Įkraunama...
Įkraunama...

Ką ant palangės ar darže auginat?

Pas mane ant palanges auga petrazoles, metos, melisos, raudonelis, levanda, bazilikas, pipirnes. Ir roze turiu, reiks persodint i balkona, nes jau nemaza. O pradejau nuo pipirnes, ji lb nereikli, greit sudygsta. Naudoju ant sumustiniu, i salotas, i varske, praktiskai visur tinka. O tas "darzas" ant palanges man lb graziai atrodo, tiesiog virtuve puosia. 4u.gif
Atsakyti
pas mane is lauko puses ant virtuves palanges auga ciobreliai, petrazoles, imeciau ir zemuogiu kai sodinau, bet ziuriu tik viena isdygo.ant vonios palanges is lauko puses auga medetkos ir dar kazkas blush2.gif .per viena diena visko tiek sodinau, kad dabar nezinau kas ten dygsta. na, bet palauksiu ir pamatysiu, kai labiau paaugs. o lauke auginu melisa, spinatus ir kitu ivairiu darzoviu po truputi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alicee: 29 gegužės 2012 - 14:23
Mes šiemet kažkaip apsileidom ir balkone tik krapai ir du arbūzai auga. Bet juos labai katiniukas mano nugraužia, tai jau trečias bandymas nesėkmingas smile.gif gal šį kartą pasiseks
Atsakyti
Pavasarį nusipirkau ekologiškų sėklų. Auginu baziliką, krapus (keistas jų skonis), mėtas, melisą ir petražoles smile.gif

Neišdygo viena rūšis baziliko g.gif

Krapų daugiau nebesodinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 07 03, 21:59)

Krapų daugiau nebesodinsiu  schmoll.gif

kas su krapais nutiko?
Atsakyti
krapai, petrazoles, citrinmedis, mandarinmedis,avokadas, zemuoges, roze, pinigu medziai keli.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pasodinau pries pora menesiu 3 baziliku rusis, nu ir gyvates visi tysta, lapai mazyciai. Jau net zydet pradejo - nuskabiau. Nu augimas superinis, bet nesuprantu ar cia rusys tokios, ar kazkaip ne taip juos auginu.
Atnese drauge vazoneli dovanu, tai puikiausi storais kotais, milziniskais lapais.
O pas mane.. g.gif
gal zinot priezasti?
Atsakyti
Šiemet balkone auga kambariniai pomidorai, žiemą ant palangės pipirmėtės, svogūnai.
Atsakyti
Perskaiciau kiekvienos is Jusu palikta zinute apie Jusu grozius ant palangiu ir balkonuose, o dabar paminesiu ir pati, kas auga ant manosios. Virtuvej ant palanges isitaisiusi karaliene - kavos pupele (labai grazus augalas tokiais kaip vaskuotais lapais), taip pat turiu mėtų, pasodintą avokadą, kuris niekaip neislenda is po zemes. Dar yra išdygęs vaisius anona bei cinamoninis bazilikas (puikiai suvesejes). Siemet bandziau ir pipirnes, puikiai ir labai greit jos sudygo ir buvo super prieskonis i sriubikes.
Atsakyti
balkone, geliu vazonuose auginu du krumus pomidoru ir paprika. ant vieno krumo pradzioj noko 18-ka nediduku pomidoru, ant kito 8, paprika tik viena kazkodel.
Atsakyti
As tai mazus pomidoriukus, bazilikus, petrazoles, aitrias paprikas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 04, 17:37)
O salotos neisstype pas jus? Nes pas mane, tokie siuliukai ir nelabai auga  schmoll.gif

pas mane tas pats buvo, kazkokios is triju lapu istyse, tai isroviau smile.gif
Atsakyti
Nuo kelinto mėnesio geriausiai pradėti auginti įvairius prieskonius: petrazoles, bazilikus ir pan. Praitais metais sodinau geguzes pradžioje tai ne kas ir gavosi doh.gif Ką sodinau viskas išdygo, bet jau tokie visi pavargę... blush2.gif gal reikia anksčiau sėklytes į žemę pasėti...
Sodinau į lovelį ir laikiau ant palangės smile.gif
Atsakyti