Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Tai va, mano čia tokie pamąstymai. g.gif Nežinau, gal ir negerai mąstau. Bet vis dėlto, kai žinai pas ką eini, nes išbandyta, širdis ramesnė, nei pas visai naują...
[/quote]

Mano atveju buvo taip,kad mano kirpeja,negalejo man padaryti progines sukuosenos numatyta diena (dziaugiuosi kad ne mano vestuviu diena,o tik einant sveciu i vestuves),del to kreipiausi pas viena is cia giriamu meistriu,deja nusivyliau unsure.gif
aisku dziugu uz tas kuriuos buvo patenkintos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivona24: 14 rugsėjo 2009 - 14:33
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 14, 11:01)
Man susidaro toks įspūdis, kad dauguma merginų būtent savo vestuvėms renkasi naujas visažistes ir šukuosenų meistres.  g.gif Keistas dalykas.

O man visai nekeista, nes tam gali būti begalė priežasčių. Pvz. labai dažnai panelės pasakoja, jog tie meistrai, kurie jas tvarkė (kirpo, dažė) paprasčiausiai nedaro šukuosenų, o tokių yra tikrai daug ir nemanau, kad tai yra blogai, juk kiekvienas iš mūsų daro tai, ką geriausiai moka ir mėgsta (neskaitant išimčių) ax.gif

Dėl makiažo, tai maždaug 30proc. panelių visiškai nesidažo/dažosi minimaliai, todėl iki vestuvių nebuvo progos eiti pas visažistę, tada tenka ieškotis meistro smile.gif Dar kitos moka neblogai pasidažyti, taigi dažniausiai pasidažo pačios, o per vestuves jau nori kažko naujo blush2.gif O kur dar tos, kurių meistrės užimtos/išvykusios/atostogauja rolleyes.gif Žodžiu, priežasčių (kartais net ir finansinių) gali būti begalė, ne visoms juk sekasi laiku atrasti tai, ko reikia, tenka ieškotis ir SMe, ir visur kitur bigsmile.gif

Svarbu, kad vestuvių dieną visos atrodytų būtent taip, kaip tikėjosi atrodyti ir jaustųsi savimi wub.gif Jums šiuo atveju pasisekė, nes turite gerus meistrus po ranka thumbup.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 15, 10:00)
O man idomu ar kas daresi makiaza Make up store ? As uzsirasiau ten. Gal kas turi atsiliepimu: geru ar blogu ?

As buvau uzsirasiusi, bandomuju jie nelabai daro, bet as issiprasiau kad akis pabandytu padazyti. Rezultatas buvo klaikus doh.gif man pasirode, kad pagal "euro standarta" visas dazo ir tiek. Bet gal tik as papuoliau....
Atsakyti
Pazistu viena stiliste Vaida Make up store dirbancia. Ji tikrai gerai ismano savo darba. Jei ka patariu krieptis ten i ja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 17 rugsėjo 2009 - 07:50
o as Vilniuje buvau Biodroge, patiko man labai, sukuosena dare berniukas, bet pas mane nelabai ilgi plaukai buvo, o atrode kad sukuosena padaryta is kasu...
Atsakyti
Aš ir savo visažisto bei kirpėjo, kuris darytų šukuosenas neturėjau, tad labai intensyviai klausinėjau patarimo draugių, skaičiau forumą. Mano sąlyga buvo, kad šukuoseną+makiažą turėtų daryti tas pats žmogus, kad nereikėtų važinėti po visą miestą. O be to žmogus, atliekantis abu darbus, jau darydamas šukuoseną įsivaizduoja, koks turėtų būti makiažas.
Rugsėjo pradžioje pas Renatulytę važiavau darytis proginės šukuosenos ir makiažo. Kadangi lijo kaip iš kibiro, ji man pasiūlė kitokią šukuoseną, sutikau ir likau maloniai nustebinta. Tiek šukuosena, tiek makiažas laikėsi visą dieną nepriekaištingai.
Rugsėjo pabaigoje dariausi vestuvinę šukuoseną+ryškų makiažą. Prieš tai nepagailėjau pinigėlių ir pasidariau bandomąjį. Norėjau atrodyti, kiek kitaip - Renatulyte mane palaikė. Kai likus kelioms dienoms, regis, mano svajonėms nebebuvo verta išsipildyti, Renata mane ramino ir vestuvių dieną padarė kitokią šukuoseną, nei buvom planavę. Atrodžiau pritrenkiančiai! Retai sau taip patinku, o ir visi gyrė, kad atrodžiau, kaip iš katalogo!!! Labai labai ačiū, Renatulyte! Visoms rekomenduoju kreiptis!
Atsakyti
Labas rytas,
nesiseka ikelti foto.Nemoku. g.gif Greitu laiku pas Renatulyte galerijoje turetu buti ideta mano foto, arba galiu atsiusti asmeniskai smile.gif
Atsakyti
Man ir sukuosena ir makiaza dare Grozio institute Vilniuje, Vokieciu gatveje. Viska vienoje vietoje. Ir gal net geriau kad ne namuose, bo ten butu visi aplinkui begineje, trikde. O Grozio institute taip ramu buvo, vos pora zmoniu.
Sukuosena dare kirpeja Olga. Pries tai nebuvau dariusi jokios bandomosios sukuosenos, tik kirpausi pas ja. Tada tik apsitarem kokios noreciau sukuosenos. Sukuosena padare labai grazia - bent jau man labai patiko ir labai tiko prie mano sukneles ir viso stiliaus. Ir dar veliuma pritvirtino. Nors plauku mano nedaug, bet veliumas visa diena gerai laikesi.
Makiaza dare Migle. Irgi padare nerealiai graziai. Tiesa, is pradziu man kaip tais daugoka pasirode, nes paprastai as tik blakstienas dazausi. Bet nuotraukose tai labai graziai atrode. Ir fotografai is karto gyre, kad labai gerai padaryta.

Dar toks pastebejimas - patariu visoms diena prie vestuves pasiskambinti kirpejai ir vizazistei, ar viskas gerai del laiko ir pan. As tai tik vakarop kazkaip sugalvojau, kad gal reiketu paskambinti, nes is ju negavau jokio priminimo. Tai administratore labai nustebo, sako knygoje nera, nors tikrai zinojau, kad buvo irase, nes maciau kaip irase. Dar kai pasakiau, kad vestuvems, tai iskarto pasake, kad kaip tariausi, taip ir bus, susiskambino su kirpeja ir vizaziste ir man atgal atskambino, kad viskas gerai, viskas bus taip, kaip mano buvo susitarta. Tai dziaugiausi, kad bent gera salona pasirinkau, kuris rupinasi savo geru vardu ir stengiasi klientui padeti.
Atsakyti
Isbandziusi ant savo kailio, drasiai rekomenduoju grozio salona ravita adresu Gelvonu g. 18 Vilniuje ir vizaziste Svetlana smile.gif
Atsakyti
Pries keleta savaiciu buvau vestuvese . Makiaza dare vizaziste Elvira. ( radau per pezistamus). Nezinau net ka pasakyti. Dariausi sventini makiaza 2 karta gyvenime, todel sunku liginti. Kai tik padare, tai man atrode, kad yra perrisku.Ir apatiniai vokai riskiai padazyti. Bet pagalvojau, kad vakare tas riskumas bus pats tas. Nuotraukose sau patinku, kas buna reta blush2.gif i. Is to isvada, kad makiazas padarytas gerai ir vienai dienai tapau fotogeniska. thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai miela esat wink.gif Jums tinka sis makiaziukas. Nors akytes grazios (ir ne tik jos) daug variantu galima Jums pritaikyt 4u.gif
Is tiesu, del lupu apvedimo pritariu Dieter ax.gif Neturi matytis lupu konturo ax.gif Jis turi ideliai atitikt su lupdazio spalva, kadangi konturo paskirtis ne atskirt, o paryskint forma bei uzfiksuot. Nors yra moteru kurios megsta rysku kontura, bt tai jau kita tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 29 spalio 2009 - 09:59
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 29, 09:58)
Labai miela esat wink.gif Jums tinka sis makiaziukas. Nors akytes grazios (ir ne tik jos) daug variantu galima Jums pritaikyt  4u.gif
Is tiesu, del lupu apvedimo pritariu Dieter  ax.gif  Neturi matytis lupu konturo  ax.gif Jis turi ideliai atitikt su lupdazio spalva, kadangi konturo paskirtis ne atskirt, o paryskint forma bei uzfiksuot. Nors yra moteru kurios megsta rysku kontura, bt tai jau kita tema...

Jūs kaip šiuo darbu užsiimanti, gal man pasakyt galit. Šiaip dėl smalsumo patenkinimo. Dėl tų pačių lūpų. Turi atitikti spalva, valio. Tačiau juk kažkada, ne taip jau ir seniai kiek aš pamenu (nors buvau dar maža) buvo lūpos apvedamos juodu pieštuku, o lūpų spalva kitokia. doh.gif Kaip čia taip atsirado ir su kokiu tikslu? Išryškinti būtent lūpas?
Su viena mergina kai kalbėjau, visažiste, tai ji pataria pasirinkti ar ryškinti lūpas, ar akis. Nes abu kartu gali per vulgariai atrodyti. Ką jūs manot?
Atsakyti