Aš tokią Miltoniopsis kaip čia http://www.fragranto...tonia_opsis.jpg buvau radus ermitaže tokią pusiau gyvą, už 8.99, bet neėmiau, dabar sąžinė graužia
mikuotuke, tai kas po cimbu eina eileje mano mamos dovanai patark
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 17, 20:03)
naujute - Xa taip ir pagalvojau apie tave...gaila tu ne mano mieste,o tai dabar lektum i parde cia Marijamp didziojoj Maximoj,buvo gall 6-7 tokios grazuoles is ju iskart dvi paeme(viena as ) Nu tikiuosi jai pas mane patiks dabar reiktu daugiau pasiskaitinet kas kaip kur kada
na o ten tie dideli krumai?bet man baisoka kad nemokesiu ju prazydinti, vistik niekada neauginusi klausyk, mikuotuke, kada gi tu parodysi savo kolekcija, as laukiu nesulaukiu
na o ten tie dideli krumai?bet man baisoka kad nemokesiu ju prazydinti, vistik niekada neauginusi klausyk, mikuotuke, kada gi tu parodysi savo kolekcija, as laukiu nesulaukiu
nu žiedukai kažkuo panašus forma kažkaip su MB nusisvajojom kurią dieną apie namą, tai sakau: man reiktų oranžerijos prie namo, nu nedidukės, savo pomėgiui Sako: tai aišku, galima sumąstyt, kalba kalba ir aš suprantu, kad tą "nedidukę" jis supranta kaip balkono dydžio.. Sakau: ne, man kokių 30kvadratų reiktų.. labai jau iškalbingas jo žvilgsnis į mane buvo
oiu, kad nezinau, zinok, kitos, man rodos, dar kaprizingesnes ammmm.... raibuoles? tik beda, jei jos nuzydi (kai kurios!), skrotele nunyksta, o salia esanti skrotele tik kazkada isleis zieda
kas cia dar... mazas cimbas?