Primenu svetainės adresą: http://www.grozisirstilius.lt/
[/quote]
Šią moterį (Gražina jos vardas) ir man buvo rekomendavę, deja, neteko pasinaudoti jos paslaugomis. Tad ėjau į savo įprastinę kirpyklą. Ir džiaugiuos, kad iš anksto dariausi bandomajį makiažą, nors mane visažistė ir atkalbinėjo... O tai kaip padažė minimum 15 metų pasendino, iš akių fonarus padarė ir dar aiškino, kad čia "nepastebimas" nuotakos makiažas. Nu ką žinau.... nuo kada nuotakos akys būna dažomos juodais šešėliais? O kai namo parėjau su tokiu "puikiu ir minimaliu" makiažu, tai MB ne tik kad išsigando, bet net ir uždraudė eit pas tą moterį brrr....... va, vestuvių dieną nuėjus darytis šukuosenos savo kirpėjai papasakojau kaip man "sekėsi" su makiažu. oi kaip ji pašiurpo O viskas baigėsi taip, kad mane padažė kita kirpėja ir buvau patenkinta ačiū jai už tai Mano atveju tikrai buvo verta darytis bandomąjį, kad sužinoti, pas kurią neiti
Makiaza dare Didziojoj gatvej Karolina ir sukuosena ten pat Egle, super viska padare
QUOTE(pupa7 @ 2011 09 02, 15:18)
Makiaza dare Didziojoj gatvej Karolina ir sukuosena ten pat Egle, super viska padare
Pritariu ir rekomenduoju - http://www.carolina.lt
Karolina padarė tobulą vestuvinį makiažą, o Eglė - nuostabią šukuoseną, atlaikė visos dienos lietų ir vėją idealiai, net nesitikėjau tokio rezultato
http://www.grozisirstilius.lt/
Na jei pas ta Grazina pagr. foto, jos kosmetika, tai ka as zinau... Dirbti nuo 2003 su kinieciu kosmetika is ebay Maskuokliai ir seseliai...
Na jei pas ta Grazina pagr. foto, jos kosmetika, tai ka as zinau... Dirbti nuo 2003 su kinieciu kosmetika is ebay Maskuokliai ir seseliai...
QUOTE(Vėja30 @ 2011 06 13, 13:39)
Gal kuriai teko pasinaudoti Roberto paslaugomis http://www.robertostudio.lt/index.html ? Būčiau dėkinga už info pasidalijimą..
Maciau kaip jis dirba, nes dirbau TV3 vizaziste ir jis tvarke plaukus. Chora padaze tuo paciu savo. Tragedija...as nesuprantu merginos, ar jus nematote is galerijos makiazo lygio. Jau geriau dasideti 20lt. ir nueiti pas meistra. Juk cia plauku stilistas, o ne vizazistas.
Cia is projekto, ir is kart sakau, neaiskinkite, kad makiazas skiariasi nuo grimo, nes nesvarbu ka darai, daryk gerai. Nedefarmuok zmogaus, atlik darba tvarkingai.
Is sio forumo, ka maciau, rekomenduociau:
Karolina, zmogus kuris dirba su fotosesijomis daznai, ir ismano kaip turi atrodyti pries kameras. Turi ryskesni braiza. Skonio reikalas aisku.
B.Pajediene, meistre ir ne kitaip, megsta eksperimentuoti, nera tradicine vizaziste, kuri sako, kad vestuvems tik matiniai seseliai, nebijo spalvu.
Aurimas Juodiskis, megstu jo darbus fotosesijoms, juk jis mados atstovas. Vestuvems nenoreciau, kad mane dazytu su max factor. Dubajuj jis beje.
V.Venckute manau niekas nenusiviltu, tiesiog papuos pagal jusu skoni.
Dar dvi zymios vizazistes J.Estko ir Laura Kreivyte.
Vizazistes sios, tikrai kitokio stiliaus ir patirties, nei Renulyte. Siame forume labai daug minima si nare. Bet nieko ypatingo neradau jos darbuose . Cia kaip sakiau skonio reikalas, svarbu, kad jus jaustumetes pati graziausia ta diena.
Manau is mano duoto saraso, tikrai atrasite kazka sau. Butinai darykites bandomaji. Nesuprantu, kaip galima jo nesidaryti, beje... Skambina man moteris, sako man bandomojo nereiks, nes jusu darbai mano skonio. Nezinau, man keista, as ne fabriko gamintoja , mano darbai skirtingi. Butinai kvieciu tokias paneles, moterys nors susitikimui, katalogo pavartimui. Juk turi pajausti zmogu, zmogaus norus, stiliu, spalvu pojuti... Nezinau, as labai ziuriu rimtai i si darba. Vizazisciu daug kaip ir dabar fotografu. Lyg tai ziuri i nuotraukas ir galvoji, jo grazu, ir tada paziuri profesonalo pelnyto darbus, skirtumas jauciasi, sutinkate? Ir per bandomaji issirinksite makiazo pagrinda. As visada siulau, lengvesni, kad oda naturaliai spindetu ir koki kita matini, ar didesnio maskavimo arba photo specialu pagrinda. Turi vizaziste atsizvelgti i val. skaiciu aisku, fotografavimo ir pan. Zodziu, yra ka apgalvot.
Sveikos
Savo vestuvinį makiažą ir visus proginius darausi tik pas B. Pajedienę. Tikrai išmano savo darbą. Jos makiažai sakyčiau pakankamai ryškūs būna, bet profesionalūs fotografai patys įspėja, kad ryškesnis makiažas puikiai žiūrisi nuotraukose. Rekomenduoju!!!
Savo vestuvinį makiažą ir visus proginius darausi tik pas B. Pajedienę. Tikrai išmano savo darbą. Jos makiažai sakyčiau pakankamai ryškūs būna, bet profesionalūs fotografai patys įspėja, kad ryškesnis makiažas puikiai žiūrisi nuotraukose. Rekomenduoju!!!
QUOTE(makeup @ 2011 11 12, 17:49)
Bandomojo nedariau ir nė kiek nesigailiu.. Visažistė savo darbą atliko nepriekaištingai ir daugiau nei 100proc. Tad tikrai negaliu sakyti, kad BŪTINAS yra bandomasis..
Dėl rekomenduojamos ir išgirtos Karolinos, tai ji per daug jau gyriama ir kaina jos darbo perlenkta, nes teko realiai matyti jos dažyta nuotaką
Na as maciau Karolinos darbus, teko dirbti su ja, nemaciau nieko blogo, nusivylimu girdejus, skaicius tiksliau, bet jei badomaji daraisi tai manau problemu nekyla, del kainu nzn.
Dziugu, kad jums pasiseke ir zinojote ko norejote . Bet yra tokiu kurios atlekia ryte ir pasimetusios sedi, nezinodamos ko nori pas vizaziste, nors darbus maciuosios. Tiesiog tos kurios nesidazo, joms yra labai sunku pacioms.
Dziugu, kad jums pasiseke ir zinojote ko norejote . Bet yra tokiu kurios atlekia ryte ir pasimetusios sedi, nezinodamos ko nori pas vizaziste, nors darbus maciuosios. Tiesiog tos kurios nesidazo, joms yra labai sunku pacioms.
kas liecia Karolina, tai ji daze mane vestuviu diena, ir drauges mano daze vestuvem, ir visos atrodem puikiai, ir visos patenkintos. O jei nuotaka nezino ko nori ir neisivaizduoja kaip ja padazys, tai tam ir yra daromas bandomasis.
QUOTE(dr. @ 2011 11 17, 20:40)
bet pas ja kaina labai didele ...kiek domejausi ,tai nuotakos makiazas 250lt ... tiesa ?
as tiek nemokejau, mokejau sena kaina, bet siais metais taip tiesa, ji pakele kaina, pernai dar buvo 150.
QUOTE(pupa7 @ 2011 11 17, 21:04)
as tiek nemokejau, mokejau sena kaina, bet siais metais taip tiesa, ji pakele kaina, pernai dar buvo 150.
oho,visu 100lt.
na 150uz makiaza dar padori kaina,bet 250lt sakyciau jau daugoka