Mergaites,gal zinote stiliste grazina? http://www.grozisirstilius.8m.com/ kokia Jusu nuomone apie ja?
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 06 10, 18:37)
Mergaites,gal zinote stiliste grazina? http://www.grozisirstilius.8m.com/ kokia Jusu nuomone apie ja?
labai gera ji mane dažys per vestuves ir bandomuosius jau dariausi labai maloni mergina
Man tai makiaza per vestuves dare Renatulyte. Ji nuostabi, esu labai patenkinta:)
QUOTE(angeliux123 @ 2009 06 10, 19:15)
Man tai makiaza per vestuves dare Renatulyte. Ji nuostabi, esu labai patenkinta:)
Šiandien kaip tik dariausi pas Renatulytę bandomąjį makiažą Esu laaaaabai patenkinta Taip gražiai norėčiau atrodyti kasdien
O per vestuves ji pas mane į namus atvažiuos - ir makiažą, ir šukuoseną padarys
Lyg ir rasiau zinute, bet jos nerandu
Neseniai buvau vestuvese (kaip svecias) ir makiaza dariausi pas renatulyte. Labai man patiko, issilaike visa diena ir vakara. Akys buvo tokios israiskingos Jau ne pirma karta buvau ir esu labai patenkinta
Neseniai buvau vestuvese (kaip svecias) ir makiaza dariausi pas renatulyte. Labai man patiko, issilaike visa diena ir vakara. Akys buvo tokios israiskingos Jau ne pirma karta buvau ir esu labai patenkinta
sveikos
noriu jus pasiklausti nuomones mergynos
man siulo makiaza darytis pas Zavinta, ji anksciau dirbo Eslaudoje. gal kas su yra susidures? kokie atsilepimai?
dar galvoju apie Jolanta Paulauskiene ir Aurima Juodiski, tiesa pastarojo neturiu kontkatu kol kas, gal kas pagelbetu?
atsilepimai irgi welcome
aciu
noriu jus pasiklausti nuomones mergynos
man siulo makiaza darytis pas Zavinta, ji anksciau dirbo Eslaudoje. gal kas su yra susidures? kokie atsilepimai?
dar galvoju apie Jolanta Paulauskiene ir Aurima Juodiski, tiesa pastarojo neturiu kontkatu kol kas, gal kas pagelbetu?
atsilepimai irgi welcome
aciu
QUOTE(Donnatella @ 2009 06 14, 13:29)
Dariausi bandomąjį pas Carolina049. Viskas be priekaištų ir tobula
O as nusivyliau jos makiazu
QUOTE(demettra @ 2009 06 14, 15:29)
Man nepatiko ir mano MB nepatiko priklijuotos blakstienos, kurias primygtinai iklbejo uzsiklijuoti taip pat labai isryskino paakius, kad net nezinojau, kad tokius juos turiu na nezinau, tiesiog manau, kad perdaug skiriama jam laiko, tai gal todel taip iseina, nes kiek kur dariau maksimum 30 min ir likdavau tikrai labai patenkinta, jaudavausi grazi, o dabar kaip galima jaustis gerai, jei pati sau nepatinki, tiesiog net i veidrodi nesinori ziureti, tai net foto nedariau is nervu, visa vakara praverkiau, kad tokis baisi esu....
QUOTE(chile0 @ 2009 06 14, 19:01)
Man ji pasake, kad dabar neklausys mano klabu, nes po to, kai grisiu namo, dziaugsiuosi, ir viskas man patiks Uzvakar uzsirasiau pas kita visaziste, tiesiog zinau, kad negalesiu buti rami, ar viskas bus gerai ta tikraja diena
Dariausi makiaza pas Karolina. Taip dziaugiuosi , kad savo vizaziste atradau pagaliau Dariausi pora kartu, viena - kai ejau i vestuves, kita karta jau bandomaji vestuvini makiaza. Likau labai patenkinta rezultatu ir siaip bendravimu. Paprasta , maloni mergina. Pries darant makiaza dar koki pusvalandi kalbejomes, rodziau sukneles foto, kartu nutareme koki makiaza darysime. Esu gan kritiska ir sau ir kitiems, man itikti nelengva, bet jos darbas pranoko mano lukescius. Ji darys makiaza mano vestuvems... Labai keista girdeti, kad kazkam galejo nepatikti jos makiazas..
QUOTE(something else @ 2009 06 14, 20:31)
originalus požiūris
na šiaip ir man per bandomąjį sakė (kita vizažistė), kad pirmai padarys makiažą, o paskui šukuosena, kad per tą laiką priprasčiau prie savęs padažytos ir ištikrųjų, po kiek laiko pradedi kitaip matyti... bet aš nepripratau ir vestuvių dieną darėm viską visai kitaip ir gavosi