Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Atsiprasau biggrin.gif bet ir as cia prisirankioju tokios info, kad taip ir knieti vis kazka naujo isbandyt, kad ir ta basis sensitive kauke tongue.gif

Prasom mirksiukas.gif

Atsakyti
tas ir baisu tongue.gif , kad dažnai nelabai ko reikia, bet prisigaudai teigiamų atsiliepimų ir užsinori biggrin.gif

Pandora, aš tame psl. kainas matau svarais. Ir tas Laveros pienelis jame kainuotų apie 24,6 lito, o iš Biologisch - beveik 19 litų, tai skirtumas didokas, sakyčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 14:16)
fishke, pasirodo, pieneliu labai gerai prausti veidą, naudojant jį kaip kokias putas ar želę biggrin.gif Aš juo išsimozoju (gerai nuvalo makiažus, kitus nešvarumus nuo veido) ir nuplaunu šiltu vandeniu smile.gif Tai man po Hauschkos pienelio veidą vis norisi dar geriau nuprausti, nes toks jausmas, kad pienelio ant jo likę, o šitas idealiai nusiplauna smile.gif

as irgi pieneli naudoju (aisku kai naudoju.. nes dabar tai neturiu) vietoj prausiklio, na taip kaip aprasei smile.gif sitaip zymiai geriau ir svelniai viskas (makiazas ir pan.) nusivalo, nei pvz su vatos diskeliais bruzint per oda..

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 08, 15:33)
Z&K Natural

is cia pirkau Hauschkos CC kai buvo padare pavasariniu nuolaidu rolleyes.gif tai nuciupau net 2 vnt.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 16:54)
tas ir baisu tongue.gif , kad dažnai nelabai ko reikia, bet prisigaudai teigiamų atsiliepimų ir užsinori biggrin.gif

Pandora, aš tame psl. kainas matau svarais. Ir tas Laveros pienelis jame kainuotų apie 24,6 lito, o iš Biologisch - beveik 19 litų, tai skirtumas didokas, sakyčiau  doh.gif

ten galima kainas pasidaryti svarais, eurais, doleriais, reikia pagal kursa ziureti kaip labiau apsimoka pirkti biggrin.gif o del kainu- jau sakiau- lavera kai kas pigiau, kai kas brangiau nei Biologisch, reikia ziuret ax.gif ir, aisku, pirkti kur pigiau biggrin.gif zknatural gal tiesiog tokia alternatyva, jeigu kazko labai norisi, o bendro uzsakymo dar ilgai reikia laukti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 12, 14:51)
mane irgi labai domina...ypac sampunai...
as turiu mangu kauke dazytiems plaukams, esu ja labai patenkinta, noreciau ir sampuna isbandyti....

as irgi sita kauke naudoju, labai tinka mano plaukams ir labai skaniai kvepia thumbup.gif dziaugiuosi kad atradau Lavera priemones plaukams, skaniai kvepia, efektas tikrai juntamas, nera brangi ir svarbiausia be parabenu, SLS ir kitu blogiu, kuriu pilna kituose sampunuose.

Taip pat patinka Laveros kuno prieziuros priemones, labai kvepia thumbup.gif daznai naturalios ir ekologiskos priemones visai nekvepia arba "kvepia" zolem
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 05, 18:23)

Lūpų balzamas su vyšniomis šiemet liks nesibandytas ir neišpakuotas  doh.gif nes vasarai man tokių dalykų nereikia ax.gif

as naudoju Lavera spanguolini (atrodo) lupu balzama thumbup.gif labai nemegstu lupdaziu, tai siuo Laveros balzamu dziaugiuosi, nes drekina (nors ziemai perku "riebesni") ir palieka rausva atspalvi thumbup.gif lupos buna labai naturalios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 08, 21:26)
ten galima kainas pasidaryti svarais, eurais, doleriais, reikia pagal kursa ziureti kaip labiau apsimoka pirkti biggrin.gif

aaaaa doh.gif Man kažkaip problemų dėl bendro siuntinio iškildavo dėl hauschkos CC, bet kai atsirado alternatyva... rolleyes.gif cool.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 04 08, 21:56)
as naudoju Lavera spanguolini (atrodo) lupu balzama thumbup.gif  labai nemegstu lupdaziu, tai siuo Laveros balzamu dziaugiuosi, nes drekina (nors ziemai perku "riebesni") ir palieka rausva atspalvi thumbup.gif  lupos buna labai naturalios spalvos thumbup.gif

bus mano ateities norų sąraše ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 08, 22:46)
ir nepasakei mums?  ohmy.gif  nono.gif  biggrin.gif

man irgi tokia pat mintis kilo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 07, 14:57)
pasakok, ką ji daro? biggrin.gif

pirmiausiai, tai kvepia wub.gif basis kauke man toki lengva kvapuka turejo,nelbj uzfiksavau net ji, o sitos tai nuostabus,bet ne per daug intensyvus,akd 'uzknistu' (mane daug kvapu zavi,bet dauguma po poros kartu ir uzknisa, todel niekad negalejau pirkt TBS ar panasiu gaminiu blush2.gif ).
o poveikis,tai naudojant dazniau (kroatijoj naudojau kas karta galva plaudama)ir palaikant po koki 20 min. tai nu super bigsmile.gif svelnu, minksta, kazkiek net padrekino man rods, nors siaip dazniausiai tai jos labiau maitina,nei drekina. neriebino. mielai kartosiu ja kada nors ax.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 07, 23:48)
lavera kokosinis gryzus namo buvo virtes toookiu 'kvapeliu"- kad variau iskart i vonia praustis, nebegalejau kentet...

ech,tik isitikinau, kad sunkiai cia bus rast gera alternatyva..tai kol kas nemetysiu pinigu paieskom sioj vietoj blush2.gif lauksiu,kol kazkas kazka tikrai patikimo atras is musu pulko ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 10:09)

reikia sekti Natūralios kosmetikos gamintojų temą  4u.gif Aš irgi laukiu, Sultry suintrigavo rožių kauke plaukams  rolleyes.gif Man labai įdomu, kodėl Laveros neveža į Lietuvą?  g.gif Nors bendriau tai koks skirtumas, kai galima parsisiųsti ir be antkainio biggrin.gif

Biobutique sake ziema man,kad jie planuoja lyg pradet veztis Lavera,jei tik sulauks klientu palaikymo (kaip supratau - geru pardavimu dabartinio asortimento). bet kai dbr krize ir pan,tai manau,nukels planus neribotam laikui verysad.gif ale, ai.. kai be antkainio,tai ir internetu tinka pirkt thumbup.gif (nors as siaip gyvai prekybai labiau prijaucianti - kvapas,lietimas, pabandymas ir pan)
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 09, 21:09)
svelnu, minksta, kazkiek net padrekino man rods, nors siaip dazniausiai tai jos labiau maitina,nei drekina.  neriebino. mielai kartosiu ja kada nors  ax.gif

Biobutique sake ziema man,kad jie planuoja lyg pradet veztis Lavera,jei tik sulauks klientu palaikymo (kaip supratau - geru pardavimu  dabartinio asortimento).

ką daryt??? Man jos reikia lotuliukas.gif

klientai jų prašo išsijuosę Laveros. Bet jei metus prašai, o nereaguoja, tai ką tada? Dėl ekonominės logikos tai nesutinku schmoll.gif Kaip tik per krizę būtų protinga plėsti asortimentą mažesnių kainų gaminiais, tada ir prekyba paspartėtų biggrin.gif Ten toks nepralošiamas variantas - ateini, kvapas iškart nokautuoja piniginę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 08, 14:59)
O jus siunciates tik is Biologisch?  ax.gif nes pvz is Z&K Natural siuncia nemokamai ax.gif o kainos- ivairiai- kai kas truputi pigiau, kai kas truputi brangiau, na reikia ziureti ax.gif pvz katucio mineta kauke ten kainuoja 5.29EUR, o Biologisch 5.49EUR. skirtumas, aisku, nedidelis, bet is Biologisch turbut uz siuntima reikia moketi (niekad is ten nesisiunciau, tai tiksliai nezinau kiek). o ten ne ax.gif na, bent jau balandzio men unsure.gif

Pažiūrėjau Z&K Natural tai brangiau man išėjo visos prekės (kai kurių norimų nėra) ax.gif

Jei yra daugiau norinčių - aš jau nusižiūrėjau už kažkur 50-60 eur iš Biologisch ax.gif bet pati organizuoti siuntimo nesiryžtu (pirmiausia kiek žinau reikia Visos virtuon, ar ne ?) ax.gif
Atsakyti
Beje, susidarinėju sąrašiuką ir neišsirenku, todėl reikia jūsų nuomonės - koks Laveros kūno pienelio kvapas labai patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 11, 12:14)
Beje, susidarinėju sąrašiuką ir neišsirenku, todėl reikia jūsų nuomonės - koks Laveros kūno pienelio kvapas labai patiko? 4u.gif

Žiūrint, kokius kvapus mėgsti, gaivesnius ar saldesnius. Prie saldesnių skirčiau miško uogų, vanilės-kokosų (šituos du tik uosčiau, bet teptis neteko), prie gaivesnių - citrusinių vaisių, žaliųjų citrinų-verbenų. Iš tikrųjų kvapai yra labai intensyvūs, tai su kvepalais jau sunkiai sektųsi derinti, čia toks perspėjimas iš anksto mirksiukas.gif

Šiaip man gal miško uogų iš Laveros bandytų kvapų kolkas labiausiai patiko. O labai gaiviai nuteikia žaliosios citrinos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 11 balandžio 2009 - 13:48
turiu laveros krema su spalva veidui 4u.gif man jis nerealus wub.gif vien del to, kad puikiai atrodo issitepus, o ir kvapas liuksiskas thumbup.gif

vaniles-kokosu pienelis kunui irgi fainas, gal kvapas kiek intensyvus,bet jei kolkas nesuerzino biggrin.gif

bet to, mergaites su Sv.Velykom jus visas! (p.s man ju nera siemet..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 12 balandžio 2009 - 15:54