QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 19:40)
zinok, ant oncidiumu senukuose sugeba uzrasyti, kad ten falenopsis tai jei nera originalios etiketes, negali zinoti, KA nusipirkai
Papildyta:
taip, taip, krissti_@, tik nesumastyk ismesti pas mane reanimacijos skyrius - priimu lavonus!
Papildyta:
ir as tave uzjauciu labai jauciu, jei man taip nutiktu, zliumbciau
Papildyta:
taip, taip, krissti_@, tik nesumastyk ismesti pas mane reanimacijos skyrius - priimu lavonus!
Papildyta:
ir as tave uzjauciu labai jauciu, jei man taip nutiktu, zliumbciau
gerai kad bent ne zibutem vadina kokiom
siandien man toks atsitikimas buvo, stoviu senukuose prie phaliku, dairausi kas gero, prieina tokia moteriske, sako bukit gera priminkit koks situ gelyciu pavadinimas, as sakau falenopsiai, o ji akis isputus "j TIKRAI NE TOKS" sakau kaip ne toks?TOKS!!! ji vistiek gincijasi, paskui pati prisimine, gi orchidejos cia
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 19:42)
aaa, na tada gal falenopsiuka nors bazese yra ir mazu cimbidziu, su 1 suaugusiu gumbu, zaliais ziedeliais
beje, jei domina, galiu ryt ryte paskambinti i aleksoto baze, paklausti, ka atveze
beje, jei domina, galiu ryt ryte paskambinti i aleksoto baze, paklausti, ka atveze
man tai aisku idomu, bet nejaugi jie vardins kiek ko ir uz kiek atveze???
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 17, 19:44)
va vaaaaaaaaa mes visame kame randam nauda
nu panos,dabar ziurim ka as nusipirkau ka tik
toooooooookios sviezios geros daug ziedu,dar vienas ziedkotis salia lenda,bulves superines,daug vaiku ir tik 30lt
nu panos,dabar ziurim ka as nusipirkau ka tik
toooooooookios sviezios geros daug ziedu,dar vienas ziedkotis salia lenda,bulves superines,daug vaiku ir tik 30lt
o boze kur pirkai???