Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 14:00)
na, gal ir nebutinai is laveros, tiesiog laveros kai ka jau planuoju uzsisakyti, o katutis labai isgyre basis kauke, tai gal sakau ir sampunai neblogi ax.gif o man reiktu riebiems plaukams, tai va is basis maciau ta vital sampuna, skirta riebiems plaukams, bet taip pat man reikia, kad ir papurintu ax.gif  bet ai, gal dar palauksiu, tuo labiau, kad namie kiti 4 sampunai laukia buti suoptimizuoti biggrin.gif

beje, labai gerai papurina i bet kuti sampuna ilasinus rozmarinu EA, bandet?
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 15:02)
aš dar paėmiau mango kaukės mėginuką mamai, dvi dušo želes (kokosų ir vanilės, rožių) bei dvi skirtingas dantų pastas smile.gif Irgi parašysiu, kaip man šitie produktai  rolleyes.gif

as mastau apie laveros pasta su metom g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 13:44)
mane labiausiai domina sampunas riebiems plaukams, tas Vital is Basis linijos, kad nepriplotu, nes norisi purumo ax.gif

tai apie sita negaleciau nieko pasakyt blush2.gif nors siaip, turedama riebokus plaukus (t.y. greitai besiriebaluojancius prie saknu) dabar itariau ziuriu i sampunus riebiems plaukams smile.gif jei ir turiu koki nors, tai naudoju su kitais pakaitom.
Atsakyti
linutiaaa, Laveros pastas gyrė Summer in Paris smile.gif Sakė, kad pigios ir kokybiškos thumbup.gif

agnuta, o kodėl atsargiai? Aš tik su Druide šampūnu riebiems plaukams pajutau, kad jis ne kasdienai, su kitais taip nebūdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 15:50)
agnuta, o kodėl atsargiai? Aš tik su Druide šampūnu riebiems plaukams pajutau, kad jis ne kasdienai, su kitais taip nebūdavo smile.gif

kazkuris man labai nusausindavo plauka (atrodo nuo logonos skirto riebiems plaukams), tai dabar kazkaip unsure.gif baisoka su tokiais. bet, aisku, sampunas sampunui nelygu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 balandžio 2009 - 14:57
supratau, aš Druide Purity turiu naudoti su pertraukomis, nors man būtent toks pertraukinis šampūnas kartais labai reikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 15:02)
aš dar paėmiau mango kaukės mėginuką mamai, dvi dušo želes (kokosų ir vanilės, rožių) bei dvi skirtingas dantų pastas smile.gif Irgi parašysiu, kaip man šitie produktai  rolleyes.gif

Visko reikia iš Laveros lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 15, 15:22)
as mastau apie laveros pasta su metom g.gif

Tikrai faina, primena standartines chemines dantų pastas, tik putoja ne tokiais nežmoniškais kiekiais ir mažiau saldumo jaučiasi smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 04 15, 15:41)
dabar itariau ziuriu i sampunus riebiems plaukams smile.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif Plaukus plaunu kas antrą dieną, tai jau įsitikinau, ka man netinka šampūnai, skirti „kasdieniam plovimui“, nes po paros jau nešvarūs būna doh.gif O Druide "Purity" man atvirkščiai, bijau prisimeluoti, bet plaukai jau pradėjo mažiau riebaluotis (kaip buvo po Hauschkos nasturtinio-citrininio šampūno, po 1,5-2 mėn.), o reguliariai naudoju gal tik 3-4 savaitės smile.gif Stebuklingas man jis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 15, 15:29)
Visko reikia iš Laveros lotuliukas.gif  thumbup.gif

Druide "Purity" man atvirkščiai, bijau prisimeluoti, bet plaukai jau pradėjo mažiau riebaluotis

Laverai reikėtų tau procentą mokėti už tokį wub.gif firmos pristatymą rolleyes.gif

aš turėjau tokį cheminį užsilikusį, jau gal jis ir voratinkliais apaugo nuo nenaudojimo hihihi.gif , kad kartais kuo būtų stipriu permušti rutininį šampūną smile.gif Tai man Purity tam kaip tik, gal vasarą ir dažniau naudosiu bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
na ir žiūrim ką turim tongue.gif
dabar naudojam :
.. šampūną nuo pleiskanų ..pleiskanų neatsirado , jau kokie 5 plovimai buvo, plauko riebalavimasis toks pat liko ( nei padaugėjo nei pamažėjo ), kvapas malonus, laaabai tirštas bigsmile.gif pirkčiau dar kart 4u.gif
šitas
.. vaikiška dantų pasta.. su ja irgi viskas ok
šita
.. vaikiškas prausiklis - šampūnas šitas .. kol kas naudojam ir džiaugiamės bigsmile.gif
ir
.. pienelis Basis .. wub.gif wub.gif va nu labai labai tinka patinka ir t.t

Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 15, 16:29)
Druide "Purity" man atvirkščiai, bijau prisimeluoti, bet plaukai jau pradėjo mažiau riebaluotis (kaip buvo po Hauschkos nasturtinio-citrininio šampūno, po 1,5-2 mėn.), o reguliariai naudoju gal tik 3-4 savaitės smile.gif Stebuklingas man jis wub.gif

Išbandžiau ir aš Druide Purity, kol kas tik porą kartų, bet labai labai patiko, tikrai stebuklingas wub.gif Dabar dar laukiu Hauschkos nasturtinio-citrininio šampūno wub.gif
Atsakyti
Isbandziau Laveros Rose Milk Repaiting Hair Conditioner. Labai patiko wub.gif Man labiau patiko nei Sante Briliant Care. Ir labai taupus - jau tiek nedaug reikia. Tik konsistencija labai keista - tikra grietine, ir salva kaip grietines. Nors plaukai po jos atrodo sunkus, bet isdziovinus labai svelnus ir lengvi palieka. Labai didelis pliusas Laverai uz tikrai gera produkta uz nedidele kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 04 21, 14:44)
dabar naudojam :
.. šampūną nuo pleiskanų ..pleiskanų neatsirado , jau kokie 5 plovimai buvo, plauko riebalavimasis toks pat liko ( nei padaugėjo nei pamažėjo ), kvapas malonus, laaabai tirštas  bigsmile.gif  pirkčiau dar kart  4u.gif

o as bijosiu dabar koki laveros pirkt, manginis baisiausiai netiko verysad.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 21, 14:57)
Išbandžiau ir aš Druide Purity, kol kas tik porą kartų, bet labai labai patiko, tikrai stebuklingas  wub.gif Dabar dar laukiu Hauschkos nasturtinio-citrininio šampūno  wub.gif

ech, pradedu uzsinoreti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 04 21, 14:44)
.. pienelis Basis ..  wub.gif  wub.gif va nu labai labai tinka patinka ir t.t

cia tas pats kur katutis isgyre? ax.gif
nu dar kuri nors pagirs ir man prireiks doh.gif
Atsakyti