Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(daluu @ 2010 02 25, 21:29)
Pasidariau bandomaji Kristianoje. Gerai, kad nereikejo moketi. Dazus naudojo is testeriu ir stendo. As siaip nesidazau, tai neturiu jokio supratimo apie makiazus. Tai noreciau paklausti profesionaliu, ar kai dazot seseliai visada nubyra ant skruostu? Ar seseliai pradingsta po kokiu 4 valandu? Ar visa kosmetika griauzia akis?Ar vestuvinis makiazas turi buti visai neryskus, kad net nuotraukose nesimato, kad buvo dazyta, o ir mano mama be akiniu ir is toliau net nepastebejo, kad esu pasidazius?
Siaip sau buvau grazi, tik bijau, kad makiazas neissilaikis visa diena, o gal kai tikra daro kuo nors uzpurskia, kad dazai ilgiau isliktu?
ir dar visaziste nebuvo is maloniausiuju (nors tikiu,kad zino ka daro), bet gal cia tik man taip pasirode.
Ieskosiu toliau...

As nesutikciau, kad mane dazytu is testeriu schmoll.gif Taigi bet kokio beso ten gali buti, jie nedezinfekuoja ju, feee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 03 08, 13:39)
As nesutikciau, kad mane dazytu is testeriu  schmoll.gif  Taigi bet kokio beso ten gali buti, jie nedezinfekuoja ju, feee  doh.gif

O tu pagalvok - kai eini pas visažistę makiažo darytis, į saloną ar kur, naujų produktų jie gi tau neatidaro biggrin.gif Taigi irgi naudoja tas pačias pudras, šešėlius, tušus ir t.t. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 15:44)
O tu pagalvok - kai eini pas visažistę makiažo darytis, į saloną ar kur, naujų produktų jie gi tau neatidaro  biggrin.gif Taigi irgi naudoja tas pačias pudras, šešėlius, tušus ir t.t. wink.gif

Papriestarausiu, salone ir pas visazista kosmetika (pvz lupu dazas) dazomas ne tiesiai ant lupu, o naudojant teptuka, o kristianoje ateje paprasti mirtingieji, kurie turi pvz herpi, ieskodami sau patinkanti ir tinkanti lupu daza ji megina tiesiai ant lupu...
Atsakyti
as manau testerius daugiau aplanko zmoniu lotuliukas.gif daugiau ranku pateplioja ir t.t. smile.gif nors aisku ir ten ir ten naudota daugeliui zmoniu kosmetika..
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 03 08, 15:57)
Papriestarausiu, salone ir pas visazista kosmetika (pvz lupu dazas) dazomas ne tiesiai ant lupu, o naudojant teptuka, o kristianoje ateje paprasti mirtingieji, kurie turi pvz herpi, ieskodami sau patinkanti ir tinkanti lupu daza ji megina tiesiai ant lupu...

Ne, nu tas tai taip... smile.gif

Bet kuriuo atveju dirbantiems teatre, televizijoj labai dažnai atsiranda odos problemų, ką paprastai aiškina grimavimu ir visiems bendrai naudojamomis priemonėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 08 kovo 2010 - 15:22
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 15:44)
O tu pagalvok - kai eini pas visažistę makiažo darytis, į saloną ar kur, naujų produktų jie gi tau neatidaro  biggrin.gif Taigi irgi naudoja tas pačias pudras, šešėlius, tušus ir t.t. wink.gif

Taip, bet šepetėliai yra dezinfekuojami po kiekvienos klientės, tam yra specialūs purškaliukai ax.gif

QUOTE(pobeda @ 2010 03 08, 15:57)

Va tas tai tiesa... Ir plius pas visažistę viskas yra sandariose dėžutėse, kosmetika neveikiama saulės spindulių ir jos nečiupinėja kiekvienas vos tik užsinorėjęs. Kai man dažė Kristianoje lupas iš testerio, tai kvapelis buvo siaubingas, tikrai pagedęs buvo doh.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 16:20)
Bet kuriuo atveju dirbantiems teatre, televizijoj labai dažnai atsiranda odos problemų, ką paprastai aiškina grimavimu ir visiems bendrai naudojamomis priemonėmis.

Vien tas, kad grimuojama jau daug ką nulemia, juk naudojama ne įprastinė dekoratyvinė kosmetika, o speciali, kuri labiau maskuoja, reiškia ir užkemša poras daug labiau ir visa kita.

Bet kokiu atveju Kristianoje didesnė rizika, manau, nors...kita vertus, jei norime super sterilumo, tai reik nekišt nosytės iš nuolatos dezinfekuojamų namų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 16:20)
Ne, nu tas tai taip... smile.gif

Manau taip yra del to, kad teatre, televizijoj ar tarkime kolekciju pristatymo metu, kai tenka dazyti is eiles kelis ar net keliolika zmoniu, visazistes nedezinfekuodamos naudoja tuos pacius sepetelius kiekvienam zmogui. Taciau ta jos daryti tikrai turetu, o atejusios darytis makiazo jus turite pilna teise paklausti ar netgi paziureti ar sepeteliai yra svarus.
Atsakyti
Vestuvini makiaza dariausi Gatineau salone (Totoriu g.) pas Nora, likau 100 procentu patenkinta jos darbu! Rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(unique0808 @ 2010 03 28, 20:35)
Vestuvini makiaza dariausi Gatineau salone (Totoriu g.) pas Nora, likau 100 procentu patenkinta jos darbu! Rekomenduoju!

kokia kaina makiazo ten? ir ar daretes bandomaji? kokia jo kaina? gal galima butu pamatyti jusu makiaza?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 04 09, 22:44)
kokia kaina makiazo ten? ir ar daretes bandomaji? kokia jo kaina? gal galima butu pamatyti jusu makiaza?

Aš esu dariusis kažkada gimtadieniui, fotkių neturiu, nes nebuvo ką ir fotkint ax.gif
Kaina: 120-150lt. Bandomasis kainuoja 60lt 4u.gif Kaip ir visur kitur - panašios kainos.
Atsakyti
QUOTE(unique0808 @ 2010 03 28, 22:35)

QUOTE(NIDA* @ 2010 04 09, 23:44)

bandomaji pries pora savaiciu dariausi pas Nora (Gatineau),likau taip pat 100 proc patenkinta.Vestuvini taip pat darysiu pas ja.Bandomasis 60, vestuviu diena apie 120 smile.gif Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios merginos 4u.gif
Vakar dariausi bandomaji makiaza Divaltoj, pas Oksana Pikul smile.gif Galiu drasiai statyti 10 balu thumbup.gif Labai patiko, labai graziai padare, laikesi visa nakti idealiai, net lupu dazai 4u.gif Rekomenduoju tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti