Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 25, 20:10)
Kiek užmačiau, tas pylingas kūnui vienintelis iš Laveros?

Dar yra viena dušo želė su šveičiamosiomis dalelėmis, tik nepamenu, kaip vadinasi ax.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 04 25, 23:03)
man grubūs kazkaip nelabai ax.gif  rolleyes.gif

Sakyčiau tai pats grubiausias šveitiklis iš bandytų natūralių.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 26, 19:26)

Sakyčiau tai pats grubiausias šveitiklis iš bandytų natūralių.

nezinau, nedaug bandziau, bet kad ir logonos su rozem, dalelytes daug smulkesnes, bet tokios astresnes man atrodo ax.gif , o jei naturalus svelnesni, tai super smile.gif
Atsakyti
Lavera neišlaikė MB egzamino - jam nepatiko kokosų ir vanilės dušo želė sad.gif Tikėjosi labiau kokosinės, o gavosi vanilinė. Rožių pauostė ir pasakė, kad irgi ne - kažkas yra abiejuose kvapuose, kas jam nepatinka g.gif Teks man sunaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 28, 13:26)
Lavera neišlaikė MB egzamino - jam nepatiko kokosų ir vanilės dušo želė sad.gif Tikėjosi labiau kokosinės, o gavosi vanilinė. Rožių pauostė ir pasakė, kad irgi ne - kažkas yra abiejuose kvapuose, kas jam nepatinka  g.gif Teks man sunaudoti biggrin.gif

cia manau kaip tik tau nuskilo tada biggrin.gif man tai patinka vaniles kokosu duso zele rolleyes.gif tik man vis atrodo,kad labai jau greit ji naudojasi g.gif
Atsakyti
čia man taip neplanuota biggrin.gif Aišku, aš dėl to anaiptol neliūdžiu, jei užmiršti niuansą, kad man visai nereikėjo antros dušo želės, o jis neturėjo nė vienos ir specialiai jam ji nupirkta doh.gif
Atsakyti
Iš Laveros spėjau pabandyti skystą muilą (su sviestmedžiu) - labai patiko thumbup.gif kvapas irgi nerealus, ir putoja nedaug (kaip ir kita nat.kosm.) - dar pirksiu bigsmile.gif
ir Laveros pieštuką akims - ėmiau pilką, spalva gera, dažosi lengvai o dėl laikymosi negaliu komentuoti, nes pati matau, kad pries dažant su sausa pudyte reiktų praeiti, nes ir sintetinė kosmetika tokioms sąlygom (be pudros) nesilaiko ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau Laveros savaiminio įdegio kremą. Fainuolis jis: nesmirda, lygiai tepasi, nesunkiai pasiskirsto ir nelimpantis kūnas lieka. Šį vakarą tepiausi antrą kartą tai kažkiek rusvumo jau įgavau. Kai kitą kart užsakinės mergaitės iš biologisch24 vėl imsiu.
Rožių pilingas veidukui su labai nedideliu kiekiu grūdelių, gal reik priprasti, nes kitaip labai daug jo susinaudos.
Atsakyti
labai patiko mamai Mango kaukė plaukams - pirksim visą buteliuką su kitu užsakymu thumbup.gif Man pačiai prilipo rožių kaukė - tokie blizgūs ir nesukritę plaukai šiandien - neatsidžiaugiu ax.gif Irgi reiks viso buteliuko biggrin.gif

tiek, kad naudojant šitas kaukes reikalingas kiekis labai apgaulingas atrodo - užtepi ant plaukų ir iškart viskas pranyksta, atrodo, kad vėl reikia tepti. Bet įgusiu su tuo susidoroti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 03, 17:39)
Man pačiai prilipo rožių kaukė - tokie blizgūs ir nesukritę plaukai šiandien - neatsidžiaugiu  ax.gif Irgi reiks viso buteliuko biggrin.gif

berods ir is Basis serijos kauke esi turejus, gal gali sias dvi sulygint, kuri plaukus puresnius, lengvesnius palieka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
berods rožių, nors reiktų ilgiau pasibandyt, kai jau normalią talpą turėsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 03, 18:13)
berods rožių, nors reiktų ilgiau pasibandyt, kai jau normalią talpą turėsiu wink.gif

Pas mane dabar gal per trumpi plaukai kad ją įvertinčiau ax.gif
O standiklis plaukams pasirodė kad riebina plaukus, dar reikės pabandyti, būtų gaila jei taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 04 25, 23:03)
pylingas vat toks http://www.biologisc...ojoba-75ml.html man tai tikrai patiko, kvepia labai skaniai ir svelnus, man grubūs kazkaip nelabai ax.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif geras pylingas, išbandžiau ir aš šiandien, grūdeliai smulkūs ir šiaip aštroki, bet kadangi pats pylingas kreminės konsitencijos, tai nėra grubus. Labai švelni oda palieka, tik kad kiekis mažokas, 75ml, net gaila naudot blush2.gif
Atsakyti