Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

As irgi turiu mangu,tai labai patinka.
Drauge naudoja migdolu,taip pat patenkinta,jos plaukai ilgi,linke pustis,tai nuima putimasi,glotnina,suploja plaukus kazkiek smile.gif
Atsakyti
gal kuriai teko bandyti ir galetu parasyti savo nuomone apie si rutulini dezodoranta? bigsmile.gif
Lavera body spa soft deo roll-on
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 12 23, 16:25)
gal kuriai teko bandyti ir galetu parasyti savo nuomone apie si rutulini dezodoranta? bigsmile.gif

Bandžiau. Na, vienintelis pliusas turbūt tas, kad kvepia tiesiog nuostabiai. wub.gif Bet nuo blogo kvapo nelabai apsaugo...
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 12 23, 16:25)
http://www.naturisim...orant_honey.jpg

Bandžiau kokosinį ,tai tikra tragedija blink.gif man netiko, geriau jau jokio tada.Nes nuo blogo kvapo visai nepadėjo, o aš prakaituoju labai mažai..iškeliavo į šiukšlių dėžę cool.gif
Atsakyti
Išbandžiau mangų šampūną, man jis pasirodė nuostabus thumbup.gif . Mano plaukai sausi, linkę pūstis. Glotnumui suteikti nesu radusi dar priemonės biggrin.gif . Šis šampūnas ir nebuvo stebuklas, bet jis nustebino puikiu putojimu ir plaukai liko labai minkšti be jokios kaukės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 12 25, 00:05)
nustebino puikiu putojimu

Putojimas - dar ne pliusas šampūnui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 12 25, 14:18)
Putojimas - dar ne pliusas šampūnui  schmoll.gif

Bet ir ne minusas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 12 25, 14:18)
Putojimas - dar ne pliusas šampūnui  schmoll.gif

Oi, man tikrai pliusas. Mano iki šiol naudotos neputojančios priemonės palikdavo plaukuose riebalą, o čia jau iš putojimo galima spręsti, kad bent dėl to problemų nebus
Atsakyti
Merginos ar gali būti, kad nuo lavera basics šampūno atsirado pleiskanų?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 27, 17:57)
Merginos ar gali būti, kad nuo lavera basics šampūno atsirado pleiskanų?

Aišku, kad gali, nuo bet kokio šampūno gali atsirasti pleiskanų.
Atsakyti
O as suradau sau tinkanti makiazo valykli - alijosiaus . Kiti valykliai suerzindavo akis, o sitas toks "ramus" ir gerai valo. bigsmile.gif
Atsakyti
ateinu pagirt mango sampuna, sian pirma kart galva issiploviau, istiesu net nereikia po jo balzamo, plaukai svelnus, purus, na ziuresiu kaip laikys sekancia diena ax.gif
Atsakyti