Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Turiu duso zele su laimiu, visai patinka 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau sensitive serijos sampuna"balm" drekinanti krema su jojoba ir alijosium ir plauku balzama ziuresim kaip patiks
Atsakyti
Šiuo metu naudoju mėtinę dantų pastą - gal šiek tiek trūksta gaivumo, bet sueis.
user posted image

Gal būtų kokių atsiliepimų apie skutimosi kremą vyrams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 12 vasario 2011 - 11:15
QUOTE(_Kere_ @ 2011 02 12, 11:13)

Gal būtų kokių atsiliepimų apie skutimosi kremą vyrams?

Skutimosi kremas vyrams gan gerai putoja, yra tirštas, švariai skuta, mažina odos paraudimą, nedirgina odos, bet šiek tiek pasausina odą, bent jau MB kartais skundžiasi, kad nusiskutus ir užtepus Lavera losjono po skutimosi po kurio laiko atsiranda odos "tempimas". Tad naudojant šias skutimosi priemones būtina naudoti veido kremą, nes ilgesnį laiką panaudojus šias priemones ir nenaudojant kremo oda vietomis pradeda šerpetoti 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau Laveros metine kauke-sveiktikli. Prisidedu prie pagyru, tikrai labai super produktas, isvalo oda, malonus naudot, ir to pakelio keliem kartam pakanka ax.gif
user posted image
dar laukia isbandyt Calendula sveitiklis, veido idegio kremas ir idegio kremas kunui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 13, 23:31)
Isbandziau Laveros metine kauke-sveiktikli.
dar laukia isbandyt Calendula sveitiklis, veido idegio kremas ir idegio kremas kunui 

Kaip smagu rasti Tavo atsiliepimą, lauksiu ir apie Calendula šveiotiklį 4u.gif
Kaip tik neseniai Natūralių kosmetikos gamintojų temoje užklausiau apie šveitiklius, bet niekas neatsiliepė, o ir atsiliepimų bloge faktiškai neradau...
Žodžiu, labai lauksiu nuomonės apie šveitiklį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 02 13, 23:48)
Kaip smagu rasti Tavo atsiliepimą, lauksiu ir apie Calendula šveiotiklį 4u.gif

Šį esu turėjusi, visai neblogas buvo, gerai pašalindabo suragėjusias odos ląsteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 02 02, 19:38)
nusipirkau sensitive serijos sampuna"balm" drekinanti krema su jojoba ir alijosium ir plauku balzama ziuresim kaip patiks

tai va ,malonus netiketumas buvo kad po sio balzamo plaukai mano sisigarbanoja biggrin.gif , siaip normalus geras balzamas. sampunas kolkas vienintelis nuo kurio galva neniezti. p kremas veidui turiu pastebeti man patiko labiau nei priestai naudoti este lauder ir biotherm. nors negaliu iskart visu pliusu kremui nurasyti nes tuo pat metu pradejau naudoti veido seruma kitos firmos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 14, 10:37)
Šį esu turėjusi, visai neblogas buvo, gerai pašalindabo suragėjusias odos ląsteles smile.gif

o man kaip tik sitas sveitiklis nevertas demesio, nesveisdavo man nieko ir toks nemoku paaiskinti, bet toks neprilipdavo prie odos, kol imasazuodavau toks slystantis nuo odos budavo ir nejausdavau svarumo pojucio pojo, dar noris po jo su prausikliu oda nupraust, nu zodziu schmoll.gif
Atsakyti
As irgi susidomejau tuo Laveros savaiminio idegio kremuku jau nusipirkau lauksiu kol atsius, bet norejau pasiteirauti gal kas bandeti si Laveros savaiminio idegio purskikli, nes apie ji nerandu jokiu atsiliepimu vadinasi
Lavera Self Tanning Shimmer Spray 200ml
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 02 18, 14:17)
As irgi susidomejau tuo Laveros savaiminio idegio kremuku jau nusipirkau lauksiu kol atsius, bet norejau pasiteirauti gal kas bandeti si Laveros savaiminio idegio purskikli, nes apie ji nerandu jokiu atsiliepimu vadinasi
Lavera Self Tanning Shimmer Spray 200ml

Bandžiau, nuomonė neutrali smile.gif
Šiaip irgi efektas silpnas, bet purškaliukas malonus, drėkinantis.
Turi aukso spalvos žėručio, tai gali ne visiems tai patikti smile.gif
Atsakyti
Baigineju sampuna su mangu pieneliu,tai ka galiu pasakyti,kad man nelabai tinka, perdaug visgi apsunkina plaukus. Jis skirtas dazytiems plaukams, manieji nedazyti,bet surizikavau ji isigyti. Greiciau nei iprastai susiriebaluoja galvos oda,kai isplaunu su siuo sampunu.
Atsakyti