Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Vestuvine sukuosena ir makiaza irgi darysiuos UFF salone pas Egle ir Giedre . Paziuresim kaip bus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sliekiukas: 04 rugpjūčio 2014 - 16:27
QUOTE(sliekiukas @ 2014 08 04, 17:25)
Vestuvine sukuosena ir makiaza irgi darysiuos UFF salone pas Egle ir Giedre . Paziuresim kaip bus.  ax.gif

Pas jas dabar uzrasymas vyksta jau kitai vasarai. Kaip man pavyko rasti langa likus 3 savaitem iki vestuviu, pati stebiuosi.
Atsakyti
Dariausi nuotakos makiažą pas Vidają Vileišaitę (makeup by Vidaja facebook'e), makiažas išsilaikė puikiai, labai patenkinta. Ir proginį ryškesnį teko darytis pas ją, taipogi patenkinta smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite visažistės Lauros Kreivytės kontaktinį tel. Nr.?Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mano patirtis apie grozio salona "seimos grozio centras" vilniuje tragedija o ne salonas.susitarus del makiazo ir sukuosenos su direktore!susirasius laiskais ir gavus patvirtinima kad manes lauks atejau is ryto kaip taremes,o pasirodo direktore neperdave apie mano uzrasyma admininstratorei!ta atsiprasineja,bet kas man is to,man juk reikia susitvarkyti,tai zodziu nuotaika is pat ryto sugadinta,kojos rankos dreba.veliau rasiau pretenzija direktorei,tai ji pareiske,kad negavo mano patvirtinimo,as jai nusiunciau patvirtinimo citata,bet tylu,nieko nesulaukiau,jokios reakcijos,jokio atsiprasymo,tai va, pagalvokit jei ketinat ten eiti svarbia sau svente.!!
Atsakyti
Mane gražino Julita Krimst. Bandomajį dariausi pas ją namie, o jau vestuvių dieną atvyko pas mane. Taip pat dažė ir šukavo ir liudininkę bei šiek tiek ir vyrus mūsų papudravo, kad neblizgėtų oda. Esu labai labai patenkinta jos darbu. Makiažas nepriekaištingas thumbup.gif Sudėtingų šukuosenų ji kol kas sakė nedaro, bet mano norus įvykdė puikiai. Jos profilį galite rasti fb. Tikrai puiki panelė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 08 20, 09:03)
Mane gražino Julita Krimst. Bandomajį dariausi pas ją namie, o jau vestuvių dieną atvyko pas mane. Taip pat dažė ir šukavo ir liudininkę bei šiek tiek ir vyrus mūsų papudravo, kad neblizgėtų oda. Esu labai labai patenkinta jos darbu. Makiažas nepriekaištingas  thumbup.gif  Sudėtingų šukuosenų ji kol kas sakė nedaro, bet mano norus įvykdė puikiai. Jos profilį galite rasti fb. Tikrai puiki panelė.  4u.gif

pritariu visaip kaip, vestuvinį makiažą taip pat dariausi pas ją, likau labai patenkinta tiek vaizdu, tiek tuo, jog viskas puikiai ir tikrai ilgai išsilaikė
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 08 20, 09:03)
Mane gražino Julita Krimst. Bandomajį dariausi pas ją namie, o jau vestuvių dieną atvyko pas mane. Taip pat dažė ir šukavo ir liudininkę bei šiek tiek ir vyrus mūsų papudravo, kad neblizgėtų oda. Esu labai labai patenkinta jos darbu. Makiažas nepriekaištingas  thumbup.gif  Sudėtingų šukuosenų ji kol kas sakė nedaro, bet mano norus įvykdė puikiai. Jos profilį galite rasti fb. Tikrai puiki panelė.  4u.gif

O kokios kainos pas ją?
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2014 08 21, 08:25)
O kokios kainos pas ją?

80-100
Atsakyti
QUOTE(Miškauogė @ 2014 08 21, 08:25)
O kokios kainos pas ją?

Man purškiamas makiažas + šukuosena kainavo 140Lt
Paprastas makiažas pigesnis. Pakalbinkit facebooke ją, labai maloni panelė, surašys visą kainininką ax.gif
Atsakyti
Dariausi makijaza pas Saida,visu pirma pavelavo neatvaziavo sutartu laiku,visu antra labai ilgai dare,makijaza padare negraziai teko paciai koreguoti ..o sukuosena labai greitai tapo nebetvarkinga....beje del jos pavelavau i vestuves,del ko buvo geda kadangi buvau liudininke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija1984: 25 rugpjūčio 2014 - 18:53
QUOTE(pirk_drambliuka @ 2014 08 21, 09:12)

QUOTE(Vaida* @ 2014 08 21, 10:45)

Ačiū labai mergaitės 4u.gif
Atsakyti