Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Mergaites,gal zinote stiliste grazina? http://www.grozisirstilius.8m.com/ kokia Jusu nuomone apie ja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 06 10, 18:37)
Mergaites,gal zinote stiliste grazina? http://www.grozisirstilius.8m.com/ kokia Jusu nuomone apie ja? rolleyes.gif

labai gera bigsmile.gif ji mane dažys per vestuves blush2.gif ir bandomuosius jau dariausi smile.gif labai maloni mergina biggrin.gif
Atsakyti
Man tai makiaza per vestuves dare Renatulyte. Ji nuostabi, esu labai patenkinta:)
Atsakyti
QUOTE(angeliux123 @ 2009 06 10, 19:15)
Man tai makiaza per vestuves dare Renatulyte. Ji nuostabi, esu labai patenkinta:)

Šiandien kaip tik dariausi pas Renatulytę bandomąjį makiažą smile.gif Esu laaaaabai patenkinta thumbup.gif Taip gražiai norėčiau atrodyti kasdien blush2.gif
O per vestuves ji pas mane į namus atvažiuos - ir makiažą, ir šukuoseną padarys thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyg ir rasiau zinute, bet jos nerandu g.gif
Neseniai buvau vestuvese (kaip svecias) ir makiaza dariausi pas renatulyte. Labai man patiko, issilaike visa diena ir vakara. Akys buvo tokios israiskingos wub.gif Jau ne pirma karta buvau ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
noriu jus pasiklausti nuomones mergynos 4u.gif
man siulo makiaza darytis pas Zavinta, ji anksciau dirbo Eslaudoje. gal kas su yra susidures? kokie atsilepimai?

dar galvoju apie Jolanta Paulauskiene ir Aurima Juodiski, tiesa pastarojo neturiu kontkatu kol kas, gal kas pagelbetu? smile.gif
atsilepimai irgi welcome smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Dariausi bandomąjį pas Carolina049. Viskas be priekaištų ir tobula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donnatella @ 2009 06 14, 13:29)
Dariausi bandomąjį pas Carolina049. Viskas be priekaištų ir tobula  4u.gif

O as nusivyliau jos makiazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(demettra @ 2009 06 14, 15:29)
o kas buvo blogai? g.gif
gal gali imesti foto? 4u.gif

Man nepatiko ir mano MB nepatiko priklijuotos blakstienos, kurias primygtinai iklbejo uzsiklijuoti blink.gif taip pat labai isryskino paakius, kad net nezinojau, kad tokius juos turiu verysad.gif na nezinau, tiesiog manau, kad perdaug skiriama jam laiko, tai gal todel taip iseina, nes kiek kur dariau maksimum 30 min ir likdavau tikrai labai patenkinta, jaudavausi grazi, o dabar kaip galima jaustis gerai, jei pati sau nepatinki, tiesiog net i veidrodi nesinori ziureti, tai net foto nedariau is nervu, visa vakara praverkiau, kad tokis baisi esu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 06 14, 19:01)
blink.gif  doh.gif

O ka pati Karolina? Ar sakei jai kas nepatiko, ka ji i tai?

Man ji pasake, kad dabar neklausys mano klabu, nes po to, kai grisiu namo, dziaugsiuosi, ir viskas man patiks blink.gif Uzvakar uzsirasiau pas kita visaziste, tiesiog zinau, kad negalesiu buti rami, ar viskas bus gerai ta tikraja diena ax.gif
Atsakyti
Dariausi makiaza pas Karolina. Taip dziaugiuosi , kad savo vizaziste atradau pagaliau wub.gif Dariausi pora kartu, viena - kai ejau i vestuves, kita karta jau bandomaji vestuvini makiaza. Likau labai patenkinta rezultatu ir siaip bendravimu. Paprasta , maloni mergina. Pries darant makiaza dar koki pusvalandi kalbejomes, rodziau sukneles foto, kartu nutareme koki makiaza darysime. Esu gan kritiska ir sau ir kitiems, man itikti nelengva, bet jos darbas pranoko mano lukescius. Ji darys makiaza mano vestuvems... thumbup.gif Labai keista girdeti, kad kazkam galejo nepatikti jos makiazas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 14, 20:31)
originalus požiūris mastau.gif

na šiaip ir man per bandomąjį sakė (kita vizažistė), kad pirmai padarys makiažą, o paskui šukuosena, kad per tą laiką priprasčiau prie savęs padažytos g.gif ir ištikrųjų, po kiek laiko pradedi kitaip matyti... bet aš nepripratau biggrin.gif ir vestuvių dieną darėm viską visai kitaip ir gavosi rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti