Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(katutis @ 2009 05 03, 18:13)
berods rožių, nors reiktų ilgiau pasibandyt, kai jau normalią talpą turėsiu wink.gif

o man lyg roziu labiau susvelnina nei mangu g.gif , kazkaip mangu man topine rolleyes.gif
Atsakyti
aš ėmiau pagal aprašymą - mamos dažyti plaukai, o mano ne smile.gif Tai maždaug pagal tai ir rinkau biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau laukiniu uogu kuno losjona ir duso zele, apie abu ispudis neblogas, is tikro kvapo tikejausi kitokio, labiau ,,laukinio'' biggrin.gif , o kvepia kramtoma guma, bent jau man cool.gif
dar bandziau lupu balzamas is basis serijos, patiko, drekina gerai. smile.gif
Atsakyti
o kaip Laveros rutuliniai dezodorantai g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2009 05 08, 08:18)
o kaip Laveros rutuliniai dezodorantai   g.gif ???

naudoju toki: basis roll on http://www.biologisc...ll-on-50ml.html.
uz urtekram rutulinius labiau patinka, bet jei nemazai prakaituojate tai netiks rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas gali patarti koki eko dezodoranta issirinkti? smile.gif
Atsakyti
sunkus atvejis, olande doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 07, 22:48)
Na, siandien  buvo pirma karstesne diena, visa diena masinoje keliavom ivairiais reikalais..vakare dar itemti kursai.. unsure.gif ir kagi- lavera kokosinis gryzus namo buvo virtes toookiu 'kvapeliu"- kad variau iskart i vonia praustis, nebegalejau kentet...neskaitant kvapo, dar kazkoks lipnumas doh.gif  O as nesu smarkiai prakaituojanti unsure.gif

Dezodorantu paieskas teks testi toliau...

QUOTE(lemputė @ 2009 05 08, 08:18)
o kaip Laveros rutuliniai dezodorantai  g.gif ???

unsure.gif guli dabar nenaudojamas..gal ziema tiks g.gif
Atsakyti
nusivylus as kol kas laveros sampunais cool.gif
mb buvau nupirkus is vyriskos linijos (jau galvojau gal atpratinsiu nuo ne naturaliu cool.gif ), tai pas ji ir daba pilna galva pleiskanu, kad juos kur bash.gif as kol kas dar ir iki galo neissigydziau saviskiu doh.gif
Atsakyti
o matet, cia nemokamas siuntimas si menesi ax.gif http://www.zknatural.co.uk/ nors raso, kad balandzio menesio pasiulymas (o jau geguze g.gif ), bet as ka tik dariau uzsakyma, ir nieko nemokejau uz siuntima bigsmile.gif tik nezinau, ar i Lietuva atsiustu nemokamai g.gif raso free delivery on All orders g.gif Tai jei kam reikia priemoniu, bandykit biggrin.gif 4u.gif
uzsisakiau dvi laveros kaukes: viena su rozemis kita is sensitive basis, ir kuno sveitikli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 08 gegužės 2009 - 15:01
QUOTE(linutiaaa @ 2009 05 08, 15:46)
nusivylus as kol kas laveros sampunais cool.gif
mb buvau nupirkus is vyriskos linijos (jau galvojau gal atpratinsiu nuo ne naturaliu cool.gif ), tai pas ji ir daba pilna galva pleiskanu, kad juos kur  bash.gif  as kol kas dar ir iki galo neissigydziau saviskiu doh.gif
na ir nesiseka doh.gif
o maniskis, koki padedu, toki ir naudoja lotuliukas.gif nesiskunde kol kas rolleyes.gif dabar naudojam faith in nature su levandom, pleiskanu neatsirado. Tuomet geriau Laveros sampunu nebandyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 05 08, 16:13)
na ir nesiseka  doh.gif
o maniskis, koki padedu, toki ir naudoja lotuliukas.gif nesiskunde kol kas rolleyes.gif dabar naudojam faith in nature su levandom, pleiskanu neatsirado. Tuomet geriau Laveros sampunu nebandyti  unsure.gif

as jau gailiuosi, kad isbandziau verysad.gif nes ziuriu, nera lengva tu pleiskanu atsikratyt verysad.gif dabar as ir naudoju faith in nature, tik su rozmarinais, bent jau situacijos neblogina kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 08 gegužės 2009 - 16:12