Atsiliepimas apie Lavera šveičiamąją kaukę:
Lavera young faces exfoliant mask
Vieno pakelio pakako trims kartams. Labai labai patiko. Ištraukė man visus nešvarumus iš odos. Viena iš nedaugelio kaukių, kuri neturėjo pašalinio efekto (bėrimas, giluminiai guziukai ir pan.). Veido oda po jos būna tokia švari švari. Sulygina odos spalvą. Žodžiu - puikus atradimas
Lavera citrininis šampūnas:
Nors skirtas jis riebiems plaukams (o logiškai tai turėtų reikšti, jog jie mažiau riebaluosis), tačiau man pasireiškė atvirkštinis efektas. Plaukai normalūs būna tik vieną dieną (su kitais šampūnais išbūnu dvi dienas). Bet tą vieną dieną jie būna purūs, blizgantys ir švelnūs. Jei toks efektas būtų dviem dienom, sakyčiau, kad tai nuostabus šampūnas.
Lavera Basis plaukų balzamas:
Kadangi mano plaukai linkę riebaluotis, tai reikia mažiausio kiekio ir tik plaukų galiukams. Pirmą kartą daugiau uždėjau, tai labai sunkūs plaukai buvo. Sausiems plaukams turbūt būtų tobulas.
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 06, 16:15)
Vieno pakelio pakako trims kartams. Labai labai patiko. Ištraukė man visus nešvarumus iš odos. Viena iš nedaugelio kaukių, kuri neturėjo pašalinio efekto (bėrimas, giluminiai guziukai ir pan.). Veido oda po jos būna tokia švari švari. Sulygina odos spalvą. Žodžiu - puikus atradimas
Galiu prisideti prie pagyru, vakar nusipirkau antra pakeli, labai man patiko, veidas svelnus palieka, paskaistejes, o ir kvapas labai malonus man
Jau antra savaite naudoju Lavera Basis svelnu sampuna, tai kolkas patinka, gerai putoja, svariai isplauna..
Baigineju Laveros Mangu kauke, man uzteks jos maximum 6 kartam, jums irgi ji taip naudojasi ar cia tik as tokiais kiekiais dedu ? Dabar kaip tik sedziu su ja, na man visai patinka, plaukai svelnus, gerai sukuojasi, tik man kazkodel jos kvapas nepatinka...
O va su roziu kauke kitas reikalas, turejau ta pakeli, 2 kartam sunaudojau, tai super, plaukai laabai slidus buvo, pirksiu dar Man ji labiau patiko uz mangu kauke..
Dar vakar nusipirkau Laveros roziu kauke veidui, tai isbandysiu ant dienu ir parasysiu atsiliepimus
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 06, 15:45)
O kuri plaukų kaukė mangų ar rožių yra lengvesnė? Mangų ir kvepia mangais? nes man jų kvapas nelabai...
Lauksiu atsiliepimų apie rožių kaukę veidui
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 06, 19:24)
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 06, 15:45)
O kuri plaukų kaukė mangų ar rožių yra lengvesnė? Mangų ir kvepia mangais? nes man jų kvapas nelabai...
Lauksiu atsiliepimų apie rožių kaukę veidui
Mangu kaukes pati konsistencija pasirode kiek tirstesne, bet pagal poveiki, manau man roziu kauke geresne.. Mangu kaukes liko gal 2 kartam ir tada pirksiu roziu manau Mangu ir kvepia mangais, ir man nelabai tas kvapas
O roziu kauke isbandysiu gal poryt
[quote=smaggiuke,2011 01 06, 16:15]
Bandziau sia kauke, kai tik pasirode LT, pirkau PC Mada antram aukste (tiksliai pavadinimo nepamenu bet man atrodo skyrelis vadinas Juara), ir tiesa sakant man sis produktas nepatiko.. labai tempe oda ir sualergizavo (( po to bandziau molio kauke, bet kitos firmos IVR, irgi tokia mazam ipakavime, labai patiko ir uztenka ilgesniam laikui, ir poveikis nerealus!!!!
Bandziau sia kauke, kai tik pasirode LT, pirkau PC Mada antram aukste (tiksliai pavadinimo nepamenu bet man atrodo skyrelis vadinas Juara), ir tiesa sakant man sis produktas nepatiko.. labai tempe oda ir sualergizavo (( po to bandziau molio kauke, bet kitos firmos IVR, irgi tokia mazam ipakavime, labai patiko ir uztenka ilgesniam laikui, ir poveikis nerealus!!!!
QUOTE(mocha @ 2011 01 07, 00:06)
Merginos, kokį Laveros kremą drėkinamąjį galėtumėt rekomenduot? Mano oda mišrį, bet skruostai sausi, tai tikrų sausai odai skirtas drėkinamasis kremas?
Aš pirkau su alijošium, skaitos lyg jautriai odai, drėkinantis kremas fluidas, iš kristianos, bet yra mačiau ir eurovaistinėj pirkti. mano oda mišri, bet kur skruostai tai nėra sausa. man patiko
QUOTE(Nr1 @ 2011 01 07, 13:23)
Aš pirkau su alijošium, skaitos lyg jautriai odai, drėkinantis kremas fluidas, iš kristianos, bet yra mačiau ir eurovaistinėj pirkti. mano oda mišri, bet kur skruostai tai nėra sausa. man patiko
Oo, kaip tik ir sukau galvą, kad kažką su alijošium reikėtų. Ačiū
Sveikos! Gal kuri isbande si paakiu geliuka? Butu labai idomu isgirsti atsiliepimus, nes ieskausi paakiu kremo
Lavera eye roll-on
Lavera eye roll-on
Panos, kaip Jums Laveros rožių šampūnas?
Galvoju pabandyti
Galvoju pabandyti
QUOTE(Arogantiška @ 2011 01 12, 19:11)
Man iš pradžių atrodė, kad trūksta drėkinimo (mano plaukai sausi), bet ilgiau panaudojus lb patinka suglotnina plaukus, bet jų labai neapsunkina
QUOTE(medutis @ 2011 01 07, 21:13)
Sveikos! Gal kuri isbande si paakiu geliuka? Butu labai idomu isgirsti atsiliepimus, nes ieskausi paakiu kremo
Lavera eye roll-on
Lavera eye roll-on
As naudoju is sios serijos seruma, na nieko nei blogo, nei gero negaliu pasakyti, matyt per trumpai naudoju. Kvepia skaniai ir isigeria neblogai...