QUOTE(daluu @ 2010 02 25, 21:29)
Pasidariau bandomaji Kristianoje. Gerai, kad nereikejo moketi. Dazus naudojo is testeriu ir stendo. As siaip nesidazau, tai neturiu jokio supratimo apie makiazus. Tai noreciau paklausti profesionaliu, ar kai dazot seseliai visada nubyra ant skruostu? Ar seseliai pradingsta po kokiu 4 valandu? Ar visa kosmetika griauzia akis?Ar vestuvinis makiazas turi buti visai neryskus, kad net nuotraukose nesimato, kad buvo dazyta, o ir mano mama be akiniu ir is toliau net nepastebejo, kad esu pasidazius?
Siaip sau buvau grazi, tik bijau, kad makiazas neissilaikis visa diena, o gal kai tikra daro kuo nors uzpurskia, kad dazai ilgiau isliktu?
ir dar visaziste nebuvo is maloniausiuju (nors tikiu,kad zino ka daro), bet gal cia tik man taip pasirode.
Ieskosiu toliau...
Siaip sau buvau grazi, tik bijau, kad makiazas neissilaikis visa diena, o gal kai tikra daro kuo nors uzpurskia, kad dazai ilgiau isliktu?
ir dar visaziste nebuvo is maloniausiuju (nors tikiu,kad zino ka daro), bet gal cia tik man taip pasirode.
Ieskosiu toliau...
As nesutikciau, kad mane dazytu is testeriu Taigi bet kokio beso ten gali buti, jie nedezinfekuoja ju, feee