Įkraunama...
Įkraunama...

Ką ant palangės ar darže auginat?

O as svo mini darzelyje dar tik krapus ir petrazoles pasisodinusi... galvoju apie vynuoginius pamidorus g.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 04, 07:59)
O as svo mini darzelyje dar tik krapus ir petrazoles pasisodinusi... galvoju apie vynuoginius pamidorus  g.gif

ar vynuoginiai pomidoriukai be siltnamio gali uzaugti? nebent istiklintame balkone? g.gif
Atsakyti
Realu - roze ant palanges? g.gif nu *****, svajone. Nu negi niekaip? unsure.gif
Atsakyti
aš ant palangės auginu mažiukus pomidorus, bazilikus, ir daiginu gėlytes, kurias po to persodinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 16, 23:31)
Realu - roze ant palanges?  g.gif  nu *****, svajone. Nu negi niekaip?  unsure.gif

Mažos rožytės realu, nors tas kur pardavinėja rekomenduoja persodinti į gruntą, bet įmanoma keletą metų auginti vazone. Tiesa, auginau ne aš tai patirtis tik tokia, kad mačiau augančias ir žydinčias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 05 17, 09:26)
Mažos rožytės realu, nors tas kur pardavinėja rekomenduoja persodinti į gruntą, bet įmanoma keletą metų auginti vazone. Tiesa, auginau ne aš tai patirtis tik tokia, kad mačiau augančias ir žydinčias  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

gal kas is asmenines patirties kazka ? biggrin.gif
Atsakyti
Man čia labai gera idėja namų sodeliui. wub.gif

user posted image
Atsakyti
pas mane ant palanges petrazoles , krapukai , raudoneliai . o roze as auginu nupirkau is maximos pries nepilnus metus o dbr isdalinau i 4 keriukus ir isgabenau i balkona . viena sukrove ziedukus 4u.gif dar levandos auga kelios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuute: 23 gegužės 2012 - 15:29
Kokia gera idėja su tais sloinikais ant sienos. Aš tai namie ant palangės auginu bazilikus 2 rūšių, čiobrelį, rozmariną ir 3 didelius kaktusus smile.gif visi dera ir labai gražu smile.gif
Atsakyti
As tai balkone auginu kasmet ta pati - loveli krapu, truputi svogunu, salotu, tik ridikeliai vis neisiena :-) bet kaimas per toli kad kazka isauginciau ir neisdziutu, tad tenka tenkintis balkonu. dideli turiu, nesiskundziu, o ir atrodo zaliai graziai, visai smagu pasedeti
thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo metu pas mane balkone auga krapai ir petražolės. Dar žemuogių pasodinau, tikiuosi sulaukti derliaus iki rudens smile.gif Prieš porą metų auginau vynuoginius pomidorus, išaugo gerai, tik labai maži buvo, nes vazonas per mažas doh.gif Mačiau ir agurkus augina balkone. Svarbiausia sodinant balkone - turėti didelį vazoną ir geros žemės.
Atsakyti
Sveikos, šiemet pirmi metai kai užsiimu sodininkyste savarankiškai. Ant palangės turiu bazilika rozmarina ir slyvini pomidoriuka. O darže agurkus sodinaus, pomirorus, paprikas ir daug įvairių salotų smile.gif
Atsakyti