Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(geltonapiene @ 2013 07 09, 22:03)
Man sakė, kad makiažas truks apie 1 val., o šukuosena apie 2 val.

man bendroj sumoj dare beveik 4 val.
Atsakyti
Sveikos likimo drauges,

Gal galite rekomenduoti pas ka darytis sukuosena ir makiaza vestuviu dienai? pasisakyti savo ispudziu , kainas ir pan. Prioritetas, kad atvaziuotu i namus... Aciu uz info smile.gif Aj.. miestas Vilnius smile.gif
Atsakyti
Nu ka,atsokau drauges vestuves su Birutes Pajedienes makijazu.Ka galiu pasakyt,ko bijojau,tai kad kritikuos mano antakius,bet nieko nepasake,reiskias gerai sutvarkyti thumbup.gif
O del pacio makijazo,nezinau,ar as labai jau priekabi, bet nieko ypatingo. Dar turiu problemu su oda(spuogai),tai maskavimo,sakyciau truko.Vyras pamates,subtiliai pasake, mano pacios darytas makijazas grazesnis?
Beje sese irgi liko nepatenkinta Gatineau salono darbu,sukuosena-provalas,makijazas dar nieko, zodziu jos pacios vestuves bus rugseji, ji jau ten uzsirase, bet ieskos kur kitur doh.gif
Kai turesiu foto,imesiu mirksiukas.gif
p.s. Man sukuosena+makijazas kainavo 210lt.
Atsakyti
Sveikos, po 1Juliana6 pasisakymo pasidarė šiek tiek baugu dėl Pajedienės darbo... pati ruošiuosi vestuvinį pas ją darytis, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif manau svarbiausia išaiškinti, ko nori ir kokio galutinio rezultato tikiesi.
Atsakyti
As vestuvini darysiuos pas J.Estko:)
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2013 07 16, 08:54)
Sveikos, po 1Juliana6 pasisakymo pasidarė šiek tiek baugu dėl Pajedienės darbo... pati ruošiuosi vestuvinį pas ją darytis, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif manau svarbiausia išaiškinti, ko nori ir kokio galutinio rezultato tikiesi.

Aisku,kad bus gerai, tiesiog as laukiau kazko daugiau, bet vistiek cia patirtis.
Turbut reikejo pasidaryti bandomaji?
Nors dabar pagalvojus,kaip uz 110lt,visai geras makijazas g.gif
Atsakyti
As dariau bandomaja pas Birute Pajediene, tai nusprendziau, kad gal vis tik kita meistre rinksiuos. Birute siek tiek per daug savim pasitiki.. As ir blakstienas pas ja auginausi ir antakius tvarkiausi - zinokit nieko ypatingo. O makiazas buvo labai negrazus.. MB buvo pakraupes, kad makiazai siais laikais kainuoja 150Lt, bet kai isejau is Birutes, pasake, kad duos man tuos 150Lt, kad tik nueiciau pas gera meistre:)

Tiesa, nieko ypatingo nepadare ir garsioji Olialia visaziste Carolina. Jos man labai panasaus lygio - man kazkodel butinai daro juodas kates akis, kurios visiskai netinka:))
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kas galetu parekomenduoti visaziste Vilniuje, kuri lydi visa vestuviu diena?

Ar visaziste jus lydejo, ar ryte padare makiaza ir atsisveikinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya_ @ 2013 08 30, 23:09)
Sveikos smile.gif

Gal kas galetu parekomenduoti visaziste Vilniuje, kuri lydi visa vestuviu diena?

Ar visaziste jus lydejo, ar ryte padare makiaza ir atsisveikinot? g.gif

oho, dar neteko girdėti, kad būtų taip, jog lydi. Juk žmogui paprastai darbo diena, yra ir kitų klientų? Ir koks reikalais lydėti? Manau, jei nueini pas profesionalą, tai tau profesionaliai padaro, kad dar ir kitą dieną išsilaikytų biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Karolina Taraskevic ( Carolina) nuostabi meistrė, daug kartų įvairioms progoms teko darytis pas ją makiažus thumbup.gif wub.gif
taip pat Yury salono meistrė Ieva Mickevičienė wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 31, 06:58)
oho, dar neteko girdėti, kad būtų taip, jog lydi. Juk žmogui paprastai darbo diena, yra ir kitų klientų? Ir koks reikalais lydėti? Manau, jei nueini pas profesionalą, tai tau profesionaliai padaro, kad dar ir kitą dieną išsilaikytų biggrin.gif

Na, man teko girdeti, todel ir pati apie tai mastau smile.gif Kaip lydi fotografai, taip lydi ir visaziste iki fotosesijos pabaigos smile.gif

Dabar greituoju budu radau lydincia, tai 100lt/val, labai padori kaina butu, bet jei ne Vilniuje tai iskart papildomas mokestis 1000lt + uz kura g.gif

Zmogui darbo diena, tai jis ir dirba, juk jam yra mokama uz lydejima smile.gif

As megeja paverkt, ypac kai pradeda mamos ir mociutes asarot, del to man tai yra problema..ir siaip, nereiktu jaudintis, kad blakstienos nukris, nuvarves kas nors, ar panasiai biggrin.gif juk visko nutinka, nepaisant koks profesionalas ruose nuotaka.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya_: 31 rugpjūčio 2013 - 16:05
vilniuje rugsejo 20 d i namus reikalinga meistre galinti padaryti vestuvine sukuosena, laukiu pasiulymu i AZ
Atsakyti