QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 28, 14:18)
mane domina lavera duso zeles
dar neteko nieko is laveros naudoti,bet ieskau kazko,kas nedirgintu odos,svariai nupraustu ir drekintu. ar verta rinktis lavera ir gal galit kazkoki gera kvapa ziemai parekomenduoti nes maciau,kad nemazas pasirinkimas yra,o neuoscius pirkti sunku
dekui
Lavertos dušo želių sudėtys truputėlį turtingesnės, tai neturėtų nesausinti, bet tikėtis drėkinimo kai iš kremo tikriausiai nereikėtų
Nuprausia švariai aš turėjau su citrina ar tai laimu, kvapas patiko. O parekomenduoti kvapą tikrai sunku - labai jau individualus dalykas...
Galite pauostyti parduotuvėje ir tada siųstis
Atsakant į temą esu dar bandžiusi Laveros mangų ir rožių kondicionierius ir kaukes. Rožių nuolatos mano kosmetikos krepšelyje, padrėkina šiek tiek pamaitina plauką, jo neapsunkina, čia nr.1 produktas iš Laveros man. Ateityje ruošiuosi išbandyti rožių šampūną ir basis sensitive šampūną.
Dar nutiko labai smagus nuotykis su Laveros produkcija
. Baigėsi mano veido prausiklis, vasara, jau reikia išvažiuot ir kuo greičiau nusipirkt prausiklį. Visąlaik pirkdavau tuo įprastus veido prausiklius, pabaigiu ir perku kitos firmos, užtekdavo ilgam - nepilnai metam. Kažkuo neįtiko man Biotekoj siūlyti prausikliai, nulekiu greit į Eurovaistinę, žiūriu Lavera basis sensitive linija. Aj galvoju, tinka, svarbu nupraustų švariai, turėtų būti švelnus. Paskaitau lapelį "veido prausiklis", griebiu ir lekiu
Vakare prausiuosi makiažą (akys ir užmerktos, sušlapintos), užsitepu ant veido, nu pasaka
įsimylėjau iškart, tik konsistencija visai nekaip prausiklio
Nusiprausus pasižiūriu - pienelis. Jei ne per klaidą paimtas šita pakuotė, gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad man tiktų praustis pieneliu. Paskui aišku pabandžiau ir su savo pagamintu pieneliu praustis, nu bet Laveros kažkas tokio
Jau ir nebežinočiau kaip be jo gyventi. Tik baisiai neskalsus, jau 1.5mėn. naudoju kasdien ir pusės pakuotės nebėra... Bet tikrai fantastiškas produktas