Dalyvavau kaip svecias vestuvese, bet sukuosena dariausi Divalta salone, labai likau patenkinta, makiazas nuvyle, namie koregavau
Per vestuves makiažą dariausi pas Aliną www.asmakeup.com, taip pat rekomenduotą SM, kadangi nesu didelė žinovė, tai makiažas man patiko ir išsilaikė iki paryčių
O šukuoseną darė Laurą iš www.laimiss.lt irgi viskas puiku
dėkui merginoms, kad padarė mane gražiausią tokią svarbią dieną
O šukuoseną darė Laurą iš www.laimiss.lt irgi viskas puiku
dėkui merginoms, kad padarė mane gražiausią tokią svarbią dieną
Sveikos forumietės,
Galėčiau rekomenduoti Renatulyte. Renata pažystu jau ne be vienerius metus ir atvirai sakau, nuoširdžiai džiaugios, kad atradau šią plataus profilio meistre. Jinai, savo srities specialystė.
Jos darbu, ne sykio neteko man nusivylti (blakstienų priauginimų, plaukų kirpimu/dažymu, šventinių makiažu), viskas buvo padaryta per minimalų laiką, su maksimaliomis pastangom. Daugiau apie ją pačią bei jos darbą galite rasti http://www.jusu-gb.com/ .
Galėčiau rekomenduoti Renatulyte. Renata pažystu jau ne be vienerius metus ir atvirai sakau, nuoširdžiai džiaugios, kad atradau šią plataus profilio meistre. Jinai, savo srities specialystė.
Jos darbu, ne sykio neteko man nusivylti (blakstienų priauginimų, plaukų kirpimu/dažymu, šventinių makiažu), viskas buvo padaryta per minimalų laiką, su maksimaliomis pastangom. Daugiau apie ją pačią bei jos darbą galite rasti http://www.jusu-gb.com/ .
QUOTE(Agnieska 2012 @ 2012 11 18, 23:26)
Sveikos forumietės,
Mano puskė-vilnietė, darėsi pas ją makiažą kai ėjo pas draugę į vestuves, tai buvo nustebus, kad jai nepasiūlė priklijuojamų blakstienų...sakė be blakstienų nėr tokio vaizdo, kaip turi būt, tipo prieš tai klijuodavo jai kitur, tai buvo pratus, kad tas tipo priklauso prie makiažo
Aš pati dar nebuvau pas ją, bet va pažiūrėjau fotkes jos puslapyje, tai neįspudingos..šukuosenų priekis kažkoks "priplotas" visur o gal čia fotkės tik tokios..gal kada teks ir pačiai išbandyti, tai tada pasipasakosiu ir parodysiu foto
Laba diena,
Girdejau geru atsiliepimu apie kazkokia Giedre is kukla beauty box, gal kam teko su ja susidirti, gal daretes sukuosena pas ja, butu labai smalsu suzinoti ar tikrai gerai daro ir kokiom kainom daro toj Rimdziaus studijoj?
Girdejau geru atsiliepimu apie kazkokia Giedre is kukla beauty box, gal kam teko su ja susidirti, gal daretes sukuosena pas ja, butu labai smalsu suzinoti ar tikrai gerai daro ir kokiom kainom daro toj Rimdziaus studijoj?
Ir kur makiažus ir šukuosenas darysis 2013 metų nuotakos? Vestuvės artėja, kol kas variantų neturiu. Gal ką rekomenduoti galite?
merginos, gal turite kokių atsiliepimų apie "Barbers"? labai norėčiau išgirsti nuomones, nes planuoju ten rezervuotis laiką..
Sveikos
Turiu ir aš šitą problemėlę: kur ir pas ką patapti gražiai savo vestuvių dieną
Gal kuri yra susidūrusi su salono mirra makiažo ir šukuosenų paslaugomis? Aš iš ten perku kremus tai tikrai man labai patinka ir tinka, bet su visu kitu nebuvau susidūrusi. O kainos ten net labai nesikandžioja (pvz: proginis makiažas nuo 60 lt, proginė šukuosena nuo 50 lt, ar atvirkščiai , nu nesvarbu). Tei va, gal kuri atsilieps su savo patirtimi
Turiu ir aš šitą problemėlę: kur ir pas ką patapti gražiai savo vestuvių dieną
Gal kuri yra susidūrusi su salono mirra makiažo ir šukuosenų paslaugomis? Aš iš ten perku kremus tai tikrai man labai patinka ir tinka, bet su visu kitu nebuvau susidūrusi. O kainos ten net labai nesikandžioja (pvz: proginis makiažas nuo 60 lt, proginė šukuosena nuo 50 lt, ar atvirkščiai , nu nesvarbu). Tei va, gal kuri atsilieps su savo patirtimi
Vestuvės mano jau prabėgo Dariausi makiažą pas visažistą Povilą (FB Povilas make up), tiksliau jis pas mane atvyko ir darė makiažą. Rezultatas superinis. Labai labai patenkinta likau ir galiu rekomenduoti. P.s kaina labai priimtina.
QUOTE(Gurmanita @ 2013 04 13, 11:53)
Ir kur makiažus ir šukuosenas darysis 2013 metų nuotakos? Vestuvės artėja, kol kas variantų neturiu. Gal ką rekomenduoti galite?
Prisijungiu:) man irgi aktualu, gal kas parekomenduos 2 in 1 ?
QUOTE(Amerile @ 2013 06 19, 19:05)
Prisijungiu:) man irgi aktualu, gal kas parekomenduos 2 in 1 ?
jei tik galimybes leidzia, Vaida Venckute!