Mergaitės, o gal esat išbandę kremukus iš šitos serijos? http://www.lavera.co...o...t&Itemid=26
Gal kas isbande calendula cleansing gel? Idomu ar gerai nuplauna makiaza (svarbiausia, kad nuplautu pudra ir kazkiek atplautu, bent jau, tusa. Ji galiu akiu makiazo valikliu pabaigt valyt) ir nesausina odos? Mano oda misri Aciu is anksto
QUOTE(ernesin @ 2010 11 04, 17:53)
Dauguma čia išbandžiusios Man asmeniškai jis labai fainas
Nu va,per paieska tik pilveliuko atsakyma ismete visos kitos kauke itin giria.
Koki efekta tavo plaukams suteikia?
QUOTE(Maserati @ 2010 11 04, 17:14)
Nu va,per paieska tik pilveliuko atsakyma ismete visos kitos kauke itin giria.
Drėkina, švelnina
čia atsiliepimų apstu
QUOTE(Maserati @ 2010 11 04, 17:25)
Gal kuri isbande mangu sampuna? Planuoju pirkti,drauge isgyre,jos plaukai stori,ilgi,taip pat pardaveja sake tokiems plaukams tinkamas.
man tai butu pats fainiausias sampunas is visu bandytu, nes: gerai putoja, su juo plaunant galima apseit ir be balzamo, plaukai sakyciau net atsigavo ji panaudojus, bet pastebejau, kad nuo jo plaukai greiciau susiriebaluodavo
QUOTE(Melajja @ 2010 11 04, 19:19)
man tai butu pats fainiausias sampunas is visu bandytu, nes: gerai putoja, su juo plaunant galima apseit ir be balzamo, plaukai sakyciau net atsigavo ji panaudojus, bet pastebejau, kad nuo jo plaukai greiciau susiriebaluodavo
Ir turetu, su sviestais jis sausiems plaukams.
aš galėčiau tik gerus žodžius apie mango kaukę, superinė plaukai švelnūs, glotnūs, blizga, nesivelia
QUOTE(rasulensija @ 2010 11 15, 23:18)
merginos, kur kaune galima rast ir kokios kainos šios kosmetikos?
Yra Akropolio Eurovaistinėje, Ekologiškų produktų krautuvėlėse (pvz. saulėteky, žaliakalnio pasaže ir t.t.) Produktų kainos įvairios: šampūnai apie 35 lt., kremai brangesni..
Aš pati išbandžiau rožių šampūną, tai man gal trūksta šiek tiek drėkinimo plaukams.. kitą kartą pirksiu mangų greičiausiai
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 16, 09:04)
Aš pati išbandžiau rožių šampūną, tai man gal trūksta šiek tiek drėkinimo plaukams.. kitą kartą pirksiu mangų greičiausiai
Jeigu plaukai sausi, mangų šampūnas turėtų patikti. Kitaip gali greičiau riebaluotis plaukai