Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 21, 16:55)
cia tas pats kur katutis isgyre? ax.gif
nu dar kuri nors pagirs ir man prireiks doh.gif

taip, si gyre. laukiu tokio kaip tik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 21 balandžio 2009 - 16:00
QUOTE(fishke @ 2009 04 21, 14:44)
.. pienelis Basis ..  wub.gif  wub.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 21, 16:55)
cia tas pats kur katutis isgyre? ax.gif
nu dar kuri nors pagirs ir man prireiks doh.gif

O tai spėk, kas išgyrė katučiui biggrin.gif

Jaučiu dar pora komentarų ir galės eiti į Laveros top 3 visuotinai pripažintą sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 21, 16:09)
Jaučiu dar pora komentarų ir galės eiti į Laveros top 3 visuotinai pripažintą  sąrašą biggrin.gif

biggrin.gif bandau atsirinkti kas čia tam sąraše...taip, beabejo pienelis, turbūt dar plaukų balzamas ir dantų pasta? Ar ką nors ne taip nurodžiau? ax.gif

P.S. Summer-In-Paris, wow avataras wub.gif
Atsakyti
Na ka ir as uzkibau ant laveros turbut blush2.gif , uzsisakiau savaimini ir kuno sveitikli, tai siandien bandysiu smile.gif , o sakykit jus pries tepdamos kaskart kuna pylinguojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 21, 20:03)
biggrin.gif bandau atsirinkti kas čia tam sąraše...taip, beabejo pienelis, turbūt dar plaukų balzamas ir dantų pasta? Ar ką nors ne taip nurodžiau? ax.gif

P.S. Summer-In-Paris, wow avataras wub.gif

Aha, tik vietoj balzamo gal plaukų kaukės labiau smile.gif Na, aš irgi taip sprendžiu pagal atsiliepimus smile.gif

Ačiū, mane irgi labai sužavėjo iškart pamačius wub.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 04 22, 19:36)
Na ka ir as uzkibau ant laveros turbut blush2.gif , uzsisakiau savaimini ir kuno sveitikli, tai siandien bandysiu smile.gif , o sakykit jus pries tepdamos kaskart kuna pylinguojat? ax.gif

thumbup.gif Patį šveitiklį naudoju ne visuomet prieš tepdamasi savaiminiu, tačiau tokiais atvejais bent jau prasieinu su TBS šiurkščiom šveičiamosiom pirštinėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 04 22, 18:36)

o aš prisiminiau, kad savo savaiminį jau kiek laiko marinuoju doh.gif Sunku pasiryžti, be to, amžinos problemos su rankom - nusausėję, suskirdę doh.gif Kaip nusidažyčiau, tai bent pažiūrėti būtų į ką lotuliukas.gif
Atsakyti
Isbandziau savaimini ir kuno sveitikli su jojoba ir dar kazkuo smile.gif , tai kol kas viskuo labai patenkinta, sveitiklis svelnus ir labai maloniai kvepia, savaiminis irgi kvepia svelniau nei kazkada bandyti cheminiai, rezultatas geras, kol kas staigmenu tfu tfu tfu nebuvo ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
išbandžiau Laveros rožių dušo želę - be galo patiko biggrin.gif Švelni ir labai skaniai kvepia wub.gif Dabar reikės prilaikyti vadeles, kad kiekvieną kartą jos daug nepilčiau ant kempinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 04 24, 19:40)
Isbandziau savaimini ir kuno sveitikli su jojoba ir dar kazkuo smile.gif , tai kol kas viskuo labai patenkinta, sveitiklis svelnus ir labai maloniai kvepia, savaiminis irgi kvepia svelniau nei kazkada bandyti cheminiai, rezultatas geras, kol kas staigmenu tfu tfu tfu nebuvo ax.gif  thumbup.gif

Jau kaip laukiu savo prekyčių wub.gif irgi pulsiu bandyti bigsmile.gif
Kiek užmačiau, tas pylingas kūnui vienintelis iš Laveros? Reikės imti kitą kartą, šį kažkaip nepagalvojau, o norisi kartais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 25, 20:10)

Kiek užmačiau, tas pylingas kūnui vienintelis iš Laveros? Reikės imti kitą kartą, šį kažkaip nepagalvojau, o norisi kartais  ax.gif

pylingas vat toks http://www.biologisc...ojoba-75ml.html man tai tikrai patiko, kvepia labai skaniai ir svelnus, man grubūs kazkaip nelabai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
išsitepiau po dušo persikų-abrikosų pieneliu, labai skaniai kvepia ir drėkina gerai bigsmile.gif
kitą kartą šveitiklį bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 04 26, 00:03)
pylingas vat toks http://www.biologisc...ojoba-75ml.html man tai tikrai patiko, kvepia labai skaniai ir svelnus, man grubūs kazkaip nelabai ax.gif  rolleyes.gif

as veidui pilinga isbandziau,tai irgi labai svelnus pasirode. grudeliai stambesni ir retesni nei logonos roziu pilingo, taciau zymiai svelnesni... del to grudeliu retumo,jauciu,kad greit jis susibaigs man doh.gif ir neznau,po pirmo ispudzio-bandymo, tik oda svelni liko, o atplaiseliu tokiu ant veido irgi pasiliko,tai net nznau kaip cia ji vertint blush2.gif reiks antra dubli,matyt, daryt,kad tvirta nuomone gautusi biggrin.gif
Atsakyti