Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(KatYnas @ 2009 06 12, 14:01)
sveikos smile.gif
noriu jus pasiklausti nuomones mergynos  4u.gif
man siulo makiaza darytis pas Zavinta, ji anksciau dirbo Eslaudoje. gal kas su yra susidures? kokie atsilepimai?

dar galvoju apie Jolanta Paulauskiene ir Aurima Juodiski, tiesa pastarojo neturiu kontkatu kol kas, gal kas pagelbetu? smile.gif
atsilepimai irgi welcome smile.gif
aciu 4u.gif

Gal kas žinote, kur dabar dirba Žavinta?
Dariausi vestuvinį makiažą, likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
O pries kiek mazdaug laiko reiketu makiaziste uzsisakyti? blush2.gif

Jei vestuves vidury vasaros per pati buma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitimiti @ 2010 02 01, 15:50)

Jei vestuves vidury vasaros per pati buma  g.gif

as vat internetu parasiau vienai visazistei ir paklausiau ar ne per anksti jau rezervuotis vieta bandomajam makiazui (geguzes menesiui) ir vestuviniam makiazui (birzelio vidury), tai man atsake kad tikrai ne per anksti ir uzsisakant vasarai pries menesi ar 2 jau labai didele tikimybe kad pas norima profesionala nebegalesit uzsirasyt g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitimiti @ 2010 02 01, 15:50)

Jei vestuves vidury vasaros per pati buma  g.gif

Kuo anksčiau, tuo geriau. Kadangi dirbu šioje srityje, tai galiu pasakyti, kad jau nuotakos rašosi net liepos mėnesiui, taigi miegoti nepatartina, nebent tiks tas, kas liks blush2.gif
Salonuose taip anksti gali nerezervuoti vietų, kadangi gali nežinoti grafikų, bet asmeniškai su meistru tartis tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
as sutinku ko anksciau to geriau, nes buvo tokiu situaciju sukuosenu meistre rado o visazistes ne, tai gi pasirupinkite viskuo isanksto.
Atsakyti
ar kuri daretes vestuvini makiaza pas Lilija Bytautaite ? kokios kainos pas ja? gal kas turite kontaktus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 11 vasario 2010 - 22:41
Aš dariausi ir makiažą, ir šukuoseną pas Renatulytę. Labai patiko, kaip padarė. Gavau daug komplimentų. wub.gif Tikrai rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
As dariausi makiaza Vilniuje pas Tatjana Kaminskiene, likau liabai patenkinta, makiazas buvo labai geras, nei per daug, nei per mazai, nuotraukose atrode puikiai thumbup.gif http://www.visaziste.lt/apie-mane.html Ji be to, labai simpatiskas, malonus zmogus 4u.gif Atvaziuoja i namus. Zodziu, tikrai nebijau rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kuri nors is mergaiciu dare makiaza KristiAnoje(gedimino pr.)? Zinau, kad bandomaji ten daro nemokamai. O gal galit rekomenduoti ka nors, kad butu viskas vienoje vietoje sukuosena, makiazas, manikiuras ir siaip visokie dalykai kuriu gali prireikti jaunosios groziui?
aciu
Atsakyti
QUOTE(daluu @ 2010 02 24, 22:18)
sveikutes,
gal kuri nors is mergaiciu dare makiaza KristiAnoje(gedimino pr.)? Zinau, kad bandomaji ten daro nemokamai. O gal galit rekomenduoti ka nors, kad butu viskas vienoje vietoje sukuosena, makiazas, manikiuras ir siaip visokie dalykai kuriu gali prireikti jaunosios groziui?
aciu

Karta man teko darytis makiažą Kristianoje, tai sunku vertinti patį darbą, kadangi pati esu šios srities atstovė, dirbu šį darbuką blush2.gif , todėl esu priekabi, viską matau ir t.t. doh.gif , bet čia ne esmė, juk skonio reikalas, vienam gerai, kitam gal ne, bet esmė buvo ta, kad mane dažė ne kokia nors specialia kosmtika, o tiesiog ta, kuri yra parduotuvėje g.gif Pvz. lupdažiuką paėmė iš testerių, man jis nesilaiko ir kvapas buvo kaip "pagedusios" kosmetikos. Nežinau, gal tiesiog baigėsi spalvytė, todėl ėmė iš testerių, bet daugiau tokios patirties kaip ir nenorėčiau, tikiuosi neprireiks biggrin.gif BET, tai ne rodyklis, kad Jums bus taip pat.
Šiaip manau, kad geriau pasiieškoti viso vienoje vietoje, kaip sakote, bus patogiau nei lakstyti, susitaupo laikas g.gif
Atsakyti
Pasidariau bandomaji Kristianoje. Gerai, kad nereikejo moketi. Dazus naudojo is testeriu ir stendo. As siaip nesidazau, tai neturiu jokio supratimo apie makiazus. Tai noreciau paklausti profesionaliu, ar kai dazot seseliai visada nubyra ant skruostu? Ar seseliai pradingsta po kokiu 4 valandu? Ar visa kosmetika griauzia akis?Ar vestuvinis makiazas turi buti visai neryskus, kad net nuotraukose nesimato, kad buvo dazyta, o ir mano mama be akiniu ir is toliau net nepastebejo, kad esu pasidazius?
Siaip sau buvau grazi, tik bijau, kad makiazas neissilaikis visa diena, o gal kai tikra daro kuo nors uzpurskia, kad dazai ilgiau isliktu?
ir dar visaziste nebuvo is maloniausiuju (nors tikiu,kad zino ka daro), bet gal cia tik man taip pasirode.
Ieskosiu toliau...
Atsakyti
QUOTE(daluu @ 2010 02 25, 21:29)
Pasidariau bandomaji Kristianoje. Gerai, kad nereikejo moketi. Dazus naudojo is testeriu ir stendo. As siaip nesidazau, tai neturiu jokio supratimo apie makiazus. Tai noreciau paklausti profesionaliu, ar kai dazot seseliai visada nubyra ant skruostu? Ar seseliai pradingsta po kokiu 4 valandu? Ar visa kosmetika griauzia akis?Ar vestuvinis makiazas turi buti visai neryskus, kad net nuotraukose nesimato, kad buvo dazyta, o ir mano mama be akiniu ir is toliau net nepastebejo, kad esu pasidazius?
Siaip sau buvau grazi, tik bijau, kad makiazas neissilaikis visa diena, o gal kai tikra daro kuo nors uzpurskia, kad dazai ilgiau isliktu?
ir dar visaziste nebuvo is maloniausiuju (nors tikiu,kad zino ka daro), bet gal cia tik man taip pasirode.
Ieskosiu toliau...

Sveika,
Nezinau kokia kosmetika naudojo makiaza dariusi visaziste, tad negaliu daug pakomentuoti. Bet.. makiazas tikrai neturetu grauzti, net jeigu ir nesidazai. Yra spec. kosmetika jautriai odai. Taip pat yra ir priemone, kuri purskiama ant veiduko makiazui uzfiksuoti, taciau tai nereiskia kad makiazas negali nusivalyti. Mano patarimas butu vakaro metu pasisaugoti, t.y. neliesti veiduko rankomis, neleisti tetoms ir dedems nubuciuoti zandu. Arba tiesiog tureti kompaktine pudryte rankineje viso vakaro metu.
Pati dirbu visaziste, tad jeigu idomu galiu patarti. Parasyk man laiska cia.

Linkejimai
Atsakyti