Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Sveikutes, renkuosi krema veido odai ir cia nuziurejau http://www.biologisc...Cream-30ml.html
gal kas bande, kokie atsiliepimai, gal pavyktu mazesni kieki gauti??
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 09, 23:41)
ką daryt??? Man jos reikia  lotuliukas.gif

klientai jų prašo išsijuosę Laveros. Bet jei metus prašai, o nereaguoja, tai ką tada? Dėl ekonominės logikos tai nesutinku  schmoll.gif Kaip tik per krizę būtų protinga plėsti asortimentą mažesnių kainų gaminiais, tada ir prekyba paspartėtų biggrin.gif Ten toks nepralošiamas variantas - ateini, kvapas iškart nokautuoja piniginę  mirksiukas.gif

pirk hihihi.gif tikrai rekomenduoju,jei netiks- as pirma eilej prie perimanciu busiu biggrin.gif
gal ir protinga butu, bet gal bijo rizikuot savininkai... g.gif
o del laveros kainos, tai nemanau,kad Lietuvoj ji bus pardavinejama pigiau nei tarkim Logona... as ir pati is tu klienciu,kurios tikrai skaiciuoja pinigus, net jei kvapai wub.gif ..tai net prie didelio noro pirkti Lietuvoj ir padeti plestis siai rinkai,jei kainu skirtumas butu zenklus, likciau istikima musu uzsakymams is interneto blush2.gif

Katuti, beje, gal jau bandei logonos pilingiuka..ar uzteko tau jo normaliai karteliui? blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet koki sampuna is basis linijos? ax.gif kiti laveros sampunai, ne basis linijos, kiek girdejau, labai apsunkina plaukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 12:18)
Gal kuri bandet koki sampuna is basis linijos? ax.gif kiti laveros sampunai, ne basis linijos, kiek girdejau, labai apsunkina plaukus unsure.gif

nzn, jei jau tiek sunkintu, tai as ant savo 5 plauku tikrai nenaudociau biggrin.gif naudoju mangu, man patinka, tikrai duoda siek tiek sunkumo (del to ir pirkau), bet man kaip tik patinka tokie nei visai lengvi, nes antraip negraziai tada man krenta, toks efektas buvo su logonos vaikisku sampunu, tada butinai naudojau balzama, kauke kokia, o cia ir be balzamu, kaukiu gerai viskas.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 12:18)

temos pirmam lape buvau siek tiek rasiusi smile.gif bet ar apsunkina plaukus, negaleciau pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 balandžio 2009 - 12:16
QUOTE(agnuta @ 2009 04 15, 13:15)
temos pirmam lape buvau siek tiek rasiusi smile.gif bet ar apsunkina plaukus, negaleciau pasakyt.

mane labiausiai domina sampunas riebiems plaukams, tas Vital is Basis linijos, kad nepriplotu, nes norisi purumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 13:44)
mane labiausiai domina sampunas riebiems plaukams, tas Vital is Basis linijos, kad nepriplotu, nes norisi purumo ax.gif

Butent is Laveros domina? nes siaip as visada tokiu sampunu ieskau ir ne viena isbandzius. Bet is Laveros tik ta, kur minejau turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 15 balandžio 2009 - 12:47
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 15, 13:46)
Butent is Laveros domina? nes siaip as visada tokiu sampunu ieskau ir ne viena isbandzius. Bet is Laveros tik ta, kur minejau turiu.

na, gal ir nebutinai is laveros, tiesiog laveros kai ka jau planuoju uzsisakyti, o katutis labai isgyre basis kauke, tai gal sakau ir sampunai neblogi ax.gif o man reiktu riebiems plaukams, tai va is basis maciau ta vital sampuna, skirta riebiems plaukams, bet taip pat man reikia, kad ir papurintu ax.gif bet ai, gal dar palauksiu, tuo labiau, kad namie kiti 4 sampunai laukia buti suoptimizuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 14:00)
na, gal ir nebutinai is laveros, tiesiog laveros kai ka jau planuoju uzsisakyti, o katutis labai isgyre basis kauke, tai gal sakau ir sampunai neblogi ax.gif o man reiktu riebiems plaukams, tai va is basis maciau ta vital sampuna, skirta riebiems plaukams, bet taip pat man reikia, kad ir papurintu ax.gif  bet ai, gal dar palauksiu, tuo labiau, kad namie kiti 4 sampunai laukia buti suoptimizuoti biggrin.gif

a, vat del riebiu plauku, tai nezinau g.gif nes maniskiai tokie prie normaliu sakyciau, tai uztat tas apsunkimas turbut labiau ir jauciasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 15 balandžio 2009 - 13:10
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 15, 13:00)
katutis labai isgyre basis kauke,

atsispyriau šįkart manijai "visko reikia iš Laveros", paėmiau pabandyti rožių kaukę plaukams - mažą pakiuką biggrin.gif Bet vistiek paėmiau ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 15, 13:10)
a, vat del riebiu plauku, tai nezinau g.gif  nes maniskiai tokie prie normaliu sakyciau, tai uztat tas apsunkimas turbut labiau ir jauciasi g.gif

kaip tik riebūs plaukai savotiškai įnoringiausi - su aliejais atsargiai, nes ir patys greitai riebinasi, jei perlaikai kokią kaukę ar kondicionierių - prisiploja prie galvos, nutįsta. Jei aš taip prisidirbu, tai iki normalios plaukų kondicijos atgavimo galvą plaunu mažiausiai du kartus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 15, 14:29)
atsispyriau šįkart manijai "visko reikia iš Laveros", paėmiau pabandyti rožių kaukę plaukams - mažą pakiuką  biggrin.gif Bet vistiek paėmiau  ax.gif

O aš neatsispyriau lotuliukas.gif ir paimiau tą pačią rožių kaukę, tik didelę pakuotę ir daugiau visko, kai išbandysiu, parašysiu įspūdžius mirksiukas.gif
Atsakyti
aš dar paėmiau mango kaukės mėginuką mamai, dvi dušo želes (kokosų ir vanilės, rožių) bei dvi skirtingas dantų pastas smile.gif Irgi parašysiu, kaip man šitie produktai rolleyes.gif
Atsakyti