aciu,mergaites, labai uz info, iskamantinejau cia jus labai jau suintrigavote su tais cimbais mane ar tik neteks ir man arklio kakucio ieskoti ,
gal sitokio rudumo tie ziedai?
Merginos, kodėl taip įsitikinusios, kad cymbidiumai lengviau auginami už falenopsius Jau kuris laikas skaitau ir savo akimis netikiu Maniškis dvi vasaras lauke praleido, ir žiemoja vėsiai pagal rekomendacijas, bet žydėjimu net nekvepia. Nesakau, kad priežiūra teisinga manoji, neteigiu, kad viską žinau, išmanau ir kad jūsiškiai tikrai nežydės jei manasis nežydi, o bet tačiau yra gal peno apmąstymams
axara, kiek blankesni, bet rudumas panasus, na paieskosiu nuorodos
Papildyta:
http://images.google...htt...t=20&um=1
tokie, tik ryskesni tau reikia geriau ryt VISKA apziureti
Papildyta:
silinge, net nezinau, va pabandysiu ziemuze pasakyti prognozes
Papildyta:
http://images.google...htt...t=20&um=1
tokie, tik ryskesni tau reikia geriau ryt VISKA apziureti
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2009 03 17, 20:33)
Merginos, kodėl taip įsitikinusios, kad cymbidiumai lengviau auginami už falenopsius Jau kuris laikas skaitau ir savo akimis netikiu Maniškis dvi vasaras lauke praleido, ir žiemoja vėsiai pagal rekomendacijas, bet žydėjimu net nekvepia. Nesakau, kad priežiūra teisinga manoji, neteigiu, kad viską žinau, išmanau ir kad jūsiškiai tikrai nežydės jei manasis nežydi, o bet tačiau yra gal peno apmąstymams
silinge, net nezinau, va pabandysiu ziemuze pasakyti prognozes
mikuotuke, labai tau aciu uz nuoroda...na bet nera man labai grazi spalvyte nzn gal tikroveje kitaip
Šilingė nugasdinai mane, pradedu vel abejoti
QUOTE(Šilingė @ 2009 03 17, 19:33)
prieziura nera lengvesne bet saviski atrodo pavyks prazydinti pernai persodinau o dabar ruosiasi zydeti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:12)
na, nauja tema galesiu ir as sukurti, jei neatsiras kureju
butu geriau dar surasti tema su SKM idetu reanimacijos aprasymu.
butu geriau dar surasti tema su SKM idetu reanimacijos aprasymu.
gal cia paziurek REANIMACIJA
Citata:
Reanimatorių orchidėjai pasidarysite taip:
- į permatomą celofaninį maišelį įdėkite nedidelę saujelę džiovintų šiek tiek drėgnų kiminų ir ant jų padėję reanimacijai paruoštą orchidėją užriškite maišelį,
- užrištą maišelį su gėle laikykite šiltoje šviesioje vietoje,
- kas kelias dienas maišelį atriškite ir pasižiūrėkite, kaip laikosi orchidėja, ar nedygsta naujos šaknys, galite ją nupurkšti,
QUOTE(naujute @ 2009 03 17, 20:13)
kad Kaune as nerandu kazkodel siuo metu, o man jos LABAI DABAR REIKIA
QUOTE(axara @ 2009 03 17, 20:39)
mikuotuke, labai tau aciu uz nuoroda...na bet nera man labai grazi spalvyte nzn gal tikroveje kitaip
zodziu, as ryt paskambinsiu, paklausiu, ar atveze cimbu, kokiu spalvu, kokiu kainu
as tai jau vizija turiu savo cimbo, tai bent zinau, ko ieskoti, kitaip apsikrauciau jais ir paversciau namus dziunglemis
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:43)
zodziu, as ryt paskambinsiu, paklausiu, ar atveze cimbu, kokiu spalvu, kokiu kainu
as tai jau vizija turiu savo cimbo, tai bent zinau, ko ieskoti, kitaip apsikrauciau jais ir paversciau namus dziunglemis
palauk, juk tu kiek jų jau turi? ir dar vizijose yra ne tu, 4 jau turi? ir 30phal.?
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 17, 20:46)
palauk, juk tu kiek jų jau turi? ir dar vizijose yra ne tu, 4 jau turi? ir 30phal.?
eee, turiu 4 cimbus, o like apie 30 orchiu yra: keliolika falenopsiu, keleta dendrobiu (vienas ju - nobile), paskui pora neaiskiu oncidium ar dar ko ("senuku" informacijos stoka!), eee, cambrija, dvi miltonijas, tris raibuoles..... na, lyg viskas
as dabar pati susipainiojusi esu
na va...
o dar man reikia raudono cimbo...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:50)
eee, turiu 4 cimbus, o like apie 30 orchiu yra: keliolika falenopsiu, keleta dendrobiu (vienas ju - nobile), paskui pora neaiskiu oncidium ar dar ko ("senuku" informacijos stoka!), eee, cambrija, dvi miltonijas, tris raibuoles..... na, lyg viskas
na va...
na va...
Aaaaaaa
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:43)
paklausk ir del oncidium sweet sugar ar uzveze