Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(shopingas @ 2011 10 28, 17:45)
Rasau atsiliepima apie Lavera ranku krema su saltalankiais ir apelsinais:

drinks_cheers.gif man jis toks lengvas, tik vasarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 13, 13:14)
o Laveros sampunai nors kiek putoja? kazin, isplautu aliejines kaukes g.gif

Man Laveros šampūnai yra vieni iš geriausiai putojančių natūralių šampūnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 13, 14:59)
drinks_cheers.gif  man jis toks lengvas, tik vasarai  ax.gif

Tikrai taip, nors vasara man ne nereikia ranku kremo. O vat tik atsala orai, tai iskart rankos issauseja kaip dykuma.... doh.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pagirti mėtinę Laveros dantų pastą. Neseniai pradėjau naudoti ir manau, kad dar tikrai kartosiu.
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif ,
Susidomėjau Lavera šampūnais (konkrečiau apelsinų ir mangų) ir kita plaukų kosmetika. Tas kas jau naudojot ar vis dar naudojat, gal galėtumėt bent maždaug parašyti, kokiomis kainomis pirkote ar kiek dabar mokate?..Nes Lietuvoj randu po 34-45lt, o ebay.com pigiausias variantas apie 40lt g.gif tai ir galvoju, ar tik aš čia eiškot nemoku ar vistik įmanomas toks dalykas, kad ir Lietuvoj apsimoka pirkti...
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2012 01 03, 11:03)
Laba diena visoms  4u.gif ,
Susidomėjau Lavera šampūnais (konkrečiau apelsinų ir mangų) ir kita plaukų kosmetika. Tas kas jau naudojot ar vis dar naudojat, gal galėtumėt bent maždaug parašyti, kokiomis kainomis pirkote ar kiek dabar mokate?..Nes Lietuvoj randu po 34-45lt, o ebay.com pigiausias variantas apie 40lt  g.gif  tai ir galvoju, ar tik aš čia eiškot nemoku ar vistik įmanomas toks dalykas, kad ir Lietuvoj apsimoka pirkti...

As kolkas tik mangu sunaudojus, dabar uzsisakiau migdolu ir rugiageliu sampunus - visus pirkau is feelunique.com, nes man kainos geros pasirode, na bent man apsimoka i JAV is ten, nes nemokamas siuntimas, o lavera oficialiam puslapyje man dar reiketu uz siuntima moket.

LT man rodos buna visokiu akciju, pvz Maximoj, tai apsimoka ir vietoj LT pirktis.
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2012 01 03, 11:03)
Laba diena visoms  4u.gif ,
Susidomėjau Lavera šampūnais (konkrečiau apelsinų ir mangų) ir kita plaukų kosmetika. Tas kas jau naudojot ar vis dar naudojat, gal galėtumėt bent maždaug parašyti, kokiomis kainomis pirkote ar kiek dabar mokate?..Nes Lietuvoj randu po 34-45lt, o ebay.com pigiausias variantas apie 40lt  g.gif  tai ir galvoju, ar tik aš čia eiškot nemoku ar vistik įmanomas toks dalykas, kad ir Lietuvoj apsimoka pirkti...

Lietuvoje pirkti neapsimoka, nebent per akcijas. Laveros šampūnus paprastai perku už 19-25 lt, atitinkamai ir visa kita pigiau. Dažniausiai perku iš vokiečių, pvz., biologisch24.com, violey.com, aposparer.de ir kt.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 01 03, 19:31)
Lietuvoje pirkti neapsimoka, nebent per akcijas. Laveros šampūnus paprastai perku už 19-25 lt, atitinkamai ir visa kita pigiau. Dažniausiai perku iš vokiečių, pvz., biologisch24.com, violey.com, aposparer.de ir kt.

Dėkui už tikrai geras nuorodas. Iš ten tikrai apsimoka pirkti, jei perki daugiau vienetų, bet perkant keletą vienetų, siuntimas nemenkas prisideda tai sumoj kaina visitiek virš 30lt gaunasi... unsure.gif
nebent surinkt daug norinčių ir pirkti susikoperavus, tada tai kaina tikrai fantastiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2012 01 03, 19:44)
Dėkui už tikrai geras nuorodas. Iš ten tikrai apsimoka pirkti, jei perki daugiau vienetų, bet perkant keletą vienetų, siuntimas nemenkas prisideda tai sumoj kaina visitiek virš 30lt gaunasi...  unsure.gif
nebent surinkt daug norinčių ir pirkti susikoperavus, tada tai kaina tikrai fantastiška  smile.gif

Būtent, atitinkamose temose dažnai kooperuojamasi pirkimams iš šių puslapių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2012 01 03, 19:44)
Dėkui už tikrai geras nuorodas. Iš ten tikrai apsimoka pirkti, jei perki daugiau vienetų, bet perkant keletą vienetų, siuntimas nemenkas prisideda tai sumoj kaina visitiek virš 30lt gaunasi...  unsure.gif
nebent surinkt daug norinčių ir pirkti susikoperavus, tada tai kaina tikrai fantastiška  smile.gif

ecco-verde.eu siuntimas gan pigus, o perkant už 40 eurų išvis nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 01 04, 03:17)
ecco-verde.eu siuntimas gan pigus, o perkant už 40 eurų išvis nemokamas.

Nu tikrai labai faina (40 eurų suma nesunkiai susidarys), einu prekintis biggrin.gif dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka galetumet rekomenduot smarkiai drekinancio veidui? 4u.gif
Atsakyti