Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(ask4aretux @ 2010 04 17, 11:07)
Sveikos mielosios merginos  4u.gif
Vakar dariausi bandomaji makiaza Divaltoj, pas Oksana Pikul  smile.gif  Galiu drasiai statyti 10 balu thumbup.gif  Labai patiko, labai graziai padare, laikesi visa nakti idealiai, net lupu dazai  4u.gif  Rekomenduoju tikrai  mirksiukas.gif

o kokia kaina pas ja? ten pat kazkur ir sukuosena darysite?
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 04 17, 09:56)
o kokia kaina pas ja? ten pat kazkur ir sukuosena darysite?

Kaina tradicine turbut ax.gif 120Lt... Sukuosena tame paciame salone darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 24, 23:44)
Šiaip manau, kad geriau pasiieškoti viso vienoje vietoje, kaip sakote, bus patogiau nei lakstyti, susitaupo laikas  g.gif

Teisybe, ne viena lieka labiau patenkinta rezultattu, kai viska daro vienas stilistas. Tuomet ir bendras ivaizdis graziau suderinamas
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2010 04 25, 11:57)
Teisybe, ne viena lieka labiau patenkinta rezultattu, kai viska daro vienas stilistas. Tuomet ir bendras ivaizdis graziau suderinamas

bet cia juk pakankamai skirtingi dalykai. Jei samdai profesionalu visazista, tai del plauku jis tikrai nera toks profas ir atvirksciai, kas gerai plaukus tvarko, tas apie makiaza ir priemones nelabai.. Tokiu stilistu, kai viska daro - pilna, bet cia ir tik stilius, o ne profesionalus atlikimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 26 balandžio 2010 - 22:07
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 26, 22:07)
bet  cia juk pakankamai skirtingi dalykai. Jei samdai profesionalu visazista, tai del plauku jis tikrai nera toks profas ir atvirksciai, kas gerai plaukus tvarko, tas apie makiaza ir priemones nelabai.. Tokiu stilistu, kai viska daro - pilna, bet cia ir  tik stilius, o ne profesionalus atlikimas.

drinks_cheers.gif teko su tokia susidurt kuri daro is sukuosenas ir makiazus. Sukuosena tai nelabai graziai padare... doh.gif gal makiazus geriau atlieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivona24: 28 balandžio 2010 - 15:58
Galiu drasiai rekomenduoti Daina 4u.gif Man dare makiaza per mano vestuves pries 1,5 metu, nuo to laiko tapau nuolatine jos kliente 4u.gif Dabar, jei tik kokia proga, lekiu pas ja. Uz vestuvini makiaza sumokejau 100lt, bet rezultatas virsijo mano lukescius ir visi labai gyre makiaza. Oras buvo itin karstas, turbut karsciausia diena ta vasara, kokie 32 pavesy, sukuosena issileido, garbanos patyso ( buvau palaidais plakais), o makiazas nei nubego, nei blizget pradejo 4u.gif Ir kaip zmogus ji man, super.
Dirba dar TV3, su tam tikrais prodiuseriais.
Jei ka rimtai domina, rasykit i az, parodysiu savo foto.
Atsakyti
labuka 4u.gif dazniausiai tik skaitau supermamu forumus taciau db jau po savo vestuviu galiu ir pasisakyti sia tema smile.gif mano vestuves buvo balandzio 24 smile.gif ilgai ieskojau kas man galetu padaryti ir sukuosena ir makiaza. visai netiketai mano drauge dave man numeriuka vienos stilistes smile.gif kaip veliau paaiskejo tai buvo Renata Kovtun ( SM Renatulyte ):)man pasiseke ir mano vestuviu diena Ji buvo laisva,tai kaip ir pridera nuejau bandomajam makiazui ir sukuosenai smile.gif labai patiko kaip Ji atliko savo darba smile.gif nekantriai laukiau savo vestuviu dienos smile.gif vestuviu diena Renatulyte mane sutvarke Dar Geriau!!! atrodziau ispudingai!!!! smile.gif taigi rekomenduoju TIK RENATULYTE!!!!!! savo darba atlieka nepriekaistingai,labai mielas ir siltas zmogutis smile.gif dar karteli didelis Jums ciu Renata smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vestuves atšokau balandžio 24 dieną - dariausi makiažą pas Daivą http://www.daivosmakeup.ten.lt/
Ją susiradau per SM - ir kainytė visai prieinama, ir nesigailiu - per bandomąja padarė švelnesnį makiažą (beje už bandomąją labai nedaug ima), per vestuves - rimtesnį, kad nuotraukose matytųsi smile.gif Man ir jos darbas ir ji pati kaip žmogus labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2010 04 12, 16:44)
bandomaji pries pora savaiciu dariausi pas Nora (Gatineau),likau taip pat 100 proc patenkinta.Vestuvini taip pat darysiu pas ja.Bandomasis 60, vestuviu diena apie 120 smile.gif Rekomenduoju smile.gif

Aš taip pat dariausi pas Nora ne vestuvini, bet sventini, deja, labai nepatiko sad.gif pirstu reikejo parodyti, kas ne taip ir ka kaip pataisyti. doh.gif gal ji gera kosmetologe, bet visaziste mano nuomone ne itin verta demesio. Nerekomenduoju. sumokejau 140lt
Atsakyti
Na maciau jau 2 makiazus darytus Noros ir ka galiu pasakyt - nepriekaistingi thumbup.gif man bent labai patiko.. O jums patikp galutinis rezultatas??
Gal nevisai gerai paaiskinot ko norite?
Atsakyti
Man makiaza dare Grazvita is Grozio Pajegos. (sukuosena ten pat wub.gif ), tai visu ivaizdziu buvau labai patenkinta. Tikrai suprato ko noriu, ir visa diena ju darbas issilaike puikiai. Taip pat Grazvitai dedu dideli pliusa uz atgavintina mano oda pries vestuves. Nors buvau visai nusikankinus nuo darbu, ir pries tai oda atrode tragiskai, po Grazvitos pasiulytu proceduru tikrai buvau panasi i zmogu thumbup.gif
Atsakyti
as kiek zinau atvyksta i namus Renatulyte, jos puslapis http://jusu-gb.com/, ji man per vestuves dare sukuosena ir makiaza, tai buvo thumbup.gif
Taip pat i namus atvyksta Beince, jos psl http://grozisirstilius.lt/.
Daugiau kaip ir nezinau 4u.gif
Atsakyti