QUOTE(makeup @ 2011 11 12, 18:49)
Is sio forumo, ka maciau, rekomenduociau:
Vizazistes sios, tikrai kitokio stiliaus ir patirties, nei Renulyte. Siame forume labai daug minima si nare. Bet nieko ypatingo neradau jos darbuose
. Cia kaip sakiau skonio reikalas, svarbu, kad jus jaustumetes pati graziausia ta diena.
Manau is mano duoto saraso, tikrai atrasite kazka sau. Butinai darykites bandomaji. Nesuprantu, kaip galima jo nesidaryti, beje... Skambina man moteris, sako man bandomojo nereiks, nes jusu darbai mano skonio. Nezinau, man keista, as ne fabriko gamintoja
, mano darbai skirtingi. Butinai kvieciu tokias paneles, moterys nors susitikimui, katalogo pavartimui. Juk turi pajausti zmogu, zmogaus norus, stiliu, spalvu pojuti...
Nezinau, as labai ziuriu rimtai i si darba. Vizazisciu daug kaip ir dabar fotografu. Lyg tai ziuri i nuotraukas ir galvoji, jo grazu, ir tada paziuri profesonalo pelnyto darbus, skirtumas jauciasi, sutinkate? Ir per bandomaji issirinksite makiazo pagrinda. As visada siulau, lengvesni, kad oda naturaliai spindetu ir koki kita matini, ar didesnio maskavimo arba photo specialu pagrinda. Turi vizaziste atsizvelgti i val. skaiciu aisku, fotografavimo ir pan. Zodziu, yra ka apgalvot.
Labai jau drasus jusu pasisakymai. Vos ne auksciausio lygio visazisciu kritike esate...?
Reklamuojates cia prisidengdama savo "objektyvia" nuomone apie kitas, tai ir darbu parodykite savu ant nuotaku, paziuresime, pasakysime nuomoniu, nes dabar tik jusu nuomones, o pavyzdziu jokiu neideta...
Dažnai užsuku į šią temutę pasiskaityti apie visažistes. Mėgstu per šventes pasirinkti ką nors naujo, kartais ir visažistes keičiu. Todel smagu skaityti nuotaku nuomoniu, matyti konkreciu pavyzdziu, kartu rinktis kazka...o kai ateina ir sneka lyg viska ismanydamos ir zinodamos apie visa pasauli, tai kartais atrodo neobjektyvu ir net neprofesionalu, jei pati is tos srities...
Ateitu cia dabar B. Pajediene ir pradetu savo nuomones apie kitas "dazytojas" rasyneti - nu ar ne juokingai atrosdytu?
Papildyta:
QUOTE(dr. @ 2011 12 09, 19:56)
As uzsirasiau i Lotus salona ,pas Aliona Borisniova ,siek tiek pabendravom ..patiko moteris ,papasakojo kaip maazdaug dazys .paziureju suknele ,papuosalus ..bandomojo nesidarysiu .tikiuosi nenusivilsiu ta diena
,nes kolkas viskas OK
Jau ne daug Jums liko sprendziant is parasiuko
Linkiu sekmes ir ikelkite nuotraukyciu po sventes, jeigu bus, nes visaziste man negirdeta, idomu kaip pasiseks
Turime nuostabiausią katytę Froidą