Ooo, Neryte, prisijunk, prisijunk su savo grazuole! labai sviesi, grazute
Mergaites as kazkaip jauciu, gal reikia laiska skm rasyti...
Ji juk vazineja i visokias parodas, taip? Ir geles is uzsienio tiekeju vis kokias suranda?
Manau, reikia itin kantriai palaukti savojo cimbidzio ir paprasyti kada nors prie progos parvezti tam tikro cimbidzio rusi (ar viena is keliu - taip lengviau butu).
Mane sitie tiesiog uzvalde, nakti sapnuoju
http://www.sborchid....?ocode=CYM10924
baltas, nedidelis, perliniais ziedeliais....
http://www.sborchid....p?ocode=CYM6547
http://www.sborchid....p?ocode=CYM7166
http://www.sborchid....p?ocode=CYM7241
is situ gal pirmas labiausiai imponuoja - tookia sodri spalva, juodai balta lupa... ir isvis....
as cia turbut per daug noriu....
o jei as laaaaabai kantriai laukciau... gal nusisypsotu laime?
eh, as tik guodziuosi...
Papildyta:
naujute, kai skatysi temele, ieik i nuoroda (i pagrindini oncidiuma nekreipk demesio, eik zemyn). Kaip manai, gal nebutinai "sweet sugar" tau reiktu? Labai panasiu dar noriu parodyti (na, ir skirtingu), kaip tau jos?
man ONCIDIUM PALMYRA "golden girl" irgi grazus. ne?
http://www.sborchid....p?ocode=CBO2888
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 16, 17:02)
Atnesu parodyti savo grazuole, kuria gavau Moters dienos proga
negaliu atsidziaugti, tik kad augtu ir zydetu, nes viena turima tik lapus leidzia, o nezydi
negaliu atsidziaugti, tik kad augtu ir zydetu, nes viena turima tik lapus leidzia, o nezydi
Lygiai tokią pačią ir aš turiu Tik pas mane ji pradeda žydėti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 16, 19:03)
pas mani tokia nuo rugpjūčio žydi
[quote=mikuotuke,2009 03 16, 19:45]
kentėk kiek gali, aš pavasarį saviškį skaidysiu - maniškis į antrą labai panašus- gausi bulvę (jei iki tol nesupūdysiu), o pas skm retesnių pasiieškok
kentėk kiek gali, aš pavasarį saviškį skaidysiu - maniškis į antrą labai panašus- gausi bulvę (jei iki tol nesupūdysiu), o pas skm retesnių pasiieškok
QUOTE(naujute @ 2009 03 16, 16:25)
grazuolyte mano tokia pati pumpuriukus jau krauna
QUOTE(zebra @ 2009 03 16, 17:41)
koks grožis
QUOTE(*Indraja @ 2009 03 16, 17:44)
LAbai aciu uz komplimentus mano grazuolei
negaliu atidziaugti ja
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 16, 18:45)
Ooo, Neryte, prisijunk, prisijunk su savo grazuole! labai sviesi, grazute
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 16, 19:03)
tai ilgai dziaugsies dar
QUOTE(lotute @ 2009 03 16, 19:17)
pas mani tokia nuo rugpjūčio žydi
tikiuosi, kad ir maniske kraus ziedelius
MERGINOS, kiek skaiciau tai kai numes ziedelius tai negalima nukirpti stiebo, palikti ta sakelia, nes ant jos kraus naujus ziedelius, ar ne?
Nes as savo pirmosios nukirpau stiebkoti (palikau 1 cm. ) ir nieko ji man nezydi jau 3 metai bus, o ji tik grazuolius lapus leidzia
[quote=pabirze,2009 03 16, 20:42]
[/quote]
pabirze, man jau geeeeda net labai vaje, nelepink tu manes
kazka reikia sugalvoti - kaina arba kita atlygi, nes cia negerai kitaip gausis
[/quote]
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 16, 20:50)
nugi nevalgysiu aš jų - už tai ir siūlau , už tai ir dalinuos- man jie taip sparčiai auga, nepalyginsi su phalenopsiais
QUOTE(pabirze @ 2009 03 16, 20:55)
nugi nevalgysiu aš jų - už tai ir siūlau , už tai ir dalinuos- man jie taip sparčiai auga, nepalyginsi su phalenopsiais
o as, manau, jau kai ka sugalvojau
turi knygele apie Orchidejas? va sita http://www.e-muge.lt...p...;filtras=1
Papildyta:
tiesa, cimbu su falenopsiais nepalyginsi jau mano piguciai auga kaip ant mieliu, tai isitikinau
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 16, 19:45)
Mergaites as kazkaip jauciu, gal reikia laiska skm rasyti...
Ji juk vazineja i visokias parodas, taip? Ir geles is uzsienio tiekeju vis kokias suranda?
Manau, reikia itin kantriai palaukti savojo cimbidzio ir paprasyti kada norsnaujute, kai skatysi temele, ieik i nuoroda (i pagrindini oncidiuma nekreipk demesio, [i]eik zemyn). Kaip manai, gal nebutinai "sweet sugar" tau reiktu? Labai panasiu dar noriu parodyti (na, ir skirtingu), kaip tau jos?
man ONCIDIUM PALMYRA "golden girl" irgi grazus. ne?
http://www.sborchid....p?ocode=CBO2888
nu mergyt, jau tau visai progresuoja liga sita labai grazus oncidiumai vivi VISI, tik as tokio dar neturiu todel noreciau nuo paprastesnio pradeti, o vdruk nesusitvarkysiu su auginimu
QUOTE(pabirze @ 2009 03 16, 20:42)
jeigu netycia kokia lycna bulve liktu tai mielai priglausciau ir as
QUOTE(naujute @ 2009 03 16, 21:22)
nu mergyt, jau tau visai progresuoja liga sita labai grazus oncidiumai vivi VISI, tik as tokio dar neturiu todel noreciau nuo paprastesnio pradeti, o vdruk nesusitvarkysiu su auginimu
naujute, jauciu, kaip susisuko protas
zinok, kaip tik cimbidzius lengviau auginti
cia lyginu su darzo jurginu - prisiminei, kad lietutis jau pora sav. nelijo, sliukstelejai vandens, tegu geria, tegu auga, ir vel pamirsai
pabirze, del laikymosi - kad zinotum, kaip laikausi
jau siandien net jokiu daugiau grozybiu nepirkau, isskyrus ta vargana miltonija...
negana to, bazeje gavau vizitine kortele, kad galeciau treciadieni paskambinti, paklausti, kokios naujienos, ar atveze norimu cimbu...
bet smarkiai galvojau ir nusprendziau sikart neskambinti, o laukti savo svajones
Papildyta:
tiesa, vaizdas senukuose buvo geras
apieskau, nera norimo cimbo. Ateinu pasiputusi pas savaji, sakau, vaziuojam i baze ieskot
tas: nieko neradai? nu tai ka su tavim darysim, vaziuojam, nu...
as begte prie miltonijos, pasiciumpu, einu iki kasu tokiu zvilgsniu
manasis: sita pirksi? ir dar cimbidi? ne apsispresk, arba sita, arba cimbidis, jau viskas!
as tada paziuriu, tarsi nuskriaustas suniukas - kaip tai apsispresk?
manasis bumbedamas kazka po nosim nusitempe mane prie kasos
taip miltonija atsirado namuciuose
jau siandien net jokiu daugiau grozybiu nepirkau, isskyrus ta vargana miltonija...
negana to, bazeje gavau vizitine kortele, kad galeciau treciadieni paskambinti, paklausti, kokios naujienos, ar atveze norimu cimbu...
bet smarkiai galvojau ir nusprendziau sikart neskambinti, o laukti savo svajones
Papildyta:
apieskau, nera norimo cimbo. Ateinu pasiputusi pas savaji, sakau, vaziuojam i baze ieskot
manasis: sita pirksi? ir dar cimbidi? ne apsispresk, arba sita, arba cimbidis, jau viskas!
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 16, 22:06)
pabirze, del laikymosi - kad zinotum, kaip laikausi
Papildyta:
Papildyta:
tai kiek tu tų "nematomų" orchidėjų jau turi namie?
kažkam čia oncidium reikėjo, vilniuj ukmergės senukuose buvo vienintelis tokios kreminės spalvytės, geros būklės, tik nepamenu, kiek kainavo