Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(lait @ 2012 01 15, 10:44)
Man rugiageliu sampunas nuo pleiskanu puikiai padeda, kai reikia. Kazakada koki sampuna benaudociau ju buvo pilna, o panaudojus si iskart dingo thumbup.gif

naudojau, bet man nedingo, sakyciau daugiau atsirado:(
Atsakyti
Išbandžiau Lavera Faces Calendula Balancing Cream, gal kam pravers atsiliepimas g.gif

http://www.lavera.co...eam-136-11.html

Kvapas: turėtų būti medetkų, bet ne medetkų, lyg persikai maišyti su kažkokiais saldainiais.

Tekstūra: riebokas, ant veido jaučiasi riebaliukas, vėliau nuplaunant jau veidą jaučiasi tokia kaip riebalinė plėvelė.

Na nesužavėjo jis manęs g.gif
Atsakyti
Dar teko pasibandyti:
Lavera Handcreme basis sensitiv Rankų kremą

Kvapas įdomus, kremas riebokas, bet patiko ir rankoms tiko. Mielai dar kartą naudočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 03 17, 08:55)
Dar teko pasibandyti:
Lavera Handcreme basis sensitiv Rankų kremą

Kvapas įdomus, kremas riebokas, bet patiko ir rankoms tiko. Mielai dar kartą naudočiau  ax.gif

Šitas yra mano mėgstamiausias rankų kremas. thumbup.gif Jau daug tūtelių esu sunaudojus. blush2.gif
Atsakyti
Apie paskutinius Lavera isbandytus produktus

Lavera apelsinu kremas rankom skaniai kvepia, gerai susigeria thumbup.gif
Lavera basis sensitive dantu pasta su metom patiko, nes negrauzia burnos, gaiviai kvepia thumbup.gif
Lavera basis sensitive pienelis 2-1 nepatiko, nes akiu makiazui valyti netiko -man grauze akis. schmoll.gif schmoll.gif Tiks tik veidui prausti. Daugiau nepirksiu schmoll.gif
Lavera duso zele su kokosais- patiko, su apelsinais nelabai, kvapas man kazkaip nelabai
Atsakyti
Laveros dantų pasta labai labai... 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Siandien nusipirkau sia pudra, vos atidarius itruko verysad.gif verysad.gif Nes nesiotis rankineje. Siaip is pirmo kart suteikia matini efekta, gal net kaukes. Bet riebiai odai, manau, tiks.
Isipyliau Lavera skystos pudros, rytoj isbandysiu.
Dar pabandziau lupdazi beautiful lips spalva peach amber, labai graziai ant lupju atrode. noriu!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 03 20, 19:43)
Laveros dantų pasta labai labai... 4u.gif

tai, kad ji su cheminiais priedais. nusivyliau tiek sumokejusi uz eiline preke verysad.gif
Atsakyti
Noriu pagirti Lavera basis sensitive pienelį 2-1, malonaus kvapo, gerai nuplauna makiažą, negraužia akių. Fainutis ir Lavera basis sensitive rankų kremas smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti