gaila, kad antroji teikia tik kompleksines paslaugas- ir sukuosena ir makiaza, man reikia tik sukuosenos..
QUOTE(Comfort @ 2010 05 24, 16:13)
Sveikutes, gal kam teko grazintis pas Gabija (salonas "Eslauda", Vilnius)? Labai lauksiu atsiliepimu, domina vestuvinis makiazas.
Pas Gabija dariau pernamenta, likau labai patenkinta del vestuvinio makiazo galiu tik pasakyti kad kitos vizazistes ja giria
As dariausi makiaza ir sukuose "Yury" salone, tai buvau laaabai patenkinta ir jauciausi labai grazi
Kaina manau gavosi panasi kaip ir kituose salonuose, dar ir nuolaida gavau nes ir jauniki ten apkirpom ir pasiausem
Kaina manau gavosi panasi kaip ir kituose salonuose, dar ir nuolaida gavau nes ir jauniki ten apkirpom ir pasiausem
Na kainos panasiai kaip ir kitur kad domejausi, sukuosena nuo 100Lt, makiazias 150Lt. Is nuotrauku viso grozio nelabai gal ir matosi, nes ir plaukai tamsus ir sukuosena tokia susiausta, bet kai save veidrodyje pamaciau tai kaip lelyte jauciausi
QUOTE(bubosecka @ 2010 05 29, 11:08)
Gal galima foto ? ir kokios mazdaug kainytes???
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 28, 14:28)
norejau paklausti, ar kuri daretes makiaza ir sukuosena pas Renata Kovtun ? pliusais, minusai? kokia kosmetika ji dirba?
Nida, as pas ja dariausi Pati matei foto, kaip atrodziau Likau labai patenkinta savo "vaizdu"
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 28, 15:28)
norejau paklausti, ar kuri daretes makiaza ir sukuosena pas Renata Kovtun ? pliusais, minusai? kokia kosmetika ji dirba?
Pagrinde naudoju profesionalia (make up forever, make up store ir kt.) bei selektyvine/vardine kosmetika (Lancome, Dior ir pan.). Sukuosenos formavimui naudoju Cutrin, Babyliss ir kt.
Na, o atsiliepimus tegu palieka tos, kurios naudojosi mano paslaugomis
Neseniai buvau pirsliene, jaunajai ir man makiaza dare meistre Birute. Nezinau jos pavardes. Kas esate uteniskes, tikrai ja zino. Ji jau kuris laikas dirba Vln, ir ka tik atsidare savo salona Vln, dar nebuvo oficialaus atidarymo, taciau jau priima zmones. Salonas randasi naujam namu kvartale, kur yra netoli Siemens arenos.
Vestuves vyko liep 17d. , kai temp buvo virs 30. Taciau jau zinojau, kad jei bus padaryta Birutes, viskas bus ciki. Manes visi vis klausinejo, kur dariau makiaza. Atrodziau tikrai super, kiti sako tu gal visai neprakaituoji, nes makiazas atrode idealiai visa diena.
Savo vestuvems taip pat dariausi pas sita meistre.
Uz savo makiaza mokejau 100lt, jaunoji berods 150Lt.
Nenoriu cia reklamuoti, bet tikrai labai dziaugiuosi, kad sita meistre jau Vln.
Kam reikes kontaktu, parasykite i Az.
Vestuves vyko liep 17d. , kai temp buvo virs 30. Taciau jau zinojau, kad jei bus padaryta Birutes, viskas bus ciki. Manes visi vis klausinejo, kur dariau makiaza. Atrodziau tikrai super, kiti sako tu gal visai neprakaituoji, nes makiazas atrode idealiai visa diena.
Savo vestuvems taip pat dariausi pas sita meistre.
Uz savo makiaza mokejau 100lt, jaunoji berods 150Lt.
Nenoriu cia reklamuoti, bet tikrai labai dziaugiuosi, kad sita meistre jau Vln.
Kam reikes kontaktu, parasykite i Az.
Sveikos,
Galiu 100 proc. reakomenduoti YURY salono meistrus.
Mane ir mano mamą dažė visašistė Aistė, o šukavo Renata. Nerealios panos ir nuostabiai dirba savo darbą.
Žinoma privaloma darytis bandomajį makiažą.
Vestuvių dieną atrodžiau idealiai.
Beje kainos pas juos ne ką didesnės nei paprastuose Vilniaus salonuose.
Galiu 100 proc. reakomenduoti YURY salono meistrus.
Mane ir mano mamą dažė visašistė Aistė, o šukavo Renata. Nerealios panos ir nuostabiai dirba savo darbą.
Žinoma privaloma darytis bandomajį makiažą.
Vestuvių dieną atrodžiau idealiai.
Beje kainos pas juos ne ką didesnės nei paprastuose Vilniaus salonuose.
QUOTE(pasiutele @ 2010 08 07, 19:32)
dar gerai butu kokia visaziste vln kuri galetu i namus atvaziuot
Sveikos, merginos. Galiu parekomenduoti visažistę, kuri mane dažė vestuvėms Man labai labai patiko, ją man rekomendavo svočia. Kadangi iki vestuvių visai nebuvo laisvo laiko, tai ją gyvai pamačiau tik likus keletui dienų iki vestuvių Trumpai paplepėjom, ko maždaug norėčiau ir susitarėm, kad atvažiuos į namus. Ji dirba Flagmano 3iame aukšte įsikūrusiame salone, ji dažo modelius prieš įv. fotosesijas, tikrai smagi, vardu Laura, jei gerai db pamenu
Už makiažą paprašė 80 Lt, manau, kad tai labai gera kaina, dažė mane, sesę ir mamą
Patiko ir kaip žmogus, labai draugiška, maloni. Jei kam reikės jos mob. nr, rašykite į až, pasidalinsiu
Rekomenduociau Karolina makiazas prie 35 laip temperaturos ne biski nesusigere, oda mano misri galvojau tikrai paplauks makiazas bet issilaike labai gerai