif gal ir herai, kad nebebus.... pas mane namie liks vietos bent pakvepuot  frusty.gif  cray.gif

neliudek mikuotuke bus tu vandu console.gif as kai priejau apziuret vanduke ta mano MB priej ir sako ka nejau dar viena vaiduokli pirksi jau ir taip keturi kaba ant lango lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 12, 18:27)
mikuotuke tu tai ziuriu nenuleidi ranku lotuliukas.gif  tavo liga progresuoja, as tai kartais pamastau kur tu tiek tu geliu "sukisi" gal nuosava pili turi? blush2.gif  cool.gif

zinai, ir man kartais tas klausimas kyla... kur as tu geliu tiek sukisiu? doh.gif tas klausimas neduoda ramybes man nei diena nei nakti, itin paumeja, kai einu, apsiglebusi dar viena orche... angel_sadangel.gif tik kodel sis klausimas man neiskyla, kai visa iraudusi is dziaugsmo einu su laimikiu prie kasos? frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 12, 17:02)
teks norfoj apsilankyt, klaipedos maximose nera orchidejoms trasu(gerai kad nespejau geliu nutrucint doh.gif ) blink.gif tik substratu. o kaip daznai reikia tresti?

sportininkuose yra maximos parduotuve, salia jos yra labai gera parduotuve viskas sodui, ten geru trasu buna pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 12, 18:32)
zinai, ir man kartais tas klausimas kyla... kur as tu geliu tiek sukisiu?  doh.gif  tas klausimas neduoda ramybes man nei diena nei nakti, itin paumeja, kai einu, apsiglebusi dar viena orche...  angel_sadangel.gif  tik kodel sis klausimas man neiskyla, kai visa iraudusi is dziaugsmo einu su laimikiu prie kasos?  frusty.gif

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reik kurti anoniminiu orchideju miletoju kluba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 12, 18:38)
prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
reik kurti anoniminiu orchideju miletoju kluba  drinks_cheers.gif

as cia taip ir jauciuosi topsecret.gif umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 12, 17:22)
nukirptas ar nupjautas, gerai neįžiūriu lens.gif bet dėl spalvų pirkau, tai ir rizikavau (aleksoto maksimoj po 16,99)

aciuks.gif už atsakymus dėl šaknų friends.gif

va va, pas mane naujausioju ir nukirptas "kotas", pirkau ir dėl spalvų ax.gif
Vis galvoju, kaip nauji lapai augs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 12 kovo 2009 - 18:18
QUOTE(skm @ 2009 03 12, 16:57)
antroj nuotraukoj matosi, kad bitute galima naudoti phal. (kaip ir ant piestuko parodyta), bet galima, kaip ir parodyta antroje nuotraukoje, storesni stieba apimti: user posted image per kuneli segasi

Na reiks pabandyt g.gif Kaip sakant, kol nepabandysiu-nesužinosiu biggrin.gif Ačiū už patarimus, o tai vis ieškau ko nepametus doh.gif

QUOTE(naujute @ 2009 03 12, 17:21)
as is tokiu, todel is kuiciuosi po Kauna ieskodama to "stebuklingo" substrato, gal kuri kauniete matet kurioj maximoj to "ekstra" substrato???

Mačiau "Mole" tikrai yra mirksiukas.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 12, 17:30)
kas auginate dendrobius (ne nobile!), gal galetumet ideti ju foto?  ax.gif 
as visai pasimeciau.... manasis dendrobis prazydo (anot manes) zaliais itin mazais ziedais, nusiminiau, palikau ji ramybej. Dabar po poros sav. ateinu - vienas is ju normaliu violetiniu ziedeliu (3x didesniu, nei tie "zalieji") tapo! O kiti tik ruosiasi  blink.gif  stai ir supratau, kad nieko nezinau  doh.gif
ir neatseku, KOKS tas mano dendrobis

Pas mane paraše yra nuoroda-įlysk, rasi įvairių dendrobių foto mirksiukas.gif

QUOTE(naujute @ 2009 03 12, 18:38)
prajuokinai lotuliukas.gif
reik kurti anoniminiu orchideju miletoju kluba  drinks_cheers.gif

Manau klubas būtų moment perpildytas lotuliukas.gif
Aš prieš pora dienų dvi orches iš gėlių bazės parsitysiau, tai net iš mašinos iš kart namo nenešiau, kad MB nepamatytų ir velnių neišrašytų blush2.gif biggrin.gif Paskui paslapčia sustačiau tarp jau esančių-kol kas ramu ph34r.gif
Atsakyti