Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 06, 13:13)
apie kuri butent pieneli kalbate? ar gerai nuprausia makiaza? 4u.gif

Apie šį wub.gif Gerai nuprausia makiažą, net ir vakarinį (šešėlius ant šešėlių pagrindo, pudrą ir t.t.)
user posted image

Neseniai nusipirkau ir šį šampūną. Dar per mažai naudojau, kad rašyčiau išsamesnį atsiliepimą, bet kolkas patinka smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 10 09, 20:47)

Šitas pienelis ir man pats pačiausias iš visų Laveros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 10 04, 11:02)

Dekoju 4u.gif pasinaudojau proga.
Dabar mano atsiliepimai: roziu sampunas, neblogas, nevelia plauko, putoja pakankamai gerai, aliejines kaukes nuplauna gerai.
Kondiske (roziu) - poveikio nesupratau, juk plaukai ir taip nesusivele, papildomo minkstumo plaukams nesuteike.
Kauke (roziu) - efektas tas pats kaip ir kondiskes, jokiu minkstu, blizgiu plauku ar pan. Nors ji cia labai daug kartu mineta (rekomenduota), as jos rekomenduoti schmoll.gif
Zodziu sampunas patiko, kitkas, cheminiu turejau geresniu, vadinasi damusiu ir ieskosiu geresniu natur., bet ne Lavera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 15 spalio 2011 - 07:40
QUOTE(fuksė @ 2011 10 15, 08:39)
Dekoju  4u.gif pasinaudojau proga.
Dabar mano atsiliepimai: roziu sampunas, neblogas, nevelia plauko, putoja pakankamai gerai, aliejines kaukes nuplauna gerai.
Kondiske (roziu) - poveikio nesupratau, juk plaukai ir taip nesusivele, papildomo minkstumo plaukams nesuteike.
Kauke (roziu) - efektas tas pats kaip ir kondiskes, jokiu minkstu, blizgiu plauku ar pan. Nors ji cia labai daug kartu mineta (rekomenduota), as jos rekomenduoti  schmoll.gif
Zodziu sampunas patiko, kitkas, cheminiu turejau geresniu, vadinasi damusiu ir ieskosiu geresniu natur., bet ne Lavera.

Man irgi nelabai patiko roziu Lavera ( turejau visa serija) , bet perejau prie mango Laveros - nu thumbup.gif Jau koki ketvirta sampuna ir kondika naudoju , labai patenkinta.
Atsakyti
Labas vakaras, ateinu su klausimuku ax.gif mane sudomino Laveros Veido drėkiklis Calendula, 30ml. Gal kuri isbandete?Aprasyme raso , kad palaipsniui jis suteiks idegio atspalvi?kazin ar geras daiktas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 10 15, 09:19)
Man irgi nelabai patiko roziu Lavera ( turejau visa serija) , bet perejau prie mango Laveros - nu  thumbup.gif Jau koki ketvirta sampuna ir kondika naudoju , labai patenkinta.

Pasizymejau, mirksiukas.gif 4u.gif o kokie Jusu plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 17 spalio 2011 - 09:30
QUOTE(fuksė @ 2011 10 17, 10:30)
Pasizymejau,  mirksiukas.gif  4u.gif o kokie Jusu plaukai?

normalus , dazyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 10 17, 12:28)
normalus , dazyti  smile.gif

o mano riebios saknys, bet galai sausi, kaip manote tiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 17, 14:48)
o mano riebios saknys, bet galai sausi, kaip manote tiks? g.gif

Mano dukros panasus plaukai , tai metus naudoja ir atsidziaugti negali . Reikia tiesiog bandyti ( pirk.lt buvo labai geros nuolaidos Lavera , tai "uzsitavarinom" ax.gif )
Atsakyti
Rasau atsiliepima apie Lavera ranku krema su saltalankiais ir apelsinais: kremas kvepia skaniai, tokia rugstele, gana lengvas, greitai susigeria, odal ieka svleni, bet man rodos drekinimo is jo mazokai - palietus oda maloni, nesausa, bet reikia daugiau uztept, kad ir maloniai jaustusi, t.y. nepersekiotu jausmas, kad rankos sausos, nors katik pakremuota. Nepirkciau antrakart, nebent pavasariui/vasarai, bet tuomet bet koks losjonas sueina ir rankoms. ax.gif
user posted image
Atsakyti
o Laveros sampunai nors kiek putoja? kazin, isplautu aliejines kaukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 13, 13:14)
o Laveros sampunai nors kiek putoja? kazin, isplautu aliejines kaukes g.gif

Putoja. Man puikiai aliejines kaukes isplauna. Aisku, muiliuoju 2 kartus. Esu banzdiusi sampunus su roziu, obuoliu pieneliu ir dar vienu is Basis sensitv serijos.
Atsakyti