Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(rimvydele @ 2011 05 24, 20:14)
gal kas turite atsiliepimu apie Gatineau salono stiliste Lina Tamosiuniene?

As dariau sukuosena vestuviu pas ja. Likau tikrai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 24, 21:14)
gal kas turite atsiliepimu apie Gatineau salono stiliste Lina Tamosiuniene?

Fantastika stiliste! Tikrai niekad nedaro "bobisku sodu" ant galvos, visad atsizvelgia i veido forma ir visus norus thumbup.gif
Atsakyti
Esmira Valaišienė, man darė bandomąjį per priešvestuvinę fotosesiją. Labai patiko, užsisakiau ją ir savo vestuvėm ir galiu rekomenduot. Kaina 120 smile.gif
Atsakyti
sveikos busimos nuotakeles,

gal ir kvailokas klausimas bus ax.gif ... padaro makiaza, lupas padazo,o kas toliau? reikia nusipirkti toki pat lupdazi ar kaip cia vyksta ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 02, 17:10)

gal ir kvailokas klausimas bus  ax.gif ... padaro makiaza, lupas padazo,o kas toliau? reikia nusipirkti toki pat lupdazi ar kaip cia vyksta ?  blush2.gif

Tai gal turi kazka panasaus? rolleyes.gif
Beje, man tai uztepe kazkoki ale laka ant lupdaziu padazytu lupu, tai laike gerai. Aisku, kai prasidejo vakariene, tai jau nebeliko jo, bet visai dienai ir uzteko.
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 02, 18:10)

gal ir kvailokas klausimas bus  ax.gif ... padaro makiaza, lupas padazo,o kas toliau? reikia nusipirkti toki pat lupdazi ar kaip cia vyksta ?  blush2.gif

priklauso nuo meistres siaip smile.gif
man i maza megintuveli pridejo to lubdazio, kad tureciau su savim smile.gif prireike tik vakrienes metu, nes viskas puikiai iki vakaro laikes smile.gif

apie laka girdejau bet niekad nebandziau. Savo meistres apie ji klausiau tai ji tik nusisypsojo ir pasake kad jei makiazas teisingai padarytas tai ir lupos turi laikytis iki vakarienes tikrai (nebet iskarto reikia valgyti ir gerti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatYnas: 03 birželio 2011 - 11:32
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 02, 18:10)

Kartais duoda tokio paties meginuka, o siaip pvz man parode, su kokiu daze, nuejau i douglas ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kur dabar dirba visaziste Jolanta Paulauskienė? Ir gal numeriuką kas galėtų duot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mangule @ 2011 06 13, 14:31)
Gal kas žino, kur dabar dirba visaziste Jolanta Paulauskienė? Ir gal numeriuką kas galėtų duot?  ax.gif

as kai ieskojau visazistes ir jai skambinau, sake ji dabar nedirba, nes motinystes atostogose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 13, 17:16)
as kai ieskojau visazistes ir jai skambinau, sake ji dabar nedirba, nes motinystes atostogose blush2.gif

Kaip gaila sad.gif Visada planavau, kad kai jau tekėsiu, darysiuos pas ją makiažą... verysad.gif Ir neišeis matyt, jei jau taip...
Nežinau, pas ką dar kreiptis. Čia merginos ir vieną, ir kitą giria, bet kaip baisu, kad tą vienintelę (reik tikėtis ax.gif ) ir nepakartojamą dieną netektų išėjus iš salono ašarot.. doh.gif
Neįsivaizduoju, ką pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(mangule @ 2011 06 13, 19:49)
mano tai rugpjūčio pradžioje. o gal ji minėjo tau, rimvydele, iki kada dekretinėse?
O pas kurią pati užsisakei Užupy?

nepamenu zinok iki kada.. as pas Daina..siaip mano tolima pazistama pas ja irgi daresi bandomaja, kai nepatiko bandomasis pas savaja visaziste, tai pas Daina jai patiko..na ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaira @ 2011 06 13, 02:00)
Laba, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Bomond grozio salono meistres? Uzsirasiau ten vestuvinei sukuosenai ir makiazui, bet dabar taip neramu ant sirdeles, kad apie jas absoliuciai nieko nezinau ir pasibandyti negaliu nes ne LT esu doh.gif  g.gif

Laba diena,
priklauso pas ka uzsirasete, nes Bomonde dirba ne viena(as) mestre(as) as makiaza dariau pas Ina ir pas Lena, abidvi superines bet Ina patiko labiau (pas ja ir dariau savo vestuvini makiaza smile.gif bandomoju makiazu ji tikrai nera linkusi daryti todel nieko ir neprarandate ax.gif svarbiausia zinoti ko norite ir tiksliai jai pasakyti o toliau jau jos darbas.
o sukuosena dariau pas Zenia wink.gif iki siol pas ji vaikstau.
Atsakyti