Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 19, 14:17)
As darysiuos pas Daina is Uzupio. Bet dar nebuvau pas ja, tai negaliu nei rekomenduoti, nei ka... smile.gif

as buvau pas Daina pries metus, kai ejau i drauges vestuves.. tai nieko visai patiko jos darbas, nors ir ne visu 100% , nelabai patiko kad pudros pridejo labai daug, o gal tiesiog tokia kosmetika kuri nenaturaliai pasidengia, nors nuotraukose graziai atrodo.. daze su Mac kosmetika, tas turejo itakos pasirenkant visazista, nes girdejau apie sia kosmetika daug geru atsiliepimu tai norejau issibandyt ant savo veidelio.. padaze panasiai taip kaip ir pati atejau pasidazius.. nezymiai uzsiminiau, kad noreciau kazko panasaus, labai bijau eksperimentu.. teko dazytis kituose salonuose, tai ne karta buvau nusivylus, paskui tekdavo paciai koreguotis ar ryskinti makiaza... doh.gif nors tikejausi, kad atrodysiu kazkaip kitaip, nei visuomet.. tai tik pudra visa vaizda ir pakeite, nes paprastai jos tiek daug nededu.. tongue.gif galbut buciau ir savo vestuvems pas ja ejus, bet manau kad ir vel atrodysiu taip pat, o norisi kazko naujo todel eisiu pas Carolina, labai patiko jos darbeliai.. wub.gif
Atsakyti
Man makiažą vestuvėms darė Carolina049. Makiažas atliktas labai gražiai, nors ilgokai truko.
Atsakyti
as ir norejau pagirti Carolina uz puiku makiaza.. wub.gif gavau 1000 nuotrauku ir visose atrodau puikiai, uz tai tureciau dekoti tau.. ateiti jau zinosiu i ka kreiptis.. P.S atsiusiu keleta nuotraukyciu, issirinksi tinkamiausia i savo galerija.. mirksiukas.gif sekmes darbuos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2009 05 08, 13:59)
nu va as irgi uzsirasiau pas renatulyte  4u.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(linoosikas @ 2009 05 11, 08:11)
tikrai nenusivilsi wink.gif

O as nusiviliau... schmoll.gif Nepatiko man nei makiazas (nors dariausi ir bandomaji - jis irgi netiko), nei sukuosena, nei abieju patvarumas.

Sulaukiau ne vieno komentaro del savo isvaizdos, nemalonu. Ant nuotrauku irgi - akivaizdziai matosi makiazo ir sukuosenos "defektai"). Nezinau... Po tiek geru komentaru internete, tikrai tikejausi kazko neitiketino is to makiazo ir sukuosenos, taciau likau nepatenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 13 liepos 2009 - 16:54
Liudna, kd taip atsitiko... unsure.gif Keista apie tai suzinoti tik is SM... Juk bandomasis tam ir skirtas, juk galejot kreiptis i kita stiliste ismegint 4u.gif Ju cia tikrai yra daug ir ivairiu, puikiai ismananciu savo darba. Be to, neprisimenu tokio niko g.gif Todel net nznau kaip reaguot i tokia zinute... unsure.gif Tiesiog palinkesiu ateity surast Jusu poreikius labiau pateisinancia stiliste ir graziu Jums minciu 4u.gif
P.s. Prie progos pridursiu - Mergaites, issakykit stilistems savo pastebejimus, o jei nepatiko viena butinai nueikit pas kita. Juk tam skirti bandomieji. Tada visoms bus lengviau rast tai kas geriausia TIK JUMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 13 liepos 2009 - 18:33
O man idomu ar kas daresi makiaza Make up store ? As uzsirasiau ten. Gal kas turi atsiliepimu: geru ar blogu ?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 15, 10:00)
O man idomu ar kas daresi makiaza Make up store ? As uzsirasiau ten. Gal kas turi atsiliepimu: geru ar blogu ?

Man teko matyti vieną ponią bigsmile.gif Jai darė ten makiažą gimtadienio progą. Ji buvo patenkinta, makiažas buvo su oranžine spalvyte, mat jos apranga buvo oranžinė, jai irgi patiko, tai kaip ir nieko blogo negirdėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 15, 09:00)

As dariausi bandomaji ten, nepatiko schmoll.gif labai negraziai padaze, bet gal Tau makiaza kita visaziste ar visazistas darys...
Atsakyti
QUOTE(pilarra @ 2009 07 15, 12:34)
As dariausi bandomaji ten, nepatiko schmoll.gif  labai negraziai padaze, bet gal Tau makiaza kita visaziste ar visazistas darys...

o pas ka tu dareisi ? Kuo vardu meistras? Nes man rekomendavo tenai ir sake, kad jie nepraktikuoja bandomuju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 07 15, 12:37)
o pas ka tu dareisi ? Kuo vardu meistras? Nes man rekomendavo tenai ir sake, kad jie nepraktikuoja bandomuju  schmoll.gif

Dalyvavau viename jų kosmetikos pristatyme ir ten buvo reklamuojams makiažas-pamokėlė, kainuoja neprisimenu kiek, gal ir 100lt, ten padažo, pamoko, ir už kažkokią sumą gali rinktis priemonių, tai nieks pvz. nedraudžia paprašyti pamokyti vestuvinio makiažo, padažytų, jei patiktų, tai sakytumėt - ups, nieko man neišeis, gal galima užsirašyti? biggrin.gif Va kokių makliavų prigalvojau lotuliukas.gif

Tą moterį, kur neblogai buvo padarytas makiažas, tai dažė kažkoks ten berniukas g.gif
Gal jų nėr ten daug.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 07 13, 19:26)
Liudna, kd taip atsitiko...  unsure.gif Keista apie tai suzinoti tik is SM...  Juk bandomasis tam ir skirtas, juk galejot kreiptis i kita stiliste ismegint 4u.gif Ju cia tikrai yra daug ir ivairiu, puikiai ismananciu savo darba.  Be to, neprisimenu tokio niko  g.gif Todel net nznau kaip reaguot i tokia zinute...  unsure.gif Tiesiog palinkesiu ateity surast Jusu poreikius labiau pateisinancia stiliste ir graziu Jums minciu  4u.gif
P.s. Prie progos pridursiu - Mergaites, issakykit stilistems savo pastebejimus, o jei nepatiko viena butinai nueikit pas kita. Juk tam skirti bandomieji. Tada visoms bus lengviau rast tai kas geriausia TIK JUMS  mirksiukas.gif

Kreipiausi ne per SM, o telefonu. Po bandomojo viskas buvo issakyta. Bet Vilniuje neimanoma surasti gera laisva stilista likus savaitei iki vestuviu. Be to bandomasis tam ir skirtas, kad galetume pabandyt, todel nesukau glvos ir galvojau, kad viskas bus ok. Bet, Renata, pripazinkime, kad pudra ant plauku (smilkiniu zonoje prie ausu) tai jau jusu neapsiziurejimas. Nezinau, kaip kitom mergaitems, bet tai, ka man padaret su plaukais... Zinokit as pati graziau moku padaryt... Prisimiau viska, vel taip nemalonu... Neskaua, kad nebuvo geru dalyku, bet pvz uz rekomendacija kokiom spalvom man dazytis, 180 Lt man gaila.
Atsakyti
deja,ir as negaleciau vertinti Renatos darbo 10 balu verysad.gif(cia kas liecia sukuosenos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivona24: 28 liepos 2009 - 09:50