Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(Vaida* @ 2014 08 21, 10:45)
Man purškiamas makiažas + šukuosena kainavo 140Lt
Paprastas makiažas pigesnis. Pakalbinkit facebooke ją, labai maloni panelė, surašys visą kainininką  ax.gif

O visur purškiamo makiažo kainos tokios? gal kas kur kitur teiravotės?
Atsakyti
QUOTE(Jurrgita @ 2014 08 27, 15:45)
O visur purškiamo makiažo kainos tokios? gal kas kur kitur teiravotės?

aš apskritai pirmą kartą tik apsilankiusi pas Julitą sužinojau ape purškiamą. Buvo nedrąsu bandyti, bet dabar kitokko net ir nesirinkčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirk_drambliuka: 28 rugpjūčio 2014 - 13:06
O kokia kosmetika? DINAIR?
Atsakyti
QUOTE(Jurrgita @ 2014 08 28, 15:40)

jei gerai mačiau ir pamenu- taip. tiesiog parašykite jai, esu tikra, maloniai atsakys į visus rūpimus klausimus
Atsakyti
QUOTE(Jurrgita @ 2014 08 28, 15:40)

Ačiū, būtinai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kokį saloną Vilniuje kur būtų galima labai anksti ryte pasidaryti makiažą ir šukuoseną? Jau 8,20 ryte turiu būt su makiažu, šukuosena ir suknele doh.gif Nežinau ką daryt, juolab Vilniaus nepažįstu, tai ir salonų jame jokių nežinau.. Apskritai ar kas nors taip anksti dirba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2014 10 20, 21:44)
Sveiki, gal žinote kokį saloną Vilniuje kur būtų galima labai anksti ryte pasidaryti makiažą ir šukuoseną? Jau 8,20 ryte turiu būt su makiažu, šukuosena ir suknele  doh.gif Nežinau ką daryt, juolab Vilniaus nepažįstu, tai ir salonų jame jokių nežinau.. Apskritai ar kas nors taip anksti dirba? biggrin.gif

Manau ieškoti reikia ne salono, o meistrių / ės, kuri atvyktų į namus/viešbutį. Prieš metus per sesės vestuves visažistė atvyko 5.30h į namus, nes reikėjo daug moterų pagaražint biggrin.gif Ugnė Ežerinskaitė 4u.gif kaip jau esu rašiusi, nuotaką padažė super (darė ir bandomąjį), tačiau kitas moteriškes nelabai.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2014 10 21, 20:30)
Manau ieškoti reikia ne salono, o meistrių / ės, kuri atvyktų į namus/viešbutį. Prieš metus per sesės vestuves visažistė atvyko 5.30h į namus, nes reikėjo daug moterų pagaražint biggrin.gif  Ugnė Ežerinskaitė 4u.gif  kaip jau esu rašiusi, nuotaką padažė super (darė ir bandomąjį), tačiau kitas moteriškes nelabai.

Čia reikia tada 2 meistres kviesti, vieną šukuosenai, kitą makiažui? Niekad nebuvau salone daryt tokių procedurų tai nežinau ar jos ten barbės devindarbės ar apsiriboja viena veikla smile.gif
Įdomu kiek tas iškvietimas maždaug kainuoja?

Gal dar kas nors gali rekomenduoti gerą meistrę (-es)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 22 spalio 2014 - 10:35
QUOTE(JayJay @ 2014 10 22, 11:31)
Čia reikia tada 2 meistres kviesti, vieną šukuosenai, kitą makiažui? Niekad nebuvau salone daryt tokių procedurų tai nežinau ar jos ten barbės devindarbės ar apsiriboja viena veikla smile.gif
Įdomu kiek tas iškvietimas maždaug kainuoja?

Mūsų atveju buvo dvi meistrės 4u.gif nepamenu, kaip buvo su kirpėja, bet visažistei mokėjome už taxi.
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2014 10 22, 11:31)

Aš kai Vilniuje einu į kokią šventę, tai visuomet puošiuosi pas stilistę Gražiną. Jos pusplapis: PUSLAPIS
Šukuosena ir makiažas pas vieną žmogų ir nereikia kvaršinti galvos. O priima kad ir naktį, esu ejus ir 4 ryto, be problemų. Seniau važiuodavo į namus, dabar jau nebe, bet koks man skirtumas, juk vis tiek taksi tektų apmokėti, tai pati su tuo taksu ir nuvykstu biggrin.gif
Man visada padaro labai gražiai. Aišq kainos ne žemiausios, bet rezultatas būna vertas to, viskas išsilaiko man iki paryčių, o su šukuosenyte tai ir keletą dienų sugebu išvaikščioti blush2.gif biggrin.gif tingiu galvą plaut, o kam jeei gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2014 11 03, 23:04)
Aš kai Vilniuje einu į kokią šventę, tai visuomet puošiuosi pas stilistę Gražiną. Jos pusplapis: PUSLAPIS
Šukuosena ir makiažas pas vieną žmogų ir nereikia kvaršinti galvos. O priima kad ir naktį, esu ejus ir 4 ryto, be problemų. Seniau važiuodavo į namus, dabar jau nebe, bet koks man skirtumas, juk vis tiek taksi tektų apmokėti, tai pati su tuo taksu ir nuvykstu  biggrin.gif
Man visada padaro labai gražiai. Aišq kainos ne žemiausios, bet rezultatas būna vertas to, viskas išsilaiko man iki paryčių, o su šukuosenyte tai ir keletą dienų sugebu išvaikščioti  blush2.gif  biggrin.gif tingiu galvą plaut, o kam jeei gražu  lotuliukas.gif

O kokios kainos jei ne paslaptis? Man aišku fainiau būtų jei atvažiuotų į viešbutį, nes nei mes to vilniaus pažįstame nei norime maltis po jį prieš pat vestuves smile.gif

Papildyta:
ai jau matau kainas... tikrai nekuklios smile.gif
Atsakyti
Mes savo vestuves atsokome sia vasara. Kuo silciausiai noreciau atsiliepti apie Vaida Venckute, kuri pasirupino mano groziu. Makiazas buvo tobulas. Subtiliai isryskino mano bruozus ir issilaike visa diena. Sukuosena taip pat pateisino lukescius. Iki vestuviu pas ja kelis menesius tvarkiausi antakius. Galiu pasakyti, kad ji ne tik savo srities profesionale, bet begalo mielas zmogus. Aisku paslaugos ne pigios smile.gif
Atsakyti