Pas mane ant palanges auga petrazoles, metos, melisos, raudonelis, levanda, bazilikas, pipirnes. Ir roze turiu, reiks persodint i balkona, nes jau nemaza. O pradejau nuo pipirnes, ji lb nereikli, greit sudygsta. Naudoju ant sumustiniu, i salotas, i varske, praktiskai visur tinka. O tas "darzas" ant palanges man lb graziai atrodo, tiesiog virtuve puosia.
pas mane is lauko puses ant virtuves palanges auga ciobreliai, petrazoles, imeciau ir zemuogiu kai sodinau, bet ziuriu tik viena isdygo.ant vonios palanges is lauko puses auga medetkos ir dar kazkas .per viena diena visko tiek sodinau, kad dabar nezinau kas ten dygsta. na, bet palauksiu ir pamatysiu, kai labiau paaugs. o lauke auginu melisa, spinatus ir kitu ivairiu darzoviu po truputi:)
Mes šiemet kažkaip apsileidom ir balkone tik krapai ir du arbūzai auga. Bet juos labai katiniukas mano nugraužia, tai jau trečias bandymas nesėkmingas gal šį kartą pasiseks
Pavasarį nusipirkau ekologiškų sėklų. Auginu baziliką, krapus (keistas jų skonis), mėtas, melisą ir petražoles
Neišdygo viena rūšis baziliko
Krapų daugiau nebesodinsiu
Neišdygo viena rūšis baziliko
Krapų daugiau nebesodinsiu
Sveikos
Pasodinau pries pora menesiu 3 baziliku rusis, nu ir gyvates visi tysta, lapai mazyciai. Jau net zydet pradejo - nuskabiau. Nu augimas superinis, bet nesuprantu ar cia rusys tokios, ar kazkaip ne taip juos auginu.
Atnese drauge vazoneli dovanu, tai puikiausi storais kotais, milziniskais lapais.
O pas mane..
gal zinot priezasti?
Pasodinau pries pora menesiu 3 baziliku rusis, nu ir gyvates visi tysta, lapai mazyciai. Jau net zydet pradejo - nuskabiau. Nu augimas superinis, bet nesuprantu ar cia rusys tokios, ar kazkaip ne taip juos auginu.
Atnese drauge vazoneli dovanu, tai puikiausi storais kotais, milziniskais lapais.
O pas mane..
gal zinot priezasti?
Šiemet balkone auga kambariniai pomidorai, žiemą ant palangės pipirmėtės, svogūnai.
Perskaiciau kiekvienos is Jusu palikta zinute apie Jusu grozius ant palangiu ir balkonuose, o dabar paminesiu ir pati, kas auga ant manosios. Virtuvej ant palanges isitaisiusi karaliene - kavos pupele (labai grazus augalas tokiais kaip vaskuotais lapais), taip pat turiu mėtų, pasodintą avokadą, kuris niekaip neislenda is po zemes. Dar yra išdygęs vaisius anona bei cinamoninis bazilikas (puikiai suvesejes). Siemet bandziau ir pipirnes, puikiai ir labai greit jos sudygo ir buvo super prieskonis i sriubikes.
As tai mazus pomidoriukus, bazilikus, petrazoles, aitrias paprikas
Papildyta:
pas mane tas pats buvo, kazkokios is triju lapu istyse, tai isroviau
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 04, 17:37)
O salotos neisstype pas jus? Nes pas mane, tokie siuliukai ir nelabai auga
pas mane tas pats buvo, kazkokios is triju lapu istyse, tai isroviau
Nuo kelinto mėnesio geriausiai pradėti auginti įvairius prieskonius: petrazoles, bazilikus ir pan. Praitais metais sodinau geguzes pradžioje tai ne kas ir gavosi Ką sodinau viskas išdygo, bet jau tokie visi pavargę... gal reikia anksčiau sėklytes į žemę pasėti...
Sodinau į lovelį ir laikiau ant palangės
Sodinau į lovelį ir laikiau ant palangės