Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Jau kurį laiką naudoju lavera citrininį šampūną ax.gif
user posted image
keistas kvapas, nepasakyčiau, kad citrinų kvapas g.gif
gerai, kad buteliukas pats atgal įtraukia šampūno perteklių, o ir šiaip paties šampūno mažai tereikia.
tačiau MB šis šampūnas pleiskanas sukėlė, bet manau, gali būti, kad taip valosi galvos oda nuo cheminių šampūno silikono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 04 23, 18:34)
Jau kurį laiką naudoju lavera citrininį šampūną ax.gif
user posted image
keistas kvapas, nepasakyčiau, kad citrinų kvapas g.gif
gerai, kad buteliukas pats atgal įtraukia šampūno perteklių, o ir šiaip paties šampūno mažai tereikia.
tačiau MB šis šampūnas pleiskanas sukėlė, bet manau, gali būti, kad taip valosi galvos oda nuo cheminių šampūno silikono g.gif

mitas čia tas galvos valymasis. Pleiskanojimas reiškia, kad šitas šampūnas jam netinka.
Atsakyti
Ateinu su savo ispudziais apie Lavera.

Kas patiko:
1. Savaiminis kunui (rudas) ir veidui (maziukas). Kunui - suteikia tikrai grazu natiralu rusva atspalvi. Be demiu. Be specifinio slykstaus kvapo. Veidui irgi fainas, tik kai as riebiaode, ir pats kremas ner kudas, tai kazkiek pariebina. Atspalvis irgi geras, tik jei tepant antra sluoksni ta pacia savaite matosi kur buvo kremo konturai...
user posted image

2. Apelsinu sampunas. Daro ka reikia - isplauna ir purina. Tik kita diena jau vel reik plauti galva nes ner vaizdo. Bet siaip geras.
user posted image

3. Mangu kauke. NEdaug reikia, ir tokia idomi - lyg visa susigeria i plauka. Plaukai lieka slidus, blizgantys.
user posted image

4. Dabar jau trecia savaite naudoju serija su metom. Aisku, kiekiai nedideli, ir kaip uz toki kieki tiek mokedama galvojau ar verta, bet.. Kai pasiziuriu i veidrodi matau kad verta. Per savaite neliko spuogelio, veidas pasidare lygus ir svarus, poros pasitrauke.
Prausiklis. Labai skalsus, labai svariai nuplauna veida. Atsviezina. Is pradziu naudojau rankom itrindama veida, paskui su sepetuku tai reikia dar maziau.
Tonikas. Sito maziausiai kiekiu bet geriausias biggrin.gif Neastrus, bet stiprus poveikiu, jaucias kad padezinfekuoja, labai gerai nuvalo net jau prausta veida. Patraukia poras.
Kremas. Sitas idomiausias is visos serijos dar nezinau, ar labai patinka, bet patinka. Esme, jo reikia labai labai nedaug, iskart uztepus susigeria migom, tai reikia mozotis greit. Veidas iskart lieka toks kaip matinis, bet po kurio laiko islenda naturalus blizgesiukas. Va cia ir keisciausia, nes jis riebiai odai...
Maskuojantis piestukas fainas, tik tepu su teptuku, daug patogiau. Na o kauke jau isgirta sitoj temoj.
user posted image

Nekartojami:
1. Calendula pylingas veidui. Kazkaip daug toks kremines koses ir mazai grudeliu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 26 gegužės 2011 - 23:22
sveikos mergaites,

susigundziau as ir siandien laveros migdolu sampunu, tik blin nepaskaiciau doh.gif ten i sudeti ieina sodium coco sulfate, o is esmes tai tas pats kaip SLS...kazkaip buvau isitikinus kad i naturalia kosmetika ypac skirta jautriam skalpui tokios agresyvios chemijos nededa
nu bandysim, tikiuos kad geras bus g.gif
gal zinot kokios naturalios kosmetikos firmos gamina sampunus be siu chemikalu?
Atsakyti
QUOTE(grazinaz @ 2011 06 01, 22:01)
sveikos mergaites,

susigundziau as ir siandien laveros migdolu sampunu, tik blin nepaskaiciau doh.gif  ten i sudeti ieina sodium coco sulfate, o is esmes tai tas pats kaip SLS...kazkaip buvau isitikinus kad i naturalia kosmetika ypac skirta jautriam skalpui tokios agresyvios chemijos nededa
nu bandysim, tikiuos kad geras bus g.gif
gal zinot kokios naturalios kosmetikos firmos gamina sampunus be siu chemikalu?

Geras tas SCS, visiškai ne tas pats kas SLS
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 06 01, 22:39)
Geras tas SCS, visiškai ne tas pats kas SLS

turejau galvoje kad beveik tas pats, skiriasi tik grandines ilgis per kelis anglies atomus, jis svelnesnis nei SLS, bet vistiek pakankamai agresyviai plauna, ir tai paciai alkilsulfatu grupei priklauso ir abu gaunami is kokosu aliejaus, kilme kaip ir naturali.
bet man tie sulfatai sausina ir taip jautria oda, cia ir beda. nu pati kalta, reik skaityt etiketes ax.gif buna visai neputojanciu sampunu jautriai odai su gliukozidais vietoj sulfatu/
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimų apie antakių pieštuką? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri esat bandžiusi Lavera Young Faces Organic Mint Moisturizing Fluid?

user posted image
Atsakyti
Aš galiu atsiliepti apie kitą šios serijos produktą, kaukę/pilingą
Lavera young faces peelinggel maske
user posted image
Labai esu juo patenkinta, nuramina odą, sulygina spalvą, po jos net kremo nenaudoju nes oda nereikalauja good.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 07 02, 14:16)
Gal kuri esat bandžiusi Lavera Young Faces Organic Mint Moisturizing Fluid?

Man netiko, nes panašu, kad erzindavo kiek jautrią odą, be to, pasitepus juo ne už ilgo oda pradėdavo blizgėti labiau, nei įprastai. Medetkų kremas labiau patinka.
Atsakyti
Turiu Laveros kūno losjoną, ar jie tik man vienai tokie neskalsūs? g.gif
Atsakyti
Turėjau kažkada laveros medetkų veido kremą - patiko, kai oda nebežinojo riebi ji ar sausa, puikiai subalansavo ją.

Sunaudojau net nebežinau kiek pakuočių alavijo veido pienelių - superinis jis man. Tirštas, skalsus, skaniai kvepia, gerai nuvalo makiažą, nedirgina nei odos, nei akių. Dabar nusipirkau rožių pienelį - kvepia pasakiškai, nors nesu didelė rožių kvapo mėgėja. Kiek skystesnis nei alavijų veido pienelis, tačiau taipogi puikus bigsmile.gif
Atsakyti