Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(piperpuke @ 2012 03 23, 17:26)
ir as noreciau nomuonių apie Robertą.

Matau, kad kirpimus parinkt ir atlikt moka, taciau del sukuosenu, is to ka matau, nieko teigiamo pasakyt negaliu 4u.gif
Atsakyti
Siandien buvau Vilniuje esnaciame salone "Alanija" pas kirpeja Jelena. Uzsirasiau laikui pries 2 dienas, i salona atvykau dar pries laika. Bet praejus 40 min po kirpeja neskubejo, kirpo kita moteri, plepejo su ja ir pan., o as laukiau. Per 40 min mane galejo apkirpti ir 2 kartus rolleyes.gif .
Kazkaip nesmagu, kai susiplanuoji diena, uzsirasai vienam laikui, o atejus dar turi laukti. Is tikruju ir nesulaukiau, lygiai po 40 min isejau. Nusprendizua gana ir siaip reikalu buvo.
Daugiau ne kojos i ta saloneli gun_rifle.gif bicycle.gif bicycle.gif
Atsakyti
Siulau kojos nekelti i Vilniuje esanti prekybos centro "BIG" gruozio salona " Mylėk save plius ".
Kasmaras. Kirpejos tik saugadins plaukus, daris ka nores pacios. I Jusu pageidavimus neatsizvelgs ir galiausiai islydes susuktu "veideliu", mazdaug pati ir kalta, kad nukirpau kreivai. PPc.
Va tokie ten puikus metodai apsikirpti ir pateisinti savo "kreivas rankas".
Atsakyti
Gal turit atsiliepimu apie kirpeja Ala is Kukla BEAUTY?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 30 kovo 2012 - 20:28
[quote=V .I .R .G .U .T .E,2009 03 13, 16:30]
[quote=PoSiTiVe,2009 03 12, 22:40]
O as galiu rekomenduoti Renatulyte, kuri cia prisiregistravusi smile.gif Ji ir mane per mano vestuves grazino, ir mano drauge per jos vestuves. Tikrai likau patenkinta, visi gyre wub.gif Makiazas paslepe visus trukumus, puikiai issilaike thumbup.gif O ir atvaziavo tiesiai i namus, kas tokia diena, manau, yra velniskai patogu, nes nereikia lakstyti is vieno miesto galo i kita, kad padarytu makiaza, po to i kita, kad padarytu sukuosena, ir t.t. doh.gif
sveikos. vestuvini makiaza dariausi ir as pas Renatulyte smile.gif ir likau lb lb patenkinta. padarytas makiazas be priekaistu, kosmetikos ant veiduko tik tiek, kad pasleptu trukumus, zodziu, makiazas lb naturalus 4u.gif pas Renatulyte as ir prisiauginau blakstienytes, tai vestuviu diena vis tai makiaza gyre, vis kad blakstienos kaip veduokles wink.gif man dar lb svarbu buvo kaip atrodysiu nuotraukose, o ten su padarytu makiazu neturejau jokiu priekaistu thumbup.gif
ir siaip Renatulyte kaip zmogus lb fainas, patars jei kas neaisku smile.gif dar ir db nubegu pas ja pasigrazint smile.gif todel drasiai zygiuosiu vel jei tik prireiks man makiazo, ir nereiks sukt galvos kai jau zinau kaip zmogus darbuojasi smile.gif visoms rekomenduoju ax.gif
[/quote]

Papildyta:
QUOTE(Velniukee @ 2012 04 01, 20:10)

O kur rasti ta Renatulyte? Koks jos darbo adresas?
Atsakyti
Merginos, labai ieskau Vaidos Venckutes kontaktu, geriausiai tel. nr, jeigu kas turiete, imeskit i AZ, buciau labai dekinga.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2011 09 01, 10:28)
nuo kada nuotakos akys būna dažomos juodais šešėliais?  g.gif

O nuo kada juodi seseliai yra blogai? Nevalos rankose visokiu spalvu seseliai atrodys siaubingai. Esu macius nemazai vestuviniu makiazu, kuriuose buvo naudojama juoda spalva ir atrode nuostabiai! Viskas priklauso nuo pacios skonio bei meistres gabumu smile.gif

QUOTE(Dairana @ 2012 04 05, 17:12)
Merginos, labai ieskau Vaidos Venckutes kontaktu, geriausiai tel. nr, jeigu kas turiete, imeskit i AZ, buciau labai dekinga..  drinks_cheers.gif

Na zinokit as irgi susigundziau.. 4u.gif Gal galima ir man butu gauti jos kontaktus? smile.gif
Papildyta:
Beje, labai grazius makiazus (ir ryskius, ir ne) daro Monika Bagdonaite smile.gif

http://www.facebook....e.Monika/photos

Tik gali buti brangoka.. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 11, 18:12)

Papildyta:
Beje, labai grazius makiazus (ir ryskius, ir ne) daro Monika Bagdonaite smile.gif

Tik gali buti brangoka..  g.gif  smile.gif

Tai kad nematau nieko gero tu makiazu g.gif arba gal man nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 04 12, 08:33)
Tai kad nematau nieko gero tu makiazu g.gif  arba gal man nerodo g.gif

man visai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bailarina @ 2012 04 11, 18:12)
O nuo kada juodi seseliai yra blogai? Nevalos rankose visokiu spalvu seseliai atrodys siaubingai. Esu macius nemazai vestuviniu makiazu, kuriuose buvo naudojama juoda spalva ir atrode nuostabiai! Viskas priklauso nuo pacios skonio bei meistres gabumu smile.gif
Na zinokit as irgi susigundziau..  4u.gif Gal galima ir man butu gauti jos kontaktus? smile.gif
Papildyta:

Tik gali buti brangoka..  g.gif  smile.gif

kiek esu girdejusi ir Viada nepigiai daro?
Atsakyti
Merginos, kas esat daręsi šventinį makiažą ir šukuoseną pas Vaidą? į kokias kainas orientuotis? o gal šiaip ką girdėjot? gandai irgi tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sviktute @ 2012 04 16, 20:53)
Merginos, kas esat daręsi šventinį makiažą ir šukuoseną pas Vaidą? į kokias kainas orientuotis? o gal šiaip ką girdėjot? gandai irgi tinka  biggrin.gif

kiek zinau sukuosena su makiazu apie 400 lt

Atsakyti
QUOTE(geide @ 2012 03 30, 22:23)
Gal turit atsiliepimu apie kirpeja Ala is Kukla BEAUTY?

Labai maloni ir kerpa gerai, o del sukuosenu ir man butu idomu. gal kas daretes pas ja?
Atsakyti