Sveikos merginos, daug kas man rašote až su įvairiais klausimais dėl makiažo ir šukuosenos, bendrai atsakysiu keletą pagrindinių klausimų:
Dirbu salone arba Jūsų namuose, darau bandomąjį.
Naudoju KEUNE plaukų priežiūros priemones, makiažui Make up forever, MAC, Inglot, CK, Dior, YSL kosmetiką.
Rezervuotis laiką reiktų iš anksto. Jau esu pilnai užimta birželio šeštadieniais, nebent Jums šukuosenos ar makiažo reiktų penktadienį tai dar yra kelios vietos, liepos 1,2 ir 9d. pilnai užimta. Kitiems savaitgaliams dar galima derintis.
Dėkui visoms už laiškučius až, jei reikia mano emailas: jurgitos1@gmail.com
Linkiu gražių ir ypatingų Jūsų švenčių
QUOTE(mangule @ 2011 06 13, 19:30)
Kaip gaila Visada planavau, kad kai jau tekėsiu, darysiuos pas ją makiažą... Ir neišeis matyt, jei jau taip...
Nežinau, pas ką dar kreiptis. Čia merginos ir vieną, ir kitą giria, bet kaip baisu, kad tą vienintelę (reik tikėtis ) ir nepakartojamą dieną netektų išėjus iš salono ašarot..
Neįsivaizduoju, ką pasirinkti...
Nežinau, pas ką dar kreiptis. Čia merginos ir vieną, ir kitą giria, bet kaip baisu, kad tą vienintelę (reik tikėtis ) ir nepakartojamą dieną netektų išėjus iš salono ašarot..
Neįsivaizduoju, ką pasirinkti...
tokiems atvejams sugalvotas bandomasis makiazas
As asmeniskai ji darau klientems, kurios bijo blogai padaryto makiazo (tuo atveju kai esame nepazistamos). Ir jau TA Diena visiems ramu - kliente pasitiki mano darbu, zino ko galima tiketis is manes, ir man gerai , kai kliente nebijo manes ir mano darbo.
QUOTE(NI-KO @ 2011 06 16, 02:01)
tokiems atvejams sugalvotas bandomasis makiazas
As asmeniskai ji darau klientems, kurios bijo blogai padaryto makiazo (tuo atveju kai esame nepazistamos). Ir jau TA Diena visiems ramu - kliente pasitiki mano darbu, zino ko galima tiketis is manes, ir man gerai , kai kliente nebijo manes ir mano darbo.
Be abejo Ir darysiuos bandomąjį būtinai. Tik kad tie pabandymai kainuoja: ir makiažo, ir plaukuosenos O jei netiks pas vieną, reiks vėl kitos ieškotis Ir vėl bandymai-pabandymai, ir vėl paieškos, ir vėl pinigėliai
Sveikos,
mano didzioji diena jau praejo ir esu be galo laiminga, kad vestuvini makiaza dariausi pas Lilija Bytautaite. Padaze labai graziai, vos save pazinau:) Isryskino graziausius mano bruozus. Niekad nesijauciau tokia grazi kaip po Lilijos makiazo:) Ramia sirdimi galiu rekomenduoti sia meistre.
mano didzioji diena jau praejo ir esu be galo laiminga, kad vestuvini makiaza dariausi pas Lilija Bytautaite. Padaze labai graziai, vos save pazinau:) Isryskino graziausius mano bruozus. Niekad nesijauciau tokia grazi kaip po Lilijos makiazo:) Ramia sirdimi galiu rekomenduoti sia meistre.
QUOTE(saulyteee @ 2011 06 17, 23:08)
Gal kas pasidalintų Birutės Pajedienės kontaktais?
http://118.lt/imones...ija-uab/8107332
dariausi makiaza,pas Simona Muzaite, tai likau patenkinta 200 proc.,superine mergina
Vestuvėms mane gražino "Gatineau" salono merginos. Dariausi šukuoseną, makiažą, manikiūrą. Buvau patenkinta Jų darbais. Salone labai puiki atmosfera Rekomenduoju
QUOTE(mangule @ 2011 08 24, 14:14)
Vestuvėms mane gražino "Gatineau" salono merginos. Dariausi šukuoseną, makiažą, manikiūrą. Buvau patenkinta Jų darbais. Salone labai puiki atmosfera Rekomenduoju
Pas kurią merginą darėtės šukuoseną? Kokios ten kainos?
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 24, 17:38)
Atsiprašau, kad įsiterpiu, bet aš vaikštau kirptis į Gatineau pas Laurą, jeigu nusineši nuotrauką, kaip norėtum nusikirpti, visada itentiškai nukerpa, esu ja labai patenkinta. Šukuosenos pas ją nesidariau, bet darysiuos savo vestuvėms...Ir kaip žmogus ji labai šauni. Tik kainos nėra mažos, šukuosena gali kainuoti apie 150-200 lt. (kirpimas 80)...
Užsuku nuoširdžiai pagirti Benice Ir mane, ir mano sesutę ji sušukavo bei padažė nuostabiai!
Abiejų šukuosenos bei makiažai puikiai atlaikė lietų, kurio išsipylė iš dangaus šį šeštadienį tikrai sočiai. Kadangi su jaunuoju važinėjomės po miestą tik visuomeniniu transportu, patvarumas buvo labai aktualus!
Pasidžiaugiau, kad dariausi bandomąją šukuoseną bei makiažą - viskas pavyko iš pirmo karto, sutaupėme laiko. Įvaizdžiu buvau visiškai patenkinta!
Primenu svetainės adresą: http://www.grozisirstilius.lt/
Abiejų šukuosenos bei makiažai puikiai atlaikė lietų, kurio išsipylė iš dangaus šį šeštadienį tikrai sočiai. Kadangi su jaunuoju važinėjomės po miestą tik visuomeniniu transportu, patvarumas buvo labai aktualus!
Pasidžiaugiau, kad dariausi bandomąją šukuoseną bei makiažą - viskas pavyko iš pirmo karto, sutaupėme laiko. Įvaizdžiu buvau visiškai patenkinta!
Primenu svetainės adresą: http://www.grozisirstilius.lt/
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 24, 18:38)
Šukuoseną man darė Lina, makiažą Nora Mokėjau už viską 260 Lt. Bandomuosius irgi dariausi, mokėjau 140 Lt.