Įkraunama...
Įkraunama...

Lavera

Mergaitės, o gal esat išbandę kremukus iš šitos serijos? http://www.lavera.co...o...t&Itemid=26
Atsakyti
Gal kas isbande calendula cleansing gel? Idomu ar gerai nuplauna makiaza (svarbiausia, kad nuplautu pudra ir kazkiek atplautu, bent jau, tusa. Ji galiu akiu makiazo valikliu pabaigt valyt) ir nesausina odos? Mano oda misri ax.gif Aciu is anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 25 rugsėjo 2010 - 12:09
Gal kuri isbande mangu sampuna? smile.gif Planuoju pirkti,drauge isgyre,jos plaukai stori,ilgi,taip pat pardaveja sake tokiems plaukams tinkamas.
Atsakyti
Dauguma čia išbandžiusios biggrin.gif Man asmeniškai jis labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 04, 17:53)
Dauguma čia išbandžiusios biggrin.gif  Man asmeniškai jis labai fainas wub.gif

Nu va,per paieska tik pilveliuko atsakyma ismete biggrin.gif visos kitos kauke itin giria.

Koki efekta tavo plaukams suteikia?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 04, 17:14)
Nu va,per paieska tik pilveliuko atsakyma ismete biggrin.gif visos kitos kauke itin giria.

Koki efekta tavo plaukams suteikia?

Drėkina, švelnina wub.gif

čia atsiliepimų apstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 04, 17:25)
Gal kuri isbande mangu sampuna? smile.gif Planuoju pirkti,drauge isgyre,jos plaukai stori,ilgi,taip pat pardaveja sake tokiems plaukams tinkamas.

man tai butu pats fainiausias sampunas is visu bandytu, nes: gerai putoja, su juo plaunant galima apseit ir be balzamo, plaukai sakyciau net atsigavo ji panaudojus, bet pastebejau, kad nuo jo plaukai greiciau susiriebaluodavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 11 04, 19:19)
man tai butu pats fainiausias sampunas is visu bandytu, nes: gerai putoja, su juo plaunant galima apseit ir be balzamo, plaukai sakyciau net atsigavo ji panaudojus, bet pastebejau, kad nuo jo plaukai greiciau susiriebaluodavo  verysad.gif

Ir turetu, su sviestais jis smile.gif sausiems plaukams.
Atsakyti
sveikutes, as va pirmakart isbandziau lavera pieno-medaus kuno alieju,tai galiu pasakyt fainas, kvapas malonus, tik neisgai laikos, ir susigeria biski ne taip greit, na bet neblogas palyginus galeciau duot 8/10 rolleyes.gif
Atsakyti
aš galėčiau tik gerus žodžius apie mango kaukę, superinė wub.gif plaukai švelnūs, glotnūs, blizga, nesivelia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 11 15, 23:18)
merginos, kur kaune galima rast ir kokios kainos šios kosmetikos?

Yra Akropolio Eurovaistinėje, Ekologiškų produktų krautuvėlėse (pvz. saulėteky, žaliakalnio pasaže ir t.t.) Produktų kainos įvairios: šampūnai apie 35 lt., kremai brangesni..

Aš pati išbandžiau rožių šampūną, tai man gal trūksta šiek tiek drėkinimo plaukams.. kitą kartą pirksiu mangų greičiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 16 lapkričio 2010 - 09:06
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 16, 09:04)
Aš pati išbandžiau rožių šampūną, tai man gal trūksta šiek tiek drėkinimo plaukams.. kitą kartą pirksiu mangų greičiausiai smile.gif

Jeigu plaukai sausi, mangų šampūnas turėtų patikti. Kitaip gali greičiau riebaluotis plaukai 4u.gif
Atsakyti