Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 16, 10:04)

dėkui smile.gif o kurį šampūną rekomenduotumėt riebiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 11 16, 11:48)
dėkui smile.gif  o kurį šampūną rekomenduotumėt riebiems plaukams?

Riebiems yra citrinų šampūnas (bet buvo tokių atvejų, kad jis kitoms pasausindavo plaukus), apelsinų irgi turėtų tikti.
Atsakyti
Turejau meginuka apelsinu ir saltalankiu ranku kremo, aisku, tik vienam kartui uzteko, bet nepatiko, per mazai drekinimo mano sausom rankoms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 29, 16:13)
Turejau meginuka apelsinu ir saltalankiu ranku kremo, aisku, tik vienam kartui uzteko, bet nepatiko, per mazai drekinimo mano sausom rankoms. ax.gif

drinks_cheers.gif man laveros ranku kremai nebent vasarai.. schmoll.gif
Atsakyti
klausykit, gal kas man, naujokei naturalioj kosmetikoj, paaiskins tiksliau, kodel ir naturali taip ilgai galioja, turiu lavera savaiminio idegio krema, dezika, kondicionieriu plaukam, patinka geri, bet kad taip ilgai galioja - kazkur 2 metus ir 6 men dar. kaip ir ta chemine kosmetika g.gif
Atsakyti
Nes dedami natūralūs konservantai, kurie prailgina galiojimo laiką.
Atsakyti
Norėjau pagirti Laveros lūpų balzamus - kiek esu turėjusi, visi iki vieno patiko, gerai drėkino, maitino lūpas. Ypač tinkami šaltu oru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 30, 21:07)
as kaip tik nusiziurejau avietini,labai nekantrauju isbandyti  ax.gif

Avietinis priduoda lūpoms raudonumo (na, jis šiek tiek su spalva), jeigu to nesinori, siūlau bandyti kitą 4u.gif Bet kvepia labai gardžiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 01 gruodžio 2010 - 10:59
vakar isbandziau mangu sampuna, tai isplove gerai plaukus, plaukai isdziuve nebuvo riebaluoti. Ziuresiu kaip patiks toliau.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 03, 16:22)
vakar isbandziau mangu sampuna, tai isplove gerai plaukus, plaukai isdziuve nebuvo riebaluoti. Ziuresiu kaip patiks toliau.

O Jums yra buvę, kad iškart išplovus plaukus jie jau riebaluoti...? g.gif Man atrodo, skirtumas tik kiek ilgai išsilaiko plaukai nesusiriebalavę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 12 03, 17:54)
O Jums yra buvę, kad iškart išplovus plaukus jie jau riebaluoti...?  g.gif Man atrodo, skirtumas tik kiek ilgai išsilaiko plaukai nesusiriebalavę smile.gif

nea, bet cia skaiciau kitam forume atsiliepimus, tai sako issiplovus plaukus ir jiems issdziuvus, jau jie iskart atrodo kaip riebaluoti.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 03, 17:05)
nea, bet cia skaiciau kitam forume atsiliepimus, tai sako issiplovus plaukus ir jiems issdziuvus, jau jie iskart atrodo kaip riebaluoti.

Čia gal nebent neįgudus plauti galvą mažiau putojančiais šampūnais (nors Lavera tai puikiai putoja) g.gif Arba jau be galo švelnus šampūnas turi būti. Bet mangų tikrai gerai išplauna smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti