Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(Bailarina @ 2012 05 12, 18:41)
Gal galite parašyti kokios kainos? Aš ir pati ieškausi kas galėtų gerai padaryti vienoj vietoj makiažą ir šukuoseną smile.gif

As ir uzsirasiau Bomond. Sake makiazas 150lt, o sukuosena pas Jevgeniju apie 150-200lt priklausomai nuo plauku ilgio, sudetingumo.
Makiaza pasirinkau pas Lena, nes apie ja girdejau labai daug geru atsiliepimu, o Beata ten nauja berots, tai nieko nezinau apie ja...
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 05 12, 19:34)
Sveikos!
Intensyviai ieškau, kur darytis vestuvėms makiažą ir šukuoseną. Užsukau į Bomond saloną, tai makiažą darytų Beata Eidukaitienė, o šukuoseną - Jevgenij Trafimov. Gal kuriai teko pas juos gražintis? Ar gal teko girdėti apie jų darbą atsiliepimų?  4u.gif

Dariausi progine sukuosena pas Jevgeniju, mokejau 120lt ir likau labai patenkinta. Makiaza dariau pas Lena tai nlb patiko, zymiai geriau atlieka makiaza Ina bet ji jau nedirba Bomonde.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandraaa @ 2012 05 18, 21:47)
Dariausi progine sukuosena pas Jevgeniju, mokejau 120lt ir likau labai patenkinta. Makiaza dariau pas Lena tai nlb patiko, zymiai geriau atlieka makiaza Ina bet ji jau nedirba Bomonde.

O apie Beata nieko nezinot? g.gif Gal teks persirasyt, nes uzsirasiau pas Lena...
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 05 19, 23:00)
O apie Beata nieko nezinot?  g.gif  Gal teks persirasyt, nes uzsirasiau pas Lena...

Apie Beata neteko girdeti. Na galite bandyti pas Lena. O Ina dabar dirba Sevcenkos gatveje prie parduotuves 'drabuziu kampas'. Jeigu reikia kontaktu tai kreipkites.
Atsakyti
Sveikos, as darysiuosi makiaza pas kosmetologe Trakuose, bet zinau, kad ji ir Vilniuje dirba. Ji vardu Ilona ir dirba grozio salone Ti amo. smile.gif Dariausi pas ja bandomaji tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Ar yra nuotaku su problematiska, riebia ir linkusia i spuogelius oda? Gal kurios daresi bandomuosius su tokia oda, ar gerai paslepi, ar ilgai laikosi.. Mano oda linkusi be proto "blizgeti" jau po poros valandu.. Ir labai neramina ir bijau, kad neistempiu visa grazi iki ceremonijos sad.gif
P.S. makiaza darysiuosi Kukla Beauty pas Lilija. Mane itikino, kad bandomojo tikrai nereikia, nes ji profesionale ir puikiai ismano savo darba... Bet nezinau ar teisingai elgiuosi nesidarydama su tokia problematiska oda.

Gal kuri is Jusu esate panasioje situacijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suomija09: 23 gegužės 2012 - 15:53
QUOTE(*Passion* @ 2012 02 23, 07:49)
Ne Europoje, o Gedo 9 galiu rekomenduoti, Jurgita. Dariausi pas ja makiaza pries daugiau nei savaite, likau labai patenkinta. Su mano jautruoliskom akim taip atsargiai dirbo, kad medali reiktu jai skirt uz tai  biggrin.gif  Sm jos nikas Jurg@. Atvaziuoja ji ir i namus, labai patogu, nereik niekur lekt. Ji man ir sukuosena dare, tai is vis super, kaip ponia sau sedziu kambari, o veiksmas tik vyksta, tik grazeju kas minute  lotuliukas.gif

o gal gali parasyti jos kontaktus? ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
na pas mane oda panasi, bet 2 sav iki vestuviu darysiuosi veido valyma, nezinau kiek tai pades.. g.gif O jus pasidomekit silikoniniu veido pagrindu... esu girdejusi, kad deda toki, tai netgi randeliai issilygina, gal ir jums toks tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 05 24, 06:32)
na pas mane oda panasi, bet 2 sav iki vestuviu darysiuosi veido valyma, nezinau kiek tai pades.. g.gif O jus pasidomekit silikoniniu veido pagrindu... esu girdejusi, kad deda toki, tai netgi randeliai issilygina, gal ir jums toks tiktu smile.gif

aciu labai uz patarimai, butinai pasiklausinesiu apie silikonini veido pagrinda.
Dekui ir sekmes besiruosiant wink.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti Gintare. Puiki meistre su neikainojama patirtimi. Vestuviu diena atvyksta i namu. Jei reikes kontaktu rasykite.
Atsakyti
QUOTE(suomija09 @ 2012 05 23, 17:52)
Ar yra nuotaku su problematiska, riebia ir linkusia i spuogelius oda? Gal kurios daresi bandomuosius su tokia oda, ar gerai paslepi, ar ilgai laikosi.. Mano oda linkusi be proto "blizgeti" jau po poros valandu.. Ir labai neramina ir bijau, kad neistempiu visa grazi iki ceremonijos sad.gif
Gal kuri is Jusu esate panasioje situacijoje?

Papasokosiu savo patirti. Kad dabar tokia oda yra niekis smile.gif . Kai dariausi bandomaji ant veido buvo spuogeliu nezymiai ( men pries vestuves dariausi 3 veido valymus). O vestuviu ryta veido oda buvo kosmariska doh.gif . Keleta spuogu buvo giluminiu, nuo patirto ir patiriamo streso veidas buvo isbertas ( kad sumazinti berima, netgi geriau vaistus), o nemigo naktys kalbejo uz save biggrin.gif . Atvaziavus i grozio salona, bet pati visaziste nustebo, kas atsitiko mano veidui. O reziume tokia:ant veido dejo silikonini pagrinda, nemazai maskavo, o kadangi oda taip pat linkusi i „blizgejima“dave serveteliu, kurios nenuvalo makiazo, o tik sugeria blizgesi ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I'm love: 28 gegužės 2012 - 16:28
QUOTE(I'm love @ 2012 05 28, 16:28)
Papasokosiu savo patirti. Kad dabar tokia oda yra niekis  smile.gif . Kai dariausi bandomaji ant veido buvo spuogeliu nezymiai ( men pries vestuves dariausi 3 veido valymus). O vestuviu ryta veido oda buvo kosmariska doh.gif . Keleta spuogu buvo giluminiu, nuo patirto ir patiriamo streso veidas buvo isbertas ( kad sumazinti berima, netgi geriau vaistus), o nemigo naktys kalbejo uz save  biggrin.gif . Atvaziavus i grozio salona, bet pati visaziste nustebo, kas atsitiko mano veidui. O reziume tokia:ant veido dejo silikonini pagrinda, nemazai maskavo, o kadangi oda taip pat linkusi i „blizgejima“dave serveteliu, kurios nenuvalo makiazo, o tik sugeria blizgesi  ax.gif .

I'm love, ir kaip issilaike Jusu makiazas per visa diena? Ar tikrai tas silikoninis pagrindas daro stebuklus? smile.gif
Atsakyti