Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

mano gan gera nuomonė apie laverą-nelabai tiko tik šampūnai-obuolinis ir apelsininis. konsistencija, kvapai, skalsumas labai ok, bet mano galvos odai matyt kažkuris putoklis netiko, tai į antrą d. niežtėdavo, pleiskanų atsirasdavo šiek tiek. šiaip vaizdas išplovus jais tikrai geras, kaip parašyta, tokius plaukus ir padaro thumbup.gif
labai patenkinta esu rožių plaukų kauke ir kondicionieriumi-suguldo antenas, kurios man šiaip po kiekv. plovimo lenda. plaukai išdžiūna tiesesni (ko su jokiu kitu kondic./kauke nebuvo), jaučiasi padrėkinti, slidūs, blizga. labai patiko, visada turėsiu lentynoje šį komplekčiuką.
taip pat drėkinanti rožių veido kaukė patinka, nedideliu kiekiu išsitepu veidą ir palieku nenuplovusi, kaip kremą. oda tikrai jaučiasi padrėkinta, bet padauginus manau pasiriebalavusi būtų ryte g.gif saikingai naudojant-labai pats tas, kai norisi greito atgaivinimo, padrėkinimo. kvapas taip patinka, tiek veido kaukės. tiek plaukų priemonių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 08 12, 23:12)
mano gan gera nuomonė apie laverą-nelabai tiko tik šampūnai-obuolinis ir apelsininis. konsistencija, kvapai, skalsumas labai ok, bet mano galvos odai matyt kažkuris putoklis netiko, tai į antrą d. niežtėdavo, pleiskanų atsirasdavo šiek tiek. šiaip vaizdas išplovus jais tikrai geras, kaip parašyta, tokius plaukus ir padaro thumbup.gif
labai patenkinta esu rožių plaukų kauke ir kondicionieriumi-suguldo antenas, kurios man šiaip po kiekv. plovimo lenda. plaukai išdžiūna tiesesni (ko su jokiu kitu kondic./kauke nebuvo), jaučiasi padrėkinti, slidūs, blizga. labai patiko, visada turėsiu lentynoje šį komplekčiuką.
taip pat drėkinanti rožių veido kaukė patinka, nedideliu kiekiu išsitepu veidą ir palieku nenuplovusi, kaip kremą. oda tikrai jaučiasi padrėkinta, bet padauginus manau pasiriebalavusi būtų ryte g.gif saikingai naudojant-labai pats tas, kai norisi greito atgaivinimo, padrėkinimo. kvapas taip patinka, tiek veido kaukės. tiek plaukų priemonių thumbup.gif

O mano plaukai dazyti, galai luzineja, koki sampuna rinktis, ar roziu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 16:16)

Gal mango, ir kaukę ar galams ką nors unsure.gif
Nors šiaip geriausia, aišku, abu išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 15, 19:16)
Gal mango, ir kaukę ar galams ką nors unsure.gif
Nors šiaip geriausia, aišku, abu išbandyt 4u.gif

o tai roziu kokiems plaukams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 19:36)
o tai roziu kokiems plaukams? blush2.gif

Mango - dažytiems, rožių - sausiems, pažeistiems.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 08 15, 20:31)
Mango - dažytiems, rožių - sausiems, pažeistiems.

tai mano dazyti, bet sausi ir pazeisti, tai mangu? g.gif
Atsakyti
Sulaukiau siandien Lavera siuntinuko is feelunique.com, tai nors ir buvo kartoninej dezutej, bet paciu produktu pakuotes (dezutes) gerokai pasilamde (na bet tai ne esme, nes vistiek jos keliauja i siuksliadeze) - kazkas pirkiniuose buvo prases atsiliepimu, tai komentuoju. 4u.gif

Pirkau mangu sampuna, mangu kondicionieriu ir abrikosu-migdolu kuno losjona (pastarasis nukeliavo i sandeliuka). Sampuna su kondicionierium jau isbandziau - siandien daziau plaukus, tai pirma persiploviau su prie dazu pridetu kondicionierium, o jau tada ploviau Laveros sampunu ir kondicionierium. Kvapai abieju pasakiski ir iskart norisi dar kuo daugiau Laveros priemoniu isbandyt wub.gif Plaunant galva kvaps jauciasi, o vat ant ispalutu nebeuzuodziu, bet bus idomu pabandyt kita karta su kvapo islikimu, nes dabar prasimusa prie dazu buvusio kondicionieriaus kvapas.... ax.gif Plaukai svelnus, minksti, lengvai issisukavo be papildomu priemoniu (sukuoju dar dregnus, bet ne visai slapius plaukus). Pilnai neisdziuve kolkas, bet jau dabar efektas patinka. thumbup.gif

QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 21:12)
tai mano dazyti, bet sausi ir pazeisti, tai mangu? g.gif

Man atrodo bet kuris tiktu - dazniausiai gi dazytiems ir buna toks, kad labiau maitina, drekina plauka, o sausiems ir pazeistiems palukams irgi tu paciu dalyku reikia (nes ir dazyti jau buna 'pazeisti'). g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 15, 22:30)
Sulaukiau siandien Lavera siuntinuko is feelunique.com, tai nors ir buvo kartoninej dezutej, bet paciu produktu pakuotes (dezutes) gerokai pasilamde (na bet tai ne esme, nes vistiek jos keliauja i siuksliadeze) - kazkas pirkiniuose buvo prases atsiliepimu, tai komentuoju. 4u.gif 

Pirkau mangu sampuna, mangu kondicionieriu ir abrikosu-migdolu kuno losjona (pastarasis nukeliavo i sandeliuka). Sampuna su kondicionierium jau isbandziau - siandien daziau plaukus, tai pirma persiploviau su prie dazu pridetu kondicionierium, o jau tada ploviau Laveros sampunu ir kondicionierium. Kvapai abieju pasakiski ir iskart norisi dar kuo daugiau Laveros priemoniu isbandyt wub.gif Plaunant galva kvaps jauciasi, o vat ant ispalutu nebeuzuodziu, bet bus idomu pabandyt kita karta su kvapo islikimu, nes dabar prasimusa prie dazu buvusio kondicionieriaus kvapas....  ax.gif Plaukai svelnus, minksti, lengvai issisukavo be papildomu priemoniu (sukuoju dar dregnus, bet ne visai slapius plaukus). Pilnai neisdziuve kolkas, bet jau dabar efektas patinka.  thumbup.gif 
Man atrodo bet kuris tiktu - dazniausiai gi dazytiems ir buna toks, kad labiau maitina, drekina plauka, o sausiems ir pazeistiems palukams irgi tu paciu dalyku reikia (nes ir dazyti jau buna 'pazeisti').  g.gif

Aciu, o kaukes nepirkote? ax.gif ir dar... as sudetis skaitosi gera? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 16 rugpjūčio 2011 - 18:17
QUOTE(fuksė @ 2011 08 16, 19:15)
Aciu, o kaukes nepirkote? ax.gif ir dar... as sudetis skaitosi gera? blush2.gif

Sudetys Laveros geros, o kaukes nepirkau - kaip ir isvardijau, pirkau tik 3 dalykus. 4u.gif

Ilgiau panaudojus galesiu tiksliau pakomentuot kaip patinka produktai, bet kolkas tik po vieno plovimo labai patenkinta jais.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 17, 06:08)
Sudetys Laveros geros, o kaukes nepirkau - kaip ir isvardijau, pirkau tik 3 dalykus.  4u.gif

Ilgiau panaudojus galesiu tiksliau pakomentuot kaip patinka produktai, bet kolkas tik po vieno plovimo labai patenkinta jais.

skaiciau, kad po 4-5 naudojimu galima spresti, ar priemone yra tinkama.
Parasykite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 17:16)
Pagal viską rožių serija drėkina (sausiems pl.), mango maitina (dažomiems, pažeistiems pl.), siūlyčiau violey nusipirkti kaukių mėginius-ir rožių, ir mango. labai gerai matysi kaip tau ir tas, ir tas smile.gif kainuoja gal po 1,30 euro / vnt.
Mangų buvau nusipirkusi, bet neišbandžiusi draugei perleidau, taip ir pamirštu nusipirkti doh.gif šiaip pagal idėją mangų turėtų būti toks labiau pariebinantis, apsunkinantis, manau gali ir tą, ir tą pakaitom naudoti, jei tiks. Mano nedažyti, kažkaip galvoju, kad mangai vis dėlto per sunkūs būtų, berods ir šampūne mangų yra sviesto g.gif na geriausias var. kaip ir minėjau, išbandyti abu mėginukus drinks_cheers.gif šiaip ir tas, ir tas turėtų patikti, aišku priklauso ir nuo realios plaukų būklės
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie mango sampuna ir knodicionieriu - jau kelis kartus isbandziau ir susidariau nuomone. 4u.gif Pats geriausias kada nors naudotas duetas! thumbup.gif wub.gif

Pirmus kartus bandziau naudot tik si sampuna su kondicionierium (t.y. jokiu papildomu aliejuku, serumu ir pan), kad paziureciau kas ir kaip ir kad nuomone butu tikrai apie siuos produktus. Kvapas fantastiskas! wub.gif Na bet svarbiausia efekta,s kuris irgi puikus buvo - plaukai svelnus, minksti, purus, antra diena nepasiriebalave nei kiek, bet galai jau paveliasi (mano plaukai ilgi ir nesioju palaidus), kazkodel norisi plaut galva vel, nors ir vaizdas geras.

Tada isbandziau isprastiniu budu, t.y. sampunas, kondicionierius ir purskalas palengvinantis issukavima, tai po tokios rutinos plaukai atrodo puikiai dar ir trecia diena, net prie saknu nepasiriebalave, rist nereikia.

Kas mane suzavejo, kad plaukai nors ir ilgi, bet prie skanu neprisiploje, pakile ir nors nedaug, bet tas puikiai matosi - net su pakelianciom priemonem (sampunais, purskalais ir pan) to nebudavo (na tam kartui, bet plauka pasausindavo po keliu naudojimo kartu). Visi mylimiausi iki siol naudoti sampunai man 2-3 dienom plaukus svarius palikdavo, trecia diena galedavau eit dar neplovus galvos (kartais palaidais, kartais susirisus), bet dazniausiai jau prie saknu pasiriebaluodavo.... Tik galvoju, kad man dregmes kiek daugiau plaukui noretusi is Lavera.

Beje, abejais atvejais kondicionieriu tepiau per visa plauko ilgi, i saknis nemasazavau, bet pradedama nuo galiuku ir iki virsaus lengvai perejau (dazniausiai sustoju toliau nei su siais eksperimentuodama).

Noresiu dar keliu rusiu Lavera sampunus isbandyt - jei ir jie taip patiks, tai turbut apsistosiu ties jais ir kaitaliosiu, nes bendras rezultatas kolkas pats paciausias wub.gif
Atsakyti