Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Sveikutes ! Gal yra bandziusiu Lavera natūralu erškėtrožių intensyvu veido krema su liposomomis, butu idomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALRENA: 14 sausio 2011 - 14:48
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 01 12, 22:46)
Man iš pradžių atrodė, kad trūksta drėkinimo (mano plaukai sausi), bet ilgiau panaudojus lb patinka smile.gif suglotnina plaukus, bet jų labai neapsunkina smile.gif

Nebūna taip, kad atrodo kaip riebaluoti plaukai? g.gif
Atsakyti
gal kas bandet laveros nauja kosmetikos linija? 4u.gif
atrodo labai patraukliai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 14 sausio 2011 - 20:07
QUOTE(Dovish @ 2010 11 30, 14:31)
Norėjau pagirti Laveros lūpų balzamus - kiek esu turėjusi, visi iki vieno patiko, gerai drėkino, maitino lūpas. Ypač tinkami šaltu oru thumbup.gif

Aš dabar naudoju šį Lavera basis sensitiv
user posted image
Minkština, drėkina lūpas, žodžiu, geras dalykas.

Taip pat išbandžiau Basis Sensitive kondicionierių - pasirodė eilinis rolleyes.gif Nei ten per daug suminkštino ar sušvelnino plauką. Nebent kiekio dar tinkamo neatitaikiau g.gif
Atsakyti
Giriu Basis Sensitive regeneruojantį šampūną smile.gif Nors plaukai kaip mediniai po plovimo ir būtinai reikia naudoti balzamą ar kaukę, bet plaukai žvilga ir kas svarbiausia nepleiskanoja oda! Labai patiko jis wink.gif
O štai Laveros drėkinamasis fluidas su alijošium man nepateisino lūkesčių. Drėkina kažkiek, bet man traukia veidą vos vos pasitepus, kas man nepatinka. (mano oda mišri į sausumą/dehidratuota čiut) Aišku, oda padrėkinta būna, negaliu skųstis, bet drėkinimo daugiau sulaukiau panaudojus Clinique drėkiklį.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 07, 01:06)
Merginos, kokį Laveros kremą drėkinamąjį galėtumėt rekomenduot? Mano oda mišrį, bet skruostai sausi, tai tikrų sausai odai skirtas drėkinamasis kremas? wink.gif

As dabar naudoju Lavera Carrot Cream, nes man ro duso truputi tempia oda, matyt nuo muilo. Visai toks nieko. Tik jo spalva ruzava, kaip morkos.
mano oda misri, bet skruostai ar aplink nosi buna sausa. Tai diena puikiai tinka Calendula balancing Cream. Labai nuostabus.

Mane taip pat domina atsiliepimai apie dekoratyvine, ypac akiu ir antakiu piestukus.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2010 12 25, 00:05)
Išbandžiau mangų šampūną, man jis pasirodė nuostabus thumbup.gif . Mano plaukai sausi, linkę pūstis. Glotnumui suteikti nesu radusi dar priemonės biggrin.gif . Šis šampūnas ir nebuvo stebuklas, bet jis nustebino puikiu putojimu ir plaukai liko labai minkšti be jokios kaukės rolleyes.gif

Pagyras tenka atsiimti biggrin.gif . Suminkštinantis poveikis buvo tik po pirmo plovimo, dabar tokio poveikio nebejaučiu. Galvą plaunu du kartus per savaitę, tai jau antrą dieną prasideda galvos niežtėjimas. O su pleiskanom tai išvis. Jos dabar pasiekė savo karjeros viršūnę mano galvoje biggrin.gif. Pabaigsiu šį šampūną ir dairysiuos kažko kito rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos o kaip sis losjonas? Labai domina kaip isigeria ir drekina, nes kvapas jauciu nuostabus ax.gif
Lavera body spa coconut body lotion
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 01 21, 08:32)
Merginos o kaip sis losjonas? Labai domina kaip isigeria ir drekina, nes kvapas jauciu nuostabus  ax.gif

Turiu, ir baiginėju jau jį, manau ne pirmas ir ne paskutinis bus šis wub.gif
Drėkina tikrai neblogai, turiu ganėtinai sausą odą, tai man pakakdavo šiuo metų laiku drėkinimo... Įsigeria ir greitai. Na bet jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2011 01 21, 00:19)
Pagyras tenka atsiimti biggrin.gif . Suminkštinantis poveikis buvo tik po pirmo plovimo, dabar tokio poveikio nebejaučiu. Galvą plaunu du kartus per savaitę, tai jau antrą dieną prasideda galvos niežtėjimas. O su pleiskanom tai išvis. Jos dabar pasiekė savo karjeros viršūnę mano galvoje biggrin.gif. Pabaigsiu šį šampūną ir dairysiuos kažko kito rolleyes.gif

Gal pabandykit kažką iš Basis Sensitiv linijos šampūnų? Man didžiausia problema yra galvos pleiskanojamas, nes praktiškai nuo visų šampūnų pleiskanoja oda, nes yra jautri ir dermatitinė. Mane šita problema žiauuuuuriiaaaaiii vargina, bet po Laveros šampūno pašviesėjimas, jokio pleiskanojimo, o kur pleiskanojo - nebeliko. Galvos neniežti. Tik plaukai kieti išplovus, veliasi, bet kadangi naudoju kondicionierių, tai problemos nematau tame. Ačiū dievui, kad nėr pleiskanų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 21 sausio 2011 - 18:37
QUOTE(bonza @ 2011 01 21, 08:32)
Merginos o kaip sis losjonas? Labai domina kaip isigeria ir drekina, nes kvapas jauciu nuostabus  ax.gif

Baiginėju jau tokį - tikrai patiko smile.gif
Atsakyti
Isigyjau ir isbandziau Laveros lupu blizgesi. Laikosi netaip jau gerai, bet su Benescos net nepalyginsi. Likau visai patenkinta. smile.gif
Atsakyti