Isbandziau siandien rugiageliu sampuna - siaip jis nuo pleiskanu skirtas, bet pati pirkau is idomumo, nes noriu kuo daugiau Lavera sampunu isbandyt (kolkas sunaudojus tik 'mango' esu, kuris labi labai patiko). Turejo jis keliaut i sandeliuka, bet siuntinuke buvo issiliejes truputi ir nuluzes dangtelis (uzdengt nejo net paprastai pridedant), tai padejau naudojimui.
Zodziu, kolkas labai patenkinta - plauna plaukus svariai, isplauti svelnus, purus, graziai krenta. Aisku prie to ir kondicionierius prisideda, o sikart naudojau Burt's Bees kondicionieriu (gaila, kad prie Lavera sampunu nera atitinkamu kondicionieriu, pvz migdolu ir migdolu, apelsinu ir apelsinu ir tt). Tiesa, kvapas mane neitin skanus (nera ir neskanus, toks neutralus), nors rugiageliu nesu uoscius (nebent vaikystej ir nepamenu), isskyrus hidrolatus, kur kvapas nuo sieninio iki saldaus eina, bet cia man kazkoks visai kitoks. Siaip vienintelis dalykas, del kurio nerimauju, tai kad sampunai nuo pelsikanu atplauna plauku dazus, o as dazau plaukus, tai gal to spalvos nuplovimo prisibijau... Nors velgi neaisku kaip sitas konkretus sampunas ta daro.
QUOTE(shopingas @ 2012 01 14, 16:21)
Isbandziau siandien rugiageliu sampuna - siaip jis nuo pleiskanu skirtas, bet pati pirkau is idomumo, nes noriu kuo daugiau Lavera sampunu isbandyt
Man rugiageliu sampunas nuo pleiskanu puikiai padeda, kai reikia. Kazakada koki sampuna benaudociau ju buvo pilna, o panaudojus si iskart dingo
QUOTE(lait @ 2012 01 15, 11:44)
Man rugiageliu sampunas nuo pleiskanu puikiai padeda, kai reikia.
Na as ne del to pirkau, tai nezinau koks veiksmingumas, bet siaip jau siandien norisi plaut galva vel. Negraziai krenta plaukai, kaip pasiriebalave Kaltinciau kondicionieriu, bet juo tik galus tepu, o saknu ne, o riebaluotos atrodo tik saknys ir kokie 5cm nuo ju, o toliau plaukai graziai krenta ir yra purus purus. Na reikes dar bandinet.
Su mango sampunu plaunant, tai plaukai 3 dienas idealus likdavo, palaidais atvaiksciodavau tiek ir nebent 4-a ar 5-a diena risdavausi/plaudavau (bet neatrodydavo jie baisiai, tik nekrisdavo jau taip puriai).
Sveikos
Nupirkau sita sampuna vyrui ir tik pora kartu nusiplove juo ir pradejo niezet galva Dabar daro pertrauka ir vel pabandys plauti juo, nes gal tik sutapymas buvo..
QUOTE(lait @ 2012 01 15, 10:44)
Man rugiageliu sampunas nuo pleiskanu puikiai padeda, kai reikia. Kazakada koki sampuna benaudociau ju buvo pilna, o panaudojus si iskart dingo
Nupirkau sita sampuna vyrui ir tik pora kartu nusiplove juo ir pradejo niezet galva Dabar daro pertrauka ir vel pabandys plauti juo, nes gal tik sutapymas buvo..
QUOTE(serpent @ 2012 01 03, 10:03)
Laba diena visoms ,
Susidomėjau Lavera šampūnais (konkrečiau apelsinų ir mangų) ir kita plaukų kosmetika. Tas kas jau naudojot ar vis dar naudojat, gal galėtumėt bent maždaug parašyti, kokiomis kainomis pirkote ar kiek dabar mokate?..Nes Lietuvoj randu po 34-45lt, o ebay.com pigiausias variantas apie 40lt tai ir galvoju, ar tik aš čia eiškot nemoku ar vistik įmanomas toks dalykas, kad ir Lietuvoj apsimoka pirkti...
Susidomėjau Lavera šampūnais (konkrečiau apelsinų ir mangų) ir kita plaukų kosmetika. Tas kas jau naudojot ar vis dar naudojat, gal galėtumėt bent maždaug parašyti, kokiomis kainomis pirkote ar kiek dabar mokate?..Nes Lietuvoj randu po 34-45lt, o ebay.com pigiausias variantas apie 40lt tai ir galvoju, ar tik aš čia eiškot nemoku ar vistik įmanomas toks dalykas, kad ir Lietuvoj apsimoka pirkti...
as perku italiskam puslapyje po 8 sampunas.
turejau apelsinu, geras, bet labiau patinka sante henna sampunas
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 05, 01:08)
as perku italiskam puslapyje po 8 sampunas.
www.aposparer.de po 5,60 ir 6,40eur
Renkuosi natūralų blakstienų tušą. Gal kas bandėte šiuos Lavera:
Blakstienas ilginantis tušas Trend Sensitive
Blakstienas storinantis tušas Trend Sensitive
Norėčiau sužinoti ar jie netrupa, netepa, negraužia akių? Ar lengvai nusivalo? Ar blakstienas matomai paryškina - pastorina, pailgina? Ar greit neuždžiūna (norėčiau naudoti bent pusmetį..)?
Norėčiau sužinoti ar jie netrupa, netepa, negraužia akių? Ar lengvai nusivalo? Ar blakstienas matomai paryškina - pastorina, pailgina? Ar greit neuždžiūna (norėčiau naudoti bent pusmetį..)?
QUOTE(Aurmart @ 2012 02 12, 16:19)
turėjau, kaip antrą, išmečiau kai jau belekiek laiko prastovėjo vos panaudotas
su juo taspats kaip nedažytos blakstienos, jau tada jei žiūrint pagal kainą, tūkstantį kartų geriau benecos, nors ir truputį patepa, bet nors normaliai matosi, kad blakstienos padažytos
QUOTE(gabrielita21 @ 2012 02 05, 01:02)
www.aposparer.de po 5,60 ir 6,40eur
pigiai kainuoja, bet siuntimas 10!
man is italisko puslapio perkant virs 25 nemokamas pristatymas su UPS per 2d.
QUOTE(Aurmart @ 2012 02 12, 17:19)
Turejau ir as storinanti Laveros tusa ir tikrai nieko gero, nesimato tuso ant blakstienu visai
O kaip lavera veido kremai? Kas galėtų tikti mišriai, linkusiai į sausus plotelius odai?
Išbandžiau Laveros šampūną su mango pieneliu, patiko, kolkas vienintelis iš bandytų eko šampūnų, po kurio buvo galima nedėti ir balzamo. Gerai padrėkina plaukučius ir kas man labiausiai patinka, kad mano sausi plaukai nebūna tokie pasišiausia, tikrai paglotnina.
Lavera rožių balzamas, neblogas, bet ir nieko man kažkaip ypatingo, antrą kartą tikrai nekartosiu.
Lavera Basis sensetive balzamas tai patiko, manau kada kartosiu dar tikrai, bet Sante Briliant care man lyg labiau tinka.
Lavera prausiklis 2 in 1 man tai numeris vienas, labai tinka, patinka net mano dermatitiniai odai
Lavera rožių balzamas, neblogas, bet ir nieko man kažkaip ypatingo, antrą kartą tikrai nekartosiu.
Lavera Basis sensetive balzamas tai patiko, manau kada kartosiu dar tikrai, bet Sante Briliant care man lyg labiau tinka.
Lavera prausiklis 2 in 1 man tai numeris vienas, labai tinka, patinka net mano dermatitiniai odai