Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(lapuaite @ 2011 03 28, 09:42)
as irgi baigineju mangu sampuna. na plaunant galva tai tikrai gerai putoja, skaniai man kvepia, plaukai lieka mikstuciai,svelnuciai..bet tik pirmaja diena doh.gif  antra diena mano galva atrodo kaip neplauta kokia gera savaite, plauku saknys tokios susiriebalavusios, kad siaubas doh.gif o kadangi galva plaunu kas 2 dienas, tai man labai nepatinka schmoll.gif  o siaip niekada neturejau problemu del plauku riebalavimosi, bet su situo sampunu tai schmoll.gif

taip pat baigineju ir Laveros
mangu balzama, tai visai toks nieko, as ji buna palaikau ant plauku netgi ilgiau - kaip kauke biggrin.gif

Isigijau ir as mangu sampuna ir kondicionieriu smile.gif Pirmasis eko bandymas buvo su Urtekram doh.gif
Taigi, del sampuno esu visiskai ir netgi labai patenkinta bigsmile.gif Galva anksciausiai plausiu tik po 3 dienu bigsmile.gif (beje - mano plaukai dazyti, gal del to? mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 03 28, 14:08)
Isigijau ir as mangu sampuna ir kondicionieriu smile.gif  Pirmasis eko bandymas buvo su Urtekram doh.gif
Taigi, del sampuno esu visiskai ir netgi labai patenkinta bigsmile.gif Galva anksciausiai plausiu tik po 3 dienu bigsmile.gif (beje - mano plaukai dazyti, gal del to? mirksiukas.gif )

mano plaukai taip pat sviesiai dazyti, bet vistiek be proto riebalina. pirma diena tai pasaka plaukuciai, na o kita ryta siaubas doh.gif
na turbut kas tinka vienai, netinka kitai smile.gif turbut reikia atrasti sau tinkanti sampuna smile.gif
Atsakyti
Naudojau mangų šampūną pakaitom su Urtekram, bet Laverą kokius triskart dažniau. Buvau maloniai nustebus, kad sruogom šviesintų plaukų galiukai nebesišakoja, o nuopelnai pagal viską atitenka mangų šampūnui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoJoo: 28 kovo 2011 - 20:56
Sveikos. Uzsisakiau si lasjona nuo saules vaikams http://www.violey.co...-20_p_4485.html . Gal esate bandziusios, naudosim ji per atostogas i siltus krastus. Tai nezinau ar tikrai gera apsauga, ar dar atsargai kita pirkti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond: 28 kovo 2011 - 21:01
atsiprasau, ar tai sita butu roziu kauke plaukams? nes google vertejas man vercia kad cia kondicionierius, nors kazkaip manau kad tai kauke biggrin.gif http://www.violey.co...kur_p_6788.html
Papildyta:
ir dar ieskau kokio deginimosi aliejuko, kad ir saugotu oda, taciau tuo paciu leistu jai ir idegti. ar sita priemone tiktu...? g.gif http://www.violey.co...-15_p_4478.html

ir ar yra vertu demesio laveroje ranku kremu? mano ranku oda sausa.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2011 03 28, 21:58)
Sveikos. Uzsisakiau si lasjona nuo saules vaikams http://www.violey.co...-20_p_4485.html . Gal esate bandziusios, naudosim ji per atostogas i siltus krastus. Tai nezinau ar tikrai gera apsauga, ar dar atsargai kita pirkti? Aciu  4u.gif

as irgi toki uzsisakiusi, bet nieko negaliu patarti, nes irgi tik siltuose krastuose isbandysime, bet kiek skaiciau atsiliepimu, tai lyg ir apsaugo, tai daugiau nieko ir nepirksiu papildomo
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 28, 23:17)
atsiprasau, ar tai sita butu  roziu kauke plaukams? nes google vertejas man vercia kad cia kondicionierius, nors kazkaip manau kad tai kauke  biggrin.gif http://www.violey.co...kur_p_6788.html
ir ar yra vertu demesio laveroje ranku kremu? mano ranku oda sausa.

Taip, cia kauke plaukams 4u.gif
Ranku kremo turejau pora meginuku, apelsinio ir basics, nei vienas nesuzavejo... ax.gif Per silpnai drekina.
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Jungiuos i jusu bury,nusipirkau Laveros citrinini sampuna plaukams ,pirkau isplauti plaukus po aliejiniu kaukiu,dar nebandziau,bet sendien isbandziau roziu sampuna,ir mangu balzama,plaukai graziai krenta,blizga,ziuresim kaip ryt atrodys smile.gif ,roziu sampuno turiu maza meginuka,norejau pirkt mangu sampuna,bet neturejo,tai dabar reiks apsisprest,ar pirkt dideli roziu,ar mango.
Plaukai mano ilgi,sviesus,naturalus,gal patarsit koks butu geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 29 kovo 2011 - 20:40
QUOTE(Diamond @ 2011 03 28, 22:58)
Sveikos. Uzsisakiau si lasjona nuo saules vaikams http://www.violey.co...-20_p_4485.html . Gal esate bandziusios, naudosim ji per atostogas i siltus krastus. Tai nezinau ar tikrai gera apsauga, ar dar atsargai kita pirkti? Aciu  4u.gif

Mums gydytoja sake,kad vaikuciui reikia nuo saules kremo su nemazesne nei 30SPF apsauga.O i siltus krastus tikrai reikia dar stipresnes apsaugos 4u.gif .As praeitais metais skrendant i siltuosius krastus pirkau su 50SPF,tik zinoma,kad tai ne is naturalios kosmetikos gamintoju kremukas:unsure: ,pati dabar ieskau vaikuciui kremuko,bet su 30SPF.
Atsakyti
Man Calendula sveitiklis didelio ispudzio nepadare... Kazkaip mazoka man tu grudeliu. Sveicia jis gerai, bet man jo daug reikia kad nusveist nes tu grudeliu "reta" o tos baltos koses daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 03 29, 21:38)
Laba vakara 4u.gif
Jungiuos i jusu bury,nusipirkau Laveros citrinini sampuna plaukams ,pirkau isplauti plaukus po aliejiniu kaukiu,dar nebandziau,bet sendien isbandziau roziu sampuna,ir mangu balzama,plaukai graziai krenta,blizga,ziuresim kaip ryt atrodys smile.gif ,roziu sampuno turiu maza meginuka,norejau pirkt mangu sampuna,bet neturejo,tai dabar reiks apsisprest,ar pirkt dideli roziu,ar mango.
Plaukai mano ilgi,sviesus,naturalus,gal patarsit koks butu geriau g.gif

Savo poveikiu man jie vienodi pasirode smile.gif Aplamai mano plaukai nelabai linkę riebaluotis, bet su jais vos 3 dienas ištverdavau, nors paprastai 7 dienas be problemų galiu neplaut smile.gif Mangų šampūnas yra su taukmedžiu, todėl nesistebiu, kad plaukai greičiau susiriebaluodavo, šiaip pakankamai švelnus šampūnas, jeigu plaukai pasausėję bus pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 07 balandžio 2011 - 18:11
QUOTE(ambicija @ 2011 04 07, 20:09)
Savo poveikiu man jie vienodi pasirode smile.gif Aplamai mano plaukai nelabai linkę riebaluotis, bet su jais vos 3 dienas ištverdavau, nors paprastai 7 dienas be problemų galiu neplaut smile.gif Mangų šampūnas yra su taukmedžiu, todėl nesistebiu, kad plaukai greičiau susiriebaluodavo, šiaip pakankamai švelnus šampūnas, jeigu plaukai pasausėję bus pats tas smile.gif

Sakykit prasau,o jums nebuvo pradejusd naudot Laveros plauku priemones,kad atsirado pleiskanu,ir niezejimas g.gif
Kitu priemoniu plaukam nenaudoju,o ir Laveros pradejau nesenai,net nezinau,taip seniau nebuvo.
Atsakyti