Atbėgu pasidžiaugti neseniai atrastu Lavera Basis Sensitive valomuoju pieneliu 2in1 with organic jojoba & shea butter pienelis puikiai nuvalo makiažą, nedirgina akių bei odos. Užtenka labai nedidelio kiekio pienelio, nes jis gan riebus ir tirštas.
Dar norėčiau pagirti Lavera savaiminio įdegio kremą skirtą tiek kūnui tiek ir veidui - pienelis greitai susigeria, tolygiai tepasi, palaipsniui suteikia lengvą įdegį.
Na o šių priemonių daugiau nebepirkčiau:
1.Lavera Classic lūpų balzamas - tepasi gan maloniai, bet nuo jo man dar labiau pradėjo šerpetoti lūpos.
2.Lavera Mangų kaukė plaukams - deja,mano ploniems plaukams ši kaukė per sunki. Po jos plaukai sukrenta ir atrodo kaip neplauti.
3.Lavera drėkinantis fluidas su alijošiumi - kremukas gan maloniai tepasi, greitai susigeria, nuramina sudirgusią odą, bet deja mano odai jis per lengvas, pritrūko drėkinimo.
4.Lavera Basis sensitiv dantų pasta su mėta - šleikštaus skonio, visiškai neputoja, išvalius dantis nesijaučia nei švaros, nei gaivos, norisi vėl iš naujo valytis dantis. Man ši dantų pasta labai nepatiko.
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 19, 13:05)
Baigineju sampuna su mangu pieneliu,tai ka galiu pasakyti,kad man nelabai tinka, perdaug visgi apsunkina plaukus. Jis skirtas dazytiems plaukams, manieji nedazyti,bet surizikavau ji isigyti. Greiciau nei iprastai susiriebaluoja galvos oda,kai isplaunu su siuo sampunu.
mano plaukai riebaluojas prie galvos odos (nedazyti) bet sis tai pastebejau kad kaip tik papurina plaukus ir kartais net tris dienas istempiu o siaip kas antra jau buna sukrite tik kartais galva paniezti, mstyt netinka kazkoks indigrientas
ar turi Lavera koki sampuna sausiems plaukams, kuris ju nesuveltu?
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 03 16, 15:52)
Rožių?
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 03 16, 15:52)
Mangų.
Gal kas bande si krema veidui?
Lavera Sun SPF15
Reikia jau saugoti vieduka nuo saules spinduliu,aprasyme perskaiciau kad sis kremas gerai drekina ir pries makiaza tinka tai labai gundausi,jau buciau griebusi,bet Violey kolkas jo neturi
Lavera Sun SPF15
Reikia jau saugoti vieduka nuo saules spinduliu,aprasyme perskaiciau kad sis kremas gerai drekina ir pries makiaza tinka tai labai gundausi,jau buciau griebusi,bet Violey kolkas jo neturi
Palyginau ant savo sausų šviesintų plaukučių mangų ir rožių kaukes- tai mano nuostabai rožių paliko kurkas didesnį įspūdį ( paskaičius komentarus mangų buvo daugiau išgirtas). Rožių kaukė dabar mano favoritas
Gal kuri parašytų atsiliepimus apie šį kremą
Lavera Basis Sensitiv Moisturizing Cream
Šiuo metu oda sausoka ir dirgli, trūksta drėgmės, nusiprausus iškart traikia, tempia.... Pagal aprašymą - turėtų tikti šis kremukas mano veido odai
Šiuo metu oda sausoka ir dirgli, trūksta drėgmės, nusiprausus iškart traikia, tempia.... Pagal aprašymą - turėtų tikti šis kremukas mano veido odai
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 19, 13:05)
Baigineju sampuna su mangu pieneliu,tai ka galiu pasakyti,kad man nelabai tinka, perdaug visgi apsunkina plaukus. Jis skirtas dazytiems plaukams, manieji nedazyti,bet surizikavau ji isigyti. Greiciau nei iprastai susiriebaluoja galvos oda,kai isplaunu su siuo sampunu.
as irgi baigineju mangu sampuna. na plaunant galva tai tikrai gerai putoja, skaniai man kvepia, plaukai lieka mikstuciai,svelnuciai..bet tik pirmaja diena antra diena mano galva atrodo kaip neplauta kokia gera savaite, plauku saknys tokios susiriebalavusios, kad siaubas o kadangi galva plaunu kas 2 dienas, tai man labai nepatinka o siaip niekada neturejau problemu del plauku riebalavimosi, bet su situo sampunu tai
taip pat baigineju ir Laveros mangu balzama, tai visai toks nieko, as ji buna palaikau ant plauku netgi ilgiau - kaip kauke
siandiena gavau laveros roziu sampuna, tai ziuresiu kaip jis, labai viliuosi, kad sitaip neriebalins galvos odos ir plauku siryt su juo issiploviau galva, taciau ispudzio aprasyti negaliu, kadangi visa nakti laikiau aliejine kauke, tai sunku pasakyti ar jis dave koki poveiki mano plaukams
O Laveros idegio kremas(tas kur ir kunui ir veidui tinka) tai man super duoda grazu auksini atspalvi ir beto kaip idegio kremas labai skaniai saldziai kvepia
Dar ismeginau siandiena Laveros kuno pieneli su kokosais ir vanile, tai kvepia tikrai pasakiskai, taip saldziai..mm.. o oda svelnute ir minksta liko
QUOTE(NORIKA @ 2011 03 27, 13:37)
Gal kuri parašytų atsiliepimus apie šį kremą
turiu si kremuka. mano oda skaitosi normali, vasara i riebuma , ziema i sausuma ir jautri, Tzona su inkstiriukais ir linkus kimstis. sis kremukas jautriai odai manau tikrai tiks, man asmeniskai retai kurie taip ramina oda kaip sis. taciau jei jusu oda tikrai issausejus ,drekinimo gali pasirodyti mazoka, nors man pilnai uztenka. uztepus kremuka pradzioj toks jausmas kad lyg plevele yra lyg truksta drekinimo, bet oda lieka labai svelni ir niekur nepleiskanoja. po kurio laiko nebebuna to pleveles ir dregmes trukumo jausmo, manlabai graziai dengiasi biri pudra ant sio kremo nes kremas nepalieka lipnumo. man nekemsa poru.
Ar esate kuri meginusi Laveros purskiklius, na tokius Body SPA Fresh Deo Spray Coconut Dream
http://www.violey.co...am_p_10421.html
jie kaip suprantu turetu kvepeti uzpurskus ant kuno, mastau uzsisakyti..
gal yra naudojusiu? kurie kvapai maloniausi? ir ar tikraiilgai jauciasi ant kuno kvapas?
http://www.violey.co...am_p_10421.html
jie kaip suprantu turetu kvepeti uzpurskus ant kuno, mastau uzsisakyti..
gal yra naudojusiu? kurie kvapai maloniausi? ir ar tikraiilgai jauciasi ant kuno kvapas?