prisisejau baziliku, rozmarinu ir dar keleta zoleliu.
Taip pat siais metais bandysiu spinatus - ziuresiu kas iseis
Kolkas lovyje auga svogūnai (laiškams), nesenai pasėjau kvapiuosius bazilikus, raudonėlius ir krapus (bazilikai ir raudonėliai jau dygsta )
sėjimo eilės laukia rozmarinai ir kiečiai
Berods, su svogūnais išdygo ir pora bulvių, mat tuose loviuose ir sliekus auginam, tai matyt, MB bandė juos bulvėm šert dėl įdomumo neišroviau, noriu pažiūrėt, kas bus
sėjimo eilės laukia rozmarinai ir kiečiai
Berods, su svogūnais išdygo ir pora bulvių, mat tuose loviuose ir sliekus auginam, tai matyt, MB bandė juos bulvėm šert dėl įdomumo neišroviau, noriu pažiūrėt, kas bus
Pas mane balkone vazoneliuose auga pipirne, raudonelis, kalendra, bazilikai, rozmarinas, levanda, salavijas, metos, svogunai, krapai, petrazoles, cili pipirai, salotos
Derlius puikus siemet
Derlius puikus siemet
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 01, 22:40)
Pas mane balkone vazoneliuose auga pipirne, raudonelis, kalendra, bazilikai, rozmarinas, levanda, salavijas, metos, svogunai, krapai, petrazoles, cili pipirai, salotos
Derlius puikus siemet
Derlius puikus siemet
O salotos neisstype pas jus? Nes pas mane, tokie siuliukai ir nelabai auga
Daug metu auginu darzoves,siais kaip ir praejusiais pasisejau krapu,salotu,ridikeliu,ciobreliu,melisu,metu,zirniu,pupeliu,sparaginiu pupeliu,melionu,arbuzu,agurku,moliugu,patisonu,svogunu,rugstyniu,pasodinau cesnaku,siltnamy papriku ir daug pomidoru Niam niam,valgysim ekologiskas,svarias,savo darzoves.taip pat turiu obelaiciu,kriausiu,tresniu,vysniu,slyvu,serbentu ir agrastu
Siemet balkone auginu pomidorus ir paprikas
suzavejo:
pagaminta is tualetinio popieriaus ritinelio. is vieno iseina du
pagaminta is tualetinio popieriaus ritinelio. is vieno iseina du
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 05, 23:25)
Man atrodo, kad tokiu 'vazoneliu' neilgai tesidziaugtumete. Greiciau dugnas 'iskris', nei kas jame isauks.
Siemet balkone auginau vysninius pomidorus,labai skanus,saldus buvo.Pavasari tikrai sodinsiu vel Taip pat visada turiu petrazoliu,salavija.
kaip manot, jei ant palanges paseciau petrazoliu ir krapu rudeni. isaugtu ar ne? nes siaip jau pilta pas mus. tik kad dienos niurios, saules mazai. tai gal neverta net bandyti. o noretusi, nes sviezios zoleles ne tas pats kas dziovintos. gal patartumet, kurios daugiau patirties toj srity turit
Aš ant savo palangės auginu nedidelius svogūnus. Mėgstu šviežius svogūno laiškus, todėl mano augalai mane daržai pradžiugina.
Dar iš vaikystės prisimenu, kad mama taip pat ant palangės nuolatos augindavo svogūnus - aš seku jos pėdomis.
Dar iš vaikystės prisimenu, kad mama taip pat ant palangės nuolatos augindavo svogūnus - aš seku jos pėdomis.
Nutariau auginti rėžiukus, bet kaip tai daryti praktiškai nežinau.
Gal kas auginote?
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi
http://naturalus.sve...as_paprastasis/
Gal kas auginote?
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi
http://naturalus.sve...as_paprastasis/