Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 29, 12:20)
I'm love, ir kaip issilaike Jusu makiazas per visa diena? Ar tikrai tas silikoninis pagrindas daro stebuklus? smile.gif

Stebuklų niekas nedaro biggrin.gif vien nuo to, kad prieš pudrą bazė bus užtepta tikrai stebuklo nebus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 05 29, 14:20)
Stebuklų niekas nedaro  biggrin.gif vien nuo to, kad prieš pudrą bazė bus užtepta tikrai stebuklo nebus laugh.gif

Zinau, kad nedaro stebuklu, bet, kad patobulina tai tikrai.. tongue.gif ir jeigu yra kazkokia galimybe pasinaudoti tuo, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 29, 13:20)
I'm love, ir kaip issilaike Jusu makiazas per visa diena? Ar tikrai tas silikoninis pagrindas daro stebuklus? smile.gif

Taip issilaike visa diena. Labai didelio stebuklo nepadare, bet kad oda palygino tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandraaa @ 2012 05 19, 23:52)
Apie Beata neteko girdeti. Na galite bandyti pas Lena. O Ina dabar dirba Sevcenkos gatveje prie parduotuves 'drabuziu kampas'. Jeigu reikia kontaktu tai kreipkites.

Sveiki, gal galėtumėte "išduoti paslaptį", kur tiksliai dabar dirba Ina. Nereali kosmetologė - puikiai susitvarkydavo su mano itin jautria ir alergiška oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulcan @ 2012 05 31, 13:17)
Sveiki, gal galėtumėte "išduoti paslaptį", kur tiksliai dabar dirba Ina. Nereali kosmetologė - puikiai susitvarkydavo su mano itin jautria ir alergiška oda  thumbup.gif

Sveiki, kaip minejau Ina dirba Sevcenkos g. 15/2 prie parduotuves Drabuziu kampas, iejimas is kiemo puses. Darbo tel. nr. 860804448 paskambinkit ir Jums detaliau paaiskins.
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 03, 20:31)
Ir kokia kaina?  blush2.gif
Kokios pas ją kainos? rolleyes.gif

Makiažo pas Iną nesu dariusis, tai kainos nepasakysiu. O už veido valymą mokėdavau 100-120 Lt 4u.gif Tiesa, esu mačiusi porą Inos darytų makiažų (abiturientei išleistuvėms ir jaunajai vestuvėms), tai merginos atrodė nuostabiai thumbup.gif

Aleksandraaa, labai ačiū už kontaktus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 05 birželio 2012 - 09:50
QUOTE(L'automne @ 2012 06 03, 20:31)
Ir kokia kaina?  blush2.gif
Kokios pas ją kainos? rolleyes.gif

Vestuvinis makiazas 150lt, uz veido valyma paskutini karta mokejau 140lt.
Atsakyti
Sveikos,

as pries pora savaiciu pasinaudojau V.Venckutes paslaugomis. Likau labai labai labai patenkinta!!! Savo sventes diena buvau tikrai grazi sios moters deka smile.gif Ir makiazas ir sukuosena nerealus 4u.gif rolleyes.gif

QUOTE(Purpurine @ 2012 03 12, 14:38)
Mazai cia kas tuos atsiliepimus palieka g.gif  as ir kalbejausi su ja, bet ji negali mano diena, tad pasirinkau Lilija Bytautaite, bet apie ja praktiskai is vis nera jokios informacijos..Vaida bent facebook puslapy turi ir nuotraukyciu isimetus, o va apie Lilija is vis nieko nezinoma..na turesiu patiket, kad ji vizgi profesionale ir blogai nepadarys ax.gif

Sakykit, o kur galima butu gauti Lilijos kontaktus.. Siuo metu ieskau kas padarytu makiaza + sukuosena man kaip sveciui einant i drauges vestuves.. Labai norejau susitarti su Vaida, bet ji uzsiemusi..

Atsakyti
vestuvine sukuosena ir makiaza dariausi salone Bomond (makiazas- Jelena, Sukuosena -Jevgenijus), be jokiu bandomuju viska padare super, tikri saunuoliai ir profesionalai, drasiai galiu rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
Lauros Kreivytės mob. 865958336
Vaida Navickaitė 868752951
Vaida Venckutė 861110792

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
gal kuri nors is Jusu gali mestelt i AZ Lilijos Bytautaites telefona? Buciau labai dekinga.. Musu visaziste dingo kaip i vandeni, tai.. yra kaip yra.. O vestuves uz 2 savaiciu.. blink.gif
ACIUKA!!
Atsakyti
Labutis, gal zinote siaures miesteli, kirpeja, kuri galetu graziai plaukucius padaryti? rolleyes.gif
Atsakyti