Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Medow @ 2011 09 24, 22:59)
O sita klausima as jau neatsakysiu, nes paakiams nieko nenaudoju.

Jums gerai, kad nereikia .Bet kokiu atveju, ačiū už atsakymą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2011 09 24, 17:08)
Ačiū. 4u.gif  Reikės išbandyti  rolleyes.gif .Nepraleisiu progos paklausti, gal žinote kokį nors naturalesnės sudėties tamsių paakių maskuoklį.Turiu tokią problemą  doh.gif

čia ne į Laveros temą, bet pabandykite maskuoklį iš Benecos firmos.
Atsakyti
Nusipirkau „Maximoj“ Lavera lūpų balzamą, o jame pilna kietų grūdelių, labai nepatogu ir nemalonu teptis. Ar dar kam nors buvo taip pasitaikę? Kiek pirkau (tiesa, ne Lietuvoje), dar taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 09 26, 12:18)
čia ne į Laveros temą, bet pabandykite maskuoklį iš Benecos firmos.

Gal galima būtų nuorodą ar gal žinote kur galima, pasižiūrėjus realybėje, nuspirkti?Kažkaip internetu man tokius daiktus nesaugu pirkti, juk spalva gali tai netikti . Jeigu ne internetu, tai man reiktų Kaune rolleyes.gif .

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitSalad @ 2011 09 27, 12:30)
Nusipirkau „Maximoj“ Lavera lūpų balzamą, o jame pilna kietų grūdelių, labai nepatogu ir nemalonu teptis. Ar dar kam nors buvo taip pasitaikę? Kiek pirkau (tiesa, ne Lietuvoje), dar taip nebuvo.

Pirkau maximoj, bet grūdelių nebuvo schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sync: 27 rugsėjo 2011 - 16:17
mane domina lavera duso zeles smile.gif dar neteko nieko is laveros naudoti,bet ieskau kazko,kas nedirgintu odos,svariai nupraustu ir drekintu. ar verta rinktis lavera ir gal galit kazkoki gera kvapa ziemai parekomenduoti nes maciau,kad nemazas pasirinkimas yra,o neuoscius pirkti sunku smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 28, 14:18)
mane domina lavera duso zeles smile.gif dar neteko nieko is laveros naudoti,bet ieskau kazko,kas nedirgintu odos,svariai nupraustu ir drekintu. ar verta rinktis lavera ir gal galit kazkoki gera kvapa ziemai parekomenduoti nes maciau,kad nemazas pasirinkimas yra,o neuoscius pirkti sunku smile.gif dekui 4u.gif

Aš turėjau Laveros citrinų dušo gelį, tai patiko. Kvapai gan intensyvūs, bet odos nesausino, prausė irgi puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 28, 14:18)

Lavertos dušo želių sudėtys truputėlį turtingesnės, tai neturėtų nesausinti, bet tikėtis drėkinimo kai iš kremo tikriausiai nereikėtų smile.gif Nuprausia švariai aš turėjau su citrina ar tai laimu, kvapas patiko. O parekomenduoti kvapą tikrai sunku - labai jau individualus dalykas... smile.gif Galite pauostyti parduotuvėje ir tada siųstis smile.gif

Atsakant į temą esu dar bandžiusi Laveros mangų ir rožių kondicionierius ir kaukes. Rožių nuolatos mano kosmetikos krepšelyje, padrėkina šiek tiek pamaitina plauką, jo neapsunkina, čia nr.1 produktas iš Laveros man. Ateityje ruošiuosi išbandyti rožių šampūną ir basis sensitive šampūną.

Dar nutiko labai smagus nuotykis su Laveros produkcija smile.gif . Baigėsi mano veido prausiklis, vasara, jau reikia išvažiuot ir kuo greičiau nusipirkt prausiklį. Visąlaik pirkdavau tuo įprastus veido prausiklius, pabaigiu ir perku kitos firmos, užtekdavo ilgam - nepilnai metam. Kažkuo neįtiko man Biotekoj siūlyti prausikliai, nulekiu greit į Eurovaistinę, žiūriu Lavera basis sensitive linija. Aj galvoju, tinka, svarbu nupraustų švariai, turėtų būti švelnus. Paskaitau lapelį "veido prausiklis", griebiu ir lekiu smile.gif Vakare prausiuosi makiažą (akys ir užmerktos, sušlapintos), užsitepu ant veido, nu pasaka wub.gif įsimylėjau iškart, tik konsistencija visai nekaip prausiklio biggrin.gif Nusiprausus pasižiūriu - pienelis. Jei ne per klaidą paimtas šita pakuotė, gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad man tiktų praustis pieneliu. Paskui aišku pabandžiau ir su savo pagamintu pieneliu praustis, nu bet Laveros kažkas tokio wub.gif Jau ir nebežinočiau kaip be jo gyventi. Tik baisiai neskalsus, jau 1.5mėn. naudoju kasdien ir pusės pakuotės nebėra... Bet tikrai fantastiškas produktas wub.gif
Atsakyti
- 40% http://pigu.lt/searc...-_spauskite_cia smile.gif
Atsakyti
prasau,merginos,patarkit kuri veido prausikli geriau rinktis 4u.gif
Lavera calendula cleansing gel
user posted image

ar

lavera organic mint cleansing gel
user posted image

gal naudojot ir atsiliepimu apie kazkuri turit?noriu kazko,kas neissausintu odos, bet ir aptvarkytu inkstirus,uzsikimsusias poras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 10 05, 18:33)
prasau,merginos,patarkit kuri veido prausikli geriau rinktis 4u.gif
Lavera calendula cleansing gel

ar

lavera organic mint cleansing gel

gal naudojot ir atsiliepimu apie kazkuri turit?noriu kazko,kas neissausintu odos, bet ir aptvarkytu inkstirus,uzsikimsusias poras  4u.gif

Turiu pirmąjį. Patinka, negaliu pasakyti nieko blogo. Mano oda mišri/riebi. Man nesausina, nusiprausus netraukia. Pati didelių problemų su oda neturiu, tačiau nors ir rašo ant pakuotės, kad "deep cleansing" aš kažkaip didelių vilčių nedėčiau, kad aptvarkys odą. Jis labai švelnus, pats tas kasdienai.
Antrojo nesu bandžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 05 spalio 2011 - 21:43
QUOTE(Tendre @ 2011 10 02, 12:45)
Dar nutiko labai smagus nuotykis su Laveros produkcija smile.gif Vakare prausiuosi makiažą (akys ir užmerktos, sušlapintos), užsitepu ant veido, nu pasaka wub.gif  įsimylėjau iškart, tik konsistencija visai nekaip prausiklio  biggrin.gif Nusiprausus pasižiūriu - pienelis. Jei ne per klaidą paimtas šita pakuotė, gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad man tiktų praustis pieneliu. Paskui aišku pabandžiau ir su savo pagamintu pieneliu praustis, nu bet Laveros kažkas tokio wub.gif Jau ir nebežinočiau kaip be jo gyventi. Tik baisiai neskalsus, jau 1.5mėn. naudoju kasdien ir pusės pakuotės nebėra... Bet tikrai fantastiškas produktas wub.gif

apie kuri butent pieneli kalbate? ar gerai nuprausia makiaza? 4u.gif
Atsakyti
nežinau sutapimas ar ne, bet kadangi tai buvo vienintelė naujiena tuo metu naudojama man ant veido, darau prielaidą, kad nuo šio prausiklio raudonuodavo oda
user posted image
Atsakyti