Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(luli @ 2011 04 08, 17:20)
Sakykit prasau,o jums nebuvo pradejusd naudot Laveros plauku priemones,kad atsirado pleiskanu,ir niezejimas g.gif
Kitu priemoniu plaukam nenaudoju,o ir Laveros pradejau nesenai,net nezinau,taip seniau nebuvo.

Va va, taip ir buvo, nors va sesei nieko - tiko, tai kažkaip kaltę suverčiau rozmarinų eteriniui, kurį papildomai kartu naudodavau, bet pasirodo čia galėjo būt vien laveros dėka... unsure.gif
Atsakyti
na sedziu issiplovus galva su sensitive mild sampunu- labai patiko,plaukai blizgus , svelnus. dar istepiau veiduka savaiminio idegio kremu tai spalvos dar nematau bet kvapas ir tekstura labai patiko, jei dar ir spalva bus grazi tai bus geriausias bandytas idegio kremas
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 04 12, 00:57)
na sedziu issiplovus galva su sensitive mild sampunu- labai patiko,plaukai blizgus , svelnus. dar istepiau veiduka savaiminio idegio kremu tai spalvos dar nematau bet kvapas ir tekstura labai patiko, jei dar ir spalva bus grazi tai bus geriausias bandytas idegio kremas

Lauksim tolesniu atsiliepimų apie įdegio kremą 4u.gif
Beje, čia šitas http://www.ekolinija...vera-150ml.html ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 04 12, 14:17)

Čia kūno(nors dauguma ir veidukui naudoja), yra dar veido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 04 12, 14:17)
Lauksim tolesniu atsiliepimų apie įdegio kremą 4u.gif
Beje, čia šitas http://www.ekolinija...vera-150ml.htmlunsure.gif

taip cia sitas,ant pakuotes parasyta kad tinka ir veidui. spalva gavosi grazi ,nelabai intensyvi. pasiskirste tolygiai nors pries tepdama pylingavau ir drekinau oda. pirmi ispudziai labai geri .ir tikrai jokio kvapo. tepiau tik kakla ir veida, aplink kakla ir krutine pasistengiau uztepti plonai kad nesimatytu skirtumo ir tas puikiai pavyko. bandysiu siandien dar syki uztepti ir pasiziureti ar iseitu tamsesne spalva isgauti ...
Atsakyti
Isbandziau roziu kauke plaukams,nusipirkau meginuka. Bijojau,kad ji per daug apsunkins ir priplos mano plaukus,nes yra skirta sausiems pazeistiems,o mano normalus,tai pasirodo viskas gerai,plaukai purus,svelnus tik va kita diena jau buvo apsunke,truko purumo,laikiau apie 20min kita karta reikes tik 10 palaikyti,meginuko dar keliems kartams uzteks. Zodziu nelabai suzavejo manes si kauke,daugiau sausiems plaukams tiktu,reikes grizti prie mangu kaukes,man ji labai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 12 balandžio 2011 - 20:05
QUOTE(white kitty @ 2011 04 12, 21:03)
Isbandziau roziu kauke plaukams,nusipirkau meginuka. Bijojau,kad ji per daug apsunkins ir priplos mano plaukus,nes yra skirta sausiems pazeistiems,o mano normalus,tai pasirodo viskas gerai,plaukai purus,svelnus tik va kita diena jau buvo apsunke,truko purumo,laikiau apie 20min kita karta reikes tik 10 palaikyti,meginuko dar keliems kartams uzteks. Zodziu nelabai suzavejo manes si kauke,daugiau sausiems plaukams tiktu,reikes grizti prie mangu kaukes,man ji labai  rolleyes.gif

Man atvirkščiai tiek mangų kaukė, tiek kitos mangų linijos priemonės pasirodė 'sunkesnės' už rožių linijos priemones.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 04 13, 01:16)
Man atvirkščiai tiek mangų kaukė, tiek kitos mangų linijos priemonės pasirodė 'sunkesnės' už rožių linijos priemones.

Na as tik kaukes naudoju,tai mangu gerai tiko,o sampunu ir balzamu nei roziu nei mangu nebandziau,galvoju, kad sampunai man per sunkus bus,nes ten jau i galvos oda itrinti reikes,nors aisku viska reikia bandyti,bet kazkaip nesusigundziau dar.
Atsakyti
O kur galima butu nusipirkti Laveros meginuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2011 04 13, 16:09)
O kur galima butu nusipirkti Laveros meginuku?  smile.gif

Biotekoje šampūnų būna miniukų, o kitų priemonių nežinau
Atsakyti
Na jau turiu savo nuomone apie isbandytas Laveros plauku prieziuros priemones.Pradesiu nuo CITRINU sampuno,pirkau,jau kaip rasiau aliejinem kaukem isplaut,kaukes aliejines darau karta per savaite,sampunas sis isplauna negerai schmoll.gif ,nu zinokit net 3kartus prplaunu galva.vistiek lieka plaukai neisplauti,po plovimo sunkiai issisukuoja unsure.gif ,ta pacia diena issiplovus plaukai grazus,minksti,bet veliasi unsure.gif ,kita diena jau atrodo nekaip.
ROZIU sampunas,issisukuoja po jo plaukai lengvai,nesivelia,atrodo graziai smile.gif ,bet atsirado niezejimas galvos unsure.gif ,ir taipat reika su juo daznai plaut galva.
MANGU kondicionierius,net nezinau,ka ir pasakyt,ji nasudoju po Roziu sampuno,tai turbut jo deka ir plaukai lengvai issisukuoja,tik man truksta didesnio drekinimo.Nemanau,kad bus perkamas antra karta.
Tai tokie mano pastebejimai,plaukai mano sviesus,naturalus,ilgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 14 balandžio 2011 - 12:27
Isbandziau mango kauke ir sampuna, labai faini bigsmile.gif
Atsakyti